Dodane: 31-08-2010 09:20 -
Kyuubi00 napisał/a:
ItsRapGame masz racje że Tobi to nie Obito chociaż żadnego sensownego dowodu w tych 10 nie przedstawiłeśinni mówią o włosach i o wzroście oki masz racje to bzdura ale też nie widzę logiki w Twoich dowodach
1) nie widzieliśmy twarzy Tobiego więc nie wiemy że jest stary i czy używa jakiejś techniki do potrzymania życia
2) Kakashi powiedział że się spotka tam z Obito bo widział jego śmierć, jak może wiedzieć czy Obito tam jest skoro tam go nie było ?
3} przygniecione ciało to nic jeszcze nie znaczy,w Naruto widzieliśmy kilka ciekawych technik w tym medycznych
4} Kakashi nie wyczuwał chakry, moło ninja miało tą umiejętność i to nie był kakashi
Uzasadnij tą "logikę" bo jak dla mnie wszystko wytłumaczyłem w jasny sposób,dodatkowo wszystko co napisałem jest prawdą,ale ludzie którzy tego nie akceptują szukają dziury w całym wymyślając beznadziejne wręcz podteksty.
Wniosek? Uchiha Obito nie żyje,i zapamiętajcie to nie jest historia Kakashiego żeby z Tobiego robić Obito
Więc odpuście sobie wręcz te beznadziejne " a gdyby "
I przestańcie z Kisiela robić idiotę.Tak gadając takie beznadziejne rzeczy ja tak to odbieram.

Dodane: 31-08-2010 09:28 -
--------------------

Dodane: 31-08-2010 09:34 -
Uff,nie jest mi wcale przykro gdyż Databook zawiera materiały o jego śmierci...

Dodane: 31-08-2010 10:07
ItsRapGame napisał/a:Uff,nie jest mi wcale przykro gdyż Databook zawiera materiały o jego śmierci...
To jest karta Databooka ...
Jeżeli masz jakąś inną informację to się nią podziel ,a nie walisz nam w ciemno i szukajcie sobie ludzie ... skoro nie możemy znaleźć to podaj nam stronę tego Databooka żebyśmy mogli już skończyć tę dziwną dyskusję .
--------------------

Dodane: 31-08-2010 10:14
Tak na tej stronie nie ma nic, dlatego przed napisaniem trzeba przeczytać całego Databooka

, dokładnie w tej samej części, napisana jest jego śmierć. Drugą rzeczą jest to, czy wierzyć takiemu tłumaczeniu gdzie nie ma wszystkiego przetłumaczone i wygląda to nijak?
-
http://img842.ima...ie0574.jpg Strona 128
-
http://img716.ima...ie0572.jpg Strona 191
Leben Liess oznacza nic innego jak oddał swoje życie

.
--------------------

Dodane: 31-08-2010 10:17
Marcin00 napisał/a:Tak na tej stronie nie ma nic, dlatego przed napisaniem trzeba przeczytać całego Databooka

, dokładnie w tej samej części, napisana jest jego śmierć. Drugą rzeczą jest to, czy wierzyć takiemu tłumaczeniu gdzie nie ma wszystkiego przetłumaczone i wygląda to nijak?
-
-

.
Ty nasz dobrze bo masz to pod ręką xDD,ale cieszę się że ktoś już to wyjaśnił.

Dodane: 31-08-2010 10:37
Marcin00 napisał/a:Tak na tej stronie nie ma nic, dlatego przed napisaniem trzeba przeczytać całego Databooka

-
-

.
A więc tylko tego chciałem

dziękuję za miłą rozmowe ^^ Obito oficjalnie jest martwy i nie mam już nic do dodania .
--------------------

