Dodane: 30-08-2010 09:33 -
SPOILER
Trochę mi się nie dobrze robi jak czytam opinie mówiące o tym fakcie,w temacie "Tobi kto się kryję za maską" gdy podałem najpewniejsze argumenty dlaczego za maską nie jest Madara,nalecieli na mnie fani Obita,no cóż mimo że jak ktoś ma pewne argumenty to inne osoby dalej będą pisały coś co nie ma kompletnie sensu,dlatego postanowiłem założyć ten temat,ale zanim stąd odejdę,napisze wam dlaczego Oibto nie jest Tobim.
1.Uśmiercił go Databook,jeżeli Databook kogoś uśmierca,to dana osoba może pojawić się tylko w retrospekcji nic po za tym,jeżeli pojawiła by się w mandze ( tak jak wy teraz uważacie że Tobi to Obito ) to ludzie mieli by prawo upomnienia się o swoje pieniądze,ponieważ Databook podawałby fałszywe dane,rozumiecie ?> on nie żyje i tyle,tak postanowił Kishimoto i nic tego nie zmieni,ale jednak nie rozumiecie.
2.Historia Kakashiego >? no tak jeżeli to byłby Obito to głównym bohaterem stałby się Kakashi,nie rozmieszajcie mnie już
3.Wzrost,no nawet znajdą się tacy co porównują dane wzrostu.
Obito-154,2cm
Tobi-175 cm
Jeżeli macie zamiar pisać na temat wzrostu głupie poglądy,to sobie odpuście.
4.Tobi=Obito,no tak ale podobne imiona,Sakura-Sasuke O_o,bez komentarza,nie macie co pisać,więc piszecie głupoty
5.Fryzura,tak tak tak,ale mają podobną,ale podobną fryzurę do Tobiego ma też chociażby Uchiha Kagami,kolejny wasz argument do wywalenia.
6.Wiek,Tobi podtrzymuje swój żywot jakąś techniką,ale wy potraficie powiedzieć że z trzynastolatek zrobił nam się stary dziadek ? puk puk obudźcie się,techniki Tobiego wykraczają poza Uchiha.
7.No super że Kakashi odchodząc na tamten świat wiedział że Obito na niego czeka,kolejny dowód że on nie zyje.
8.Extra,Obito zmiażdżony przez głaz zmasakrowana jedna część ciała dodatkowo pogodził się ze śmiercią,ale nie ja będę głupim fanem i wymyślę coś,przecież według was można żyć bez drugiej połowy ciała prawda ? no na to wychodzi że tak myślicie.
9.On był przyjacielem Kakashiego nic po za tym,zresztą chakra Tobiego nie należy do Obito,gdyż Kakashi by ja rozpoznał
10.Wniosek ?> piszcie tu swoje głupoty.
KONIEC SPOILERA

Dodane: 30-08-2010 10:48
zgadzam się z tobą zawsze zgadzałem i będę walczył o tą sprawe TOBI TO NIE OBITO. I też mam dosyć ludzi którzy tak sądzą.

Dodane: 30-08-2010 10:54
Zacytuję swoją wypowiedź z innego tematu
Jedyne co jest pewne w sprawie Tobiego jest to, że nie jest to Uchicha Obito, który nie żyje i nie ma szans żeby żył po tym, jak połowę jego ciała przygniótł głaz. Pozatym podczas ataku Tobiego i lisa na Konohę pokazano młodego Kakashiego i Gaia, którzy byli wtedy poprostu gówniarzami, nie wiem dokładnie ile mieli wtedy lat. Podczas walki Tobiego z Minato, ten pierwszy nie wyglądał aby był w podobnym do nich wieku. Inna sprawa to databook który uśmiercił Obito. I myśle, że dalsze pisanie o Obito jako Tobim nie ma sensu.

Dodane: 30-08-2010 11:04
To oczywiste że Tobi to nie Obito i tak mi się wydaje że bez sensu zakładać kolejny temat bo o tym dyskutowaliście w innym temacie...jak się nie mylę to w daatbooku jest napisane że nie żyje.
--------------------

Dodane: 30-08-2010 11:10
SanGo napisał/a:
To oczywiste że Tobi to nie Obito i tak mi się wydaje że bez sensu zakładać kolejny temat bo o tym dyskutowaliście w innym temacie...jak się nie mylę to w daatbooku jest napisane że nie żyje.
To powiedz to innym,założyłem osobny temat ponieważ w tamtym robił się powoli syf,dlaczego to przeniosłem ? wykluczyć z Obito dyskusji to też jeden z elementów,nie ma sensu spekulować nad czymś czego nie będzie,a dodatkowo zostało potwierdzone przez Kishimoto,ma ktoś wątpliwości to niech tu pisze głupoty,

Dodane: 30-08-2010 18:11
ItsRapGame napisał/a:SanGo napisał/a:
To powiedz to innym,założyłem osobny temat ponieważ w tamtym robił się powoli syf,dlaczego to przeniosłem ? wykluczyć z Obito dyskusji to też jeden z elementów,nie ma sensu spekulować nad czymś czego nie będzie,a dodatkowo zostało potwierdzone przez Kishimoto,ma ktoś wątpliwości to niech tu pisze głupoty,
A przy okazji można nabić sobie posta ^^ .
Racja ta teoria Obito jest już troszeczkę irytująca ;p .
Wiecie co?Zrobie sobie taką fryzure jak Tobi i ja nim będę!
--------------------

Dodane: 30-08-2010 18:16
Itachi-Sama napisał/a:
Ja nie dałbym rady,za mało włosów mam

,ale tak irytujące są osoby które tak uważają,przez irytujące mam na myśli ich głupie argumenty.

