Dodane: 31-08-2010 18:43 -
Który z licznych pojedynków w Dragon Ballu najbardziej wam się spodobał ciesząc oko i ucho wykonaniem i pomysłowością??Ja obstawiam trzy walki:Na pierwszym miejscu stawiam walkę:1.Piccolo vs C17-bardzo wyrównana i ciekawa walka-w szczególności podoba mi się moment kiedy obydwoje się okładają nieomal wywiercając se dziury w brzuchu-ale to w wersji Uncut.
2.Trunks vs Cell-podoba mi się furia Trunksa i USSJ w pełnej okazałości
3.Gohan SSJ2 vs Cell-niezwykle ciekawa i efektowna walka-furia Gohana,Cell Juniorsy i ogólnie podobał mi się fakt że w walce brali udział wszyscy i przyczynili się do pokonania Cella.

Dodane: 01-09-2010 11:14
Ja mam zupełnie innego faworyta

Goku SSJ2 vs. Majin Vegeta SSJ2. Jedna z bardziej wyrównanych walk, w której nie brakowało mocnych ciosów.
Wymienione przez Ciebie walki owszem są ciekawe, ale w moim rankingu są nieco dalej niż podium
--------------------

Dodane: 03-09-2010 20:11
Mi również Goku SSj2 vs Majin Vegeta
Fajnie sie zapowiadala walka podczas pierwszego starcia ale gorzej bylo

Dodane: 05-09-2010 23:48
Moim faworytem jest walka Goku vs freezerem najbardziej mi przypadła do gustu a szczególnie furia Goku po zabiciu Krilana przez potwora
--------------------
Nie oceniaj mnie po wyglądzie zrób to dopiero po tym jak mnie lepiej poznasz.

Dodane: 06-09-2010 07:22
Jeśli mam oceniać walki, a nie furie w których bohaterowie osiągają SSJX to wybrałbym 2 bardzo wyrównane: Picollo vs C-17 i GOku SSJ2 vs Vegeta SSJ2. DO tego bardzo mi się podobała walka Goku i Vegety vs Kid Buu na planecie bogów ;]

Dodane: 06-09-2010 11:00
dla mnie najlepsza walka to goku vs 1gwiezdny smok od początku do końca jak sam próbował z nim walczyć jak wegeta dołączył te różne

Dodane: 06-09-2010 14:05
Według mnie i mówię to z całą pewnością, najfajniejszą walką było starcie Cella z Gohanem. Moim zdaniem jest to kwintesencja całej zetki i odcinki z tej właśnie części DBZ są moimi ulubionymi. Trzeba przyznać, że Gohan stał się wówczas prawdziwym koksem i zagrał pierwsze skrzypce w wydarzeniach.
--------------------

Dodane: 06-09-2010 15:15
Dwie walki moim zdaniem były najefektywniejsze a mianowicie C17 vs Piccolo i Goku SSJ2 vs Majin Vegeta,w obydwu walkach nie zabrakło mocnej wymiany ciosów i co najważniejsze równości.
--------------------

Dodane: 07-09-2010 19:30
MI najbardziej podobala sie walak cela zgoku cell byl sielniejszy ale zdawalo wrazenie ruwnej walki 2. goku sjj vs frezer 100% 3.goku vs picolo na koncu zwyklego db
--------------------
,,Człowiek jest trzciną ale trzciną myśląc''
^----pomysl dobrze co to znaczy

Dodane: 07-09-2010 22:48
W Dragon Ballu było sporo efektownych walk. Przykładowo drugie starcie Vegety z Goku, pojedynek między Cellem a Gohanem, Goku a Frezerem i tak dalej.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-09-2010 17:29
Zazwyczaj podobają mi się walki w których Vegeta dominuje =) Postawię na Goku SSJ2 i mojego ulubieńca, Vegete w postaci Majina

Dodane: 08-09-2010 17:47
1 Cell vs Goku świetna walka ładne efekty dużo technik no i nie ukrywajmy... gdyby nie regeneracja komórczak byłby martwy po kamehame więc nie wiem czy goku był taki słabszy ;P Również można to zobaczyć po tym w jakim stanie komórczak był po walce
2 Goku vs Freezer myślę że ta walka należy do walk po prostu genialnych technika Kaio, Gengi Dama transformacje Freezy a to wszystko zakończone stadium ssj.
3 Goku sjj2 vs Majin Vegeta bardzo ładna równa walka chociaż czuję niedosyt po tym jak zastała zakończona no i Goku miał w obwodzie sjj3...
Co do walki Gohana z Celem bo jest ona tu wymieniana dość często to powiem tak jest to moim zdaniem walka słaba... Gohan w ssj2 właściwie stojąc mógł cella rozbić na miazgę a potem kiedy już komórczak był tak samo silny jak on to już tylko kamehame jak dla mnie tandeta Xd
--------------------

Dodane: 08-09-2010 17:54
Chyba nie bede oryginalny jak podam, ze podobaly mi sie walki :
Goku SSJ2 vs Majin Vegeta
i
TRunks vs Cell.
FAjne tez byly walki Goku & VEgeta vs wielki zly ( w Z byl to kid buu, a w GT 1 gwiezdny smok)-glownie dzieki polaczeniu Goku i Vegety ( Gogeta i Vegetto).
Na uwage (przynajmniej moja) zasluzyla tez pierwsza walka z Vegeta ( gdy przybyl na ziemie).
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 08-09-2010 20:42
Według mnie naj bardziej efektowną walką była walka Goten vs Trunks na Tenkachi Budokai, bez zamiany w formę SSJ

Dodane: 16-09-2010 16:43
Według mnie najefektowniejszą walką jest walka z Janembą. Ale w sumie jest jeszcze walka z kid Buu

obie są zajebiste.

Dodane: 28-09-2010 16:18
hm
Janemba w życiu, z racji tego gównianego polskiego dubbingu, lipa straszna, podoba mi sie bardzo jak japończycy naśladują choćby oddechem bohatera, w polskim dubbingu tego zabrakło
Osobiście najbardziej lubie Gohan ssj2 vs Bojack

Dodane: 28-09-2010 16:22
Walka z Kid Buu była niezła

.Walki z Cell'em ,Frezzerem też były na wysokim poziomie i najbardziej przypadły mi do gustu.W DB było naprawdę wiele dobrych walk które można by było jeszcze wymienić,ale dam komuś wolny głos
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 28-09-2010 17:58
jak dla mnie najfajniejsza była walka z kid buu. Jednak jeśli chodzi o najefektowniejszą, to powiedziałbym, że walka z frizerem

Dodane: 29-09-2010 00:44
Tenshin z goku w Tenkachi Budokai zarówno pierwsza jak i druga no i może z zetki bym dorzucił gotronks z buu w komnacie czasu

Dodane: 02-10-2010 16:42
Mnie podobają się walki z frezerem a najbardziej to chyba walka z Raditzem ponieważ tam było zgranie się w dosłownie w parę sekund.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.