Dodane: 02-09-2010 10:45
Yo! Jak wszyscy fani Pożeracza Dusz wiedzą, manga mimo zakończenia anime wciąż powstaje, jestem ciekaw waszej opinii na nowe rozdziały mangi oraz tego, czy jesteście z nią na bieżąco i co w niej wam się teraz najbardziej podoba
--------------------

Dodane: 08-09-2010 21:10
Co jakiś czas przejrzę jakiegoś chapka, ale czytanie jest w moim przypadku dużo mniej wydajne niż oglądanie

Robię to głównie po to, by dowiedzieć się jak inaczej można zniszczyć Kishina i ogólnie co zrobią dalej nasi ulubieńcy
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 08-09-2010 21:16
Ja może kiedyś zabiorę się za mangę, bo zakończenie anime pozostawiło we mnie duży niedosyt. Chce coś bardziej sensownego niż... daruję sobie te spoilery. xDD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 13-09-2010 18:27
Ja od niedawna zacząłem drążyć dalsze rozdziały mangi, która wychodzi pomimo zakończenia anime i muszę powiedzieć, że ciekawie wszystko się rozkręca, mam tylko nadzieję, że po odpowiedniej ilości wydanych rozdziałów, znów studio zacznie wydawać epizody anime
--------------------

Dodane: 26-01-2011 21:04
Szczerze powiedziawszy od niedawna zaczynam czytać mangę. Na razie jestem jeszcze na tej samej akcji co w anime, ale mogę powiedzieć że już wolę mangę. Czyta się na prawdę świetnie i jest to chyba jedyna manga, która mam zamiar czytać od początku do końca. Polecam spojrzeć na ten tytuł ;]
--------------------

Dodane: 19-03-2011 21:26 -
Manga Soul Eater jest świetna. Jeśli komuś podobało się anime, to po prostu musi sięgnąć po mangę. Sytuacja tam odwraca się o 180 stopni i jest wiele nowych ciekawych wątków. Ja przeczytałem właśnie rozdział 84 i pozostaje mi tylko czekać na następne
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.