Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:29
OnLine: 34, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 508 - Opinie
Dodane: 04-09-2010 21:48
#jamen - user - 10%
hitman1787 napisał/a:
Czemu jeszcze nie ma chapterka na stronce ??? Ani w Pl ani chodź by w eng . Wiem gdzie jest w eng jak coś ale bym chciał przetłumaczony "D

Admini zaspali :)

Na Manga Library jest już w wersji PL :) )

--------------------
Pięknie k*r*a, pięknie
Dodane: 05-09-2010 08:51
#by_black - systemadmin - max%
Rozdział 508 jest przetłumaczony ale Marcin prawdopodobnie musiał wyjechać na weekend, więc zostanie dodany pewnie już jutro.

Dodane: 05-09-2010 10:06
#Bociak - user - max%
Jedynym minusem chapka jest wpadnięcie w prostą pułapkę przez doświadczonych shinobi. A tak poza tym to chapek cudowny. Kisame zginął w świetnym stylu i szykuję się walka Tobiego z Konan. ;)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-09-2010 16:53
Rozdział 508 jest już po Polsku, administracja nie zaspała, tylko jak już wcześniej powiedziałem, my też mamy swoje sprawy, które musimy pozałatwiać ;)

Dodane: 05-09-2010 17:08
#kordos - user - max%
Chapek mi się podobał - zawsze lubiłem Kisame, teraz lubię go jeszcze bardziej. :)
No i czekam na walkę Tobiego z Konan - to może być interesujące, tyle, że... nie wyobrażam sobie w jaki sposób mogłaby Konan mu zagrozić. :p

Dodane: 05-09-2010 17:15
Swoją drogą teraz widać, że Konan nigdy nie była za tym by być w Akatsuki i dołączyła tylko dlatego że pewnie Nagato był aż nadto zapatrzony w swoją zemstę, dodatkowo co mogę powiedzieć na temat tej walki? Tylko tyle, że szkoda dziewczyny :p

Dodane: 05-09-2010 17:20
#Marcin00 - user - 90%
jamen napisał/a:

Admini zaspali :)

Na Manga Library jest już w wersji PL :) )

Tja... ja czekałem na RAW'a xP, nie no żartuje czasu nie miałem by się nim zająć szkoła, praca i nie było czasu no :( . Cóż gdyby nie to, że takie grupy jak sleepyfans, które pozwalają na korzystanie z ich skanów bylibyśmy bodajże jedyną grupą która wydaje Naruto :d :p .

--------------------

Dodane: 05-09-2010 17:52
#Sango - user - 100%
Ta...bardzo ciekawe jak się zakończy walka Madara(Tobi) vs Konan...ciekawe czy zdobędzie tego rinnengana,bo jak wiadomo to 'naruto' jest nie przewidywalne...

A wracając do chapka,czytając go jeszcze raz brakuje mi 'czegoś' w śmierci Kisame,w trochę głupi sposób zginął,wydaje mi się że pomimo przegranej pozycji,mógł trochę powalczyć.

--------------------

Dodane: 05-09-2010 19:17
#Arti1915 - user - 80%
Chapek bardzo mi się podobał, po za tą ostatnią pułapką. Fajnie by było jakby Naruto znowu użył chakry lisa i dogonił rekina, ale to chyba mało możliwe. Tego po Kisame się nie spodziewałem. Myślałem, że będzie walczył, a oni go zabiją, a tu takie coś.

--------------------

Dodane: 08-09-2010 18:50
#wow8 - user - 10%
Chapek całkiem niezły pełen niespodzianek, samobójstwo Kisame tego się nie spodziewałem, ostatnia strona spowodowała że z niecierpliwością czekam na następny i już dziś zaczołem co nieco szukać i znalazłem nieco pokiereszowanego Madare
http://2.bp.blogs...uto509.jpg
co spowodowało że jestem jeszcze bardziej ciekaw nowego chaptera

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online