Dodane: 30-08-2010 18:29
Przecierz to pewne, że Tobi to nie Obito. Tak więc my to wiemy, a jeśli inni nie wiedzą to ich problem, nic nam do tego. Dobrze, że ten temat został stworzony, bo tamten to rzeczywiście syf się zrobił i nie szło się połapać w postach.
--------------------

Dodane: 30-08-2010 18:48
Arti1915 napisał/a:
Przecierz to pewne, że Tobi to nie Obito. Tak więc my to wiemy, a jeśli inni nie wiedzą to ich problem, nic nam do tego. Dobrze, że ten temat został stworzony, bo tamten to rzeczywiście syf się zrobił i nie szło się połapać w postach.
No dokładnie to tak jak byś w temacie o Sasuke opisywał Naruto O_o,tak samo jest z Obito.

Dodane: 30-08-2010 19:04

Dodane: 30-08-2010 19:06
Dla mnie pod maską Tobiego kryje się głowa zmodyfikowanego kurczaka. Badania były przeprowadzone w ściśle strzeżonym laboratorium. Choć nie wykluczam też że Tobi to Stalin.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-08-2010 19:07
ItsRapGame napisał/a:Itachi-Sama napisał/a:
Ja nie dałbym rady,za mało włosów mam

,ale tak irytujące są osoby które tak uważają,przez irytujące mam na myśli ich głupie argumenty.
No w sumie ja też za krótkie xD ale sobie zapuszcze i będą w sam raz ;x
--------------------

Dodane: 30-08-2010 21:41
To jak mam ci napisać kurde u wierze ci jak mi to pokażesz że nie żyje bo tam nie ma takiej informacji

Dodane: 30-08-2010 21:54
Michal 915 napisał/a:
To jak mam ci napisać kurde u wierze ci jak mi to pokażesz że nie żyje bo tam nie ma takiej informacji
obejrzałem dokładnie twój link i również nie widzę adnotacji odnośnie śmierci Obito :/

Dodane: 30-08-2010 22:02
Natsu94,Michal 915 -jak masz zamiar pisać dwa posty z multikon,możesz sobie odpuścić,więc postaraj się bardziej.

Dodane: 30-08-2010 22:06
ItsRapGame napisał/a:
Natsu94,Michal 915 -jak masz zamiar pisać dwa posty z multikon,możesz sobie odpuścić,więc postaraj się bardziej.
Odpowiedz mi na moje pytanie do cholery pokaż gdzie jest o tym informacja

Dodane: 30-08-2010 22:08
ItsRapGame napisał/a:
jeśli ja jestem jego multi kontem to dam sobie oko wydłubać

aaa i właśnie pokaż gdzie tam jest napisane że nie żyje Obito a nie się wykręcasz od odpowiedzi jak tchórz. Co nie umiesz uzasadnić to nie odpowiadasz ? Pffff denerwują mnie tacy ludzie jak ty...

Dodane: 30-08-2010 22:13
Natsu94 napisał/a:ItsRapGame napisał/a:

aaa i właśnie pokaż gdzie tam jest napisane że nie żyje Obito a nie się wykręcasz od odpowiedzi jak tchórz. Co nie umiesz uzasadnić to nie odpowiadasz ? Pffff denerwują mnie tacy ludzie jak ty...
Google.pl czyni cuda,nie jesteś bystry wczoraj ci o tym napisałem,jak masz zamiar używać multikonto odpowiedz po jakimś czasie po napisaniu danym kontem swojego posta,a nie po dwóch minutach.

Dodane: 30-08-2010 22:16 -
ItsRapGame napisał/a:Natsu94 napisał/a:ItsRapGame napisał/a:

Google.pl czyni cuda,nie jesteś bystry wczoraj ci o tym napisałem,jak masz zamiar używać multikonto odpowiedz po jakimś czasie po napisaniu danym kontem swojego posta,a nie po dwóch minutach.
odpowiedz kur*** gdzie masz tam o śmierci Obito ? no odpowiedz co chu** tak bardzo nie możesz się pogodzić że umknął ci ten fakt że się wykręcasz od odpowiedzi? Nie jestem multi kontem Michała 951 coś ci się we łbie popie****. Czekam na odpowiedź gdzie tam widzisz że Obito umarł ciulu. Odpowiedz !!!
ALBO POKAŻESZ GDZIE JEST NAPISANE ŻE