Dodane: 31-08-2010 16:34
oto twoje dowody chcesz logiki proszę
w puntach 2-4 mówiłeś że ludzie Cie rozśmieszają swoimi poglądami, mnie zaś oprucz tegoi bawią pozostałe tzw. dowody o których piszesz
ItsRapGame napisał/a:
6.Wiek,Tobi podtrzymuje swój żywot jakąś techniką,ale wy potraficie powiedzieć że z trzynastolatek zrobił nam się stary dziadek ? puk puk obudźcie się,techniki Tobiego wykraczają poza Uchiha.
nie widzieliśmy twarzy Tobiego więc nie wiemy że jest stary i czy używa jakiejś techniki do potrzymania życia aha i jeżeli to prawda i uzywa takiej to ma zwiazek z saringanem więc raczej nie wykracza poza Uchiha a poza tym Obito miał 13 lat w Kakashi Garden, teraz byłby troszkę starszy jakby żył
ItsRapGame napisał/a:
7.No super że Kakashi odchodząc na tamten świat wiedział że Obito na niego czeka,kolejny dowód że on nie zyje.
Kakashi powiedział że się spotka tam z Obito bo widział jego śmierć, i domyśla się że tam jest Obito nawet się spodziewa ale jak może wiedzieć czy Obito tam jest skoro tam go nie było przecież Kakashi żyje i nie potrafi chodzić między światem żywych i umarłych?
ItsRapGame napisał/a:
8.Extra,Obito zmiażdżony przez głaz zmasakrowana jedna część ciała dodatkowo pogodził się ze śmiercią,ale nie ja będę głupim fanem i wymyślę coś,przecież według was można żyć bez drugiej połowy ciała prawda ? no na to wychodzi że tak myślicie.
przygniecione ciało to nic jeszcze nie znaczy,w Naruto widzieliśmy kilka ciekawych technik w tym medycznych np. yugo podczas walki sasuke i bee odtworzył zgruchotaną klatkę sasuke
ItsRapGame napisał/a:
9.On był przyjacielem Kakashiego nic po za tym,zresztą chakra Tobiego nie należy do Obito,gdyż Kakashi by ja rozpoznał
Kakashi nie wyczuwał chakry, mało ninja miało tą umiejętność i to nie był kakashi. Karin, Naruto w trybie sage i kilku innych ninja tak ale nie kakashi
ItsRapGame napisał/a:
10.Wniosek ?> piszcie tu swoje głupoty.
WNIOSEK: nie wieże że Obito żyje ale nie ma na to 100% dowodu i to jest właśnie logika. A te 10 pkt no wybacz ale to żadne dowody

Dodane: 31-08-2010 16:36
Hahaha,trochę to śmieszne co piszecie,ale Marcin podał 100% dowody zaprzeczające temu,więc jednak,miałem rację zostawiając wam ten syf.

Dodane: 31-08-2010 17:14
Jak napisałem wcześniej popieram cię, ze Obito nie żyje, zresztą jak Marcin00, podał strone z databooka, na których pisało, że Obito nie żyje, to ta sprawa zamknięta. Ale ItsRapGame, zdenerwowałeś kilka osób, które nadal twierdzą inaczej, i tego już się nie zmieni, co nie oznacza, ze na przekór takim ludziom nie możemy kontynuować rozmowy w kulturalny sposób.
--------------------

Dodane: 31-08-2010 17:16
Arti1915 napisał/a:
Jak napisałem wcześniej popieram cię, ze Obito nie żyje, zresztą jak Marcin00, podał strone z databooka, na których pisało, że Obito nie żyje, to ta sprawa zamknięta. Ale ItsRapGame, zdenerwowałeś kilka osób, które nadal twierdzą inaczej, i tego już się nie zmieni, co nie oznacza, ze na przekór takim ludziom nie możemy kontynuować rozmowy w kulturalny sposób.
co masz na myśli po przez "zdenerwowałeś" chyba chciałeś powiedzieć zdenerwowałem jednego trolla wraz jego kolegą O_o.

Dodane: 31-08-2010 17:34
No dokładnie to miałem na myśli, tylko chciałem to napisać w inny sposób. Tak czy inaczej, mamy już dowód, że w tym Databooku, który podawałeś, było napisane, że Obito nie żyje.
--------------------

Dodane: 31-08-2010 17:36
Arti1915 napisał/a:
No dokładnie to miałem na myśli, tylko chciałem to napisać w inny sposób. Tak czy inaczej, mamy już dowód, że w tym Databooku, który podawałeś, było napisane, że Obito nie żyje.
Tak Obito nie żyje,cóż za szkoda

,dodam od siebie że on zawsze był tylko i wyłącznie najlepszym przyjacielem Kakashiego,więc nie ma co z tego robić afery,nie żyje i tyle.

Dodane: 31-08-2010 22:37
ItsRapGame napisał/a:
Hahaha,trochę to śmieszne co piszecie,ale Marcin podał 100% dowody zaprzeczające temu,więc jednak,miałem rację zostawiając wam ten syf.
stworzyłeś sam ten syf to może sam z niego wyjdziesz
więc mała korekta
leben ließ -> "pozwól żyć"
a nie oddał swoje życie
sorki Marcin ale niech się troszkę pomęczy

Dodane: 31-08-2010 22:42
Kyuubi00 napisał/a:stworzyłeś sam ten syf to może sam z niego wyjdziesz
więc mała korekta
a nie oddał swoje życie
Jesteś już xxx osobą która nie rozumie,skoro do tej pory nie domyśliłeś się po co jest ten syf...To masz pecha =0

Dodane: 01-09-2010 16:29
ItsRapGame napisał/a:Kyuubi00 napisał/a:stworzyłeś sam ten syf to może sam z niego wyjdziesz
więc mała korekta
a nie oddał swoje życie
Jesteś już xxx osobą która nie rozumie,skoro do tej pory nie domyśliłeś się po co jest ten syf...To masz pecha =0
hehe aż się boje zapytać ile masz lat

Dodane: 01-09-2010 16:32
Kyuubi00 napisał/a:
No cóż sądzę że więcej od ciebie,dodatkowo proszę żebyś pisał na temat bo to co ty w tym momencie napisałeś to tak zwany czysty .S.P.A.M.
Skoro nie zrozumiałeś to już nic na to nie poradzę

,sam fakt że zadałeś takie pytanie świadczy o tobie,dlatego twój post który zacytowałem jest tak zwanym syfem,teraz powinieneś się mniej więcej domyślić.
Pozdrawiam.

Dodane: 01-09-2010 19:25
Z tych informacji które do tej pory posiadamy można wywnioskować że Tobi to nie Obito,ale Kishimoto może nas czymś jeszcze zadziwić

Według mnie na dzień dzisiejszy Tobi to Tobi
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 02-09-2010 00:35
ItsRapGame napisał/a:Kyuubi00 napisał/a:
No cóż sądzę że więcej od ciebie,dodatkowo proszę żebyś pisał na temat bo to co ty w tym momencie napisałeś to tak zwany czysty .S.P.A.M.
Skoro nie zrozumiałeś to już nic na to nie poradzę

,sam fakt że zadałeś takie pytanie świadczy o tobie,dlatego twój post który zacytowałem jest tak zwanym syfem,teraz powinieneś się mniej więcej domyślić.
Pozdrawiam.
dobre od początku wątku zrobiłeś 6-7 tematów z czystym spamem jak chcesz mogę zacytować ale myślę że sam wiesz które ja tylko jeden więc raczej to nie ja robię S.P.A.M.
A co do tak zwanego syfu odpowiedz mi na pytanie lub obal moje zaprzeczenia Twoich dowodów, lub sformułuj jakiś poprawnie tylko tyle, chce zrozumieć Twój tok myślenia i proszę postaraj się o coś bardziej oryginalnego niż to że mam pecha jak Cię nie rozumiem bo to naprawdę bardzo mnie śmieszy, nie każ mi myśleć jak dziecko aby Cię zrozumieć po prostu się postaraj

Dodane: 02-09-2010 15:29 -
Kyuubi00 napisał/a:
dobre od początku wątku zrobiłeś 6-7 tematów z czystym spamem jak chcesz mogę zacytować ale myślę że sam wiesz które ja tylko jeden więc raczej to nie ja robię S.P.A.M.
A co do tak zwanego syfu odpowiedz mi na pytanie lub obal moje zaprzeczenia Twoich dowodów, lub sformułuj jakiś poprawnie tylko tyle, chce zrozumieć Twój tok myślenia i proszę postaraj się o coś bardziej oryginalnego niż to że mam pecha jak Cię nie rozumiem bo to naprawdę bardzo mnie śmieszy, nie każ mi myśleć jak dziecko aby Cię zrozumieć po prostu się postaraj
No cóż zostały przedstawione wszystkie dowody w których to podana jest wzmianka która sugeruje nam ( i tak też jest ) w której Obito nie żyje,nie wiem w czym widzisz problem,niektórych abstrakcje sięgają zbyt daleko,mimo że coś jest tak prostego jak 2+2.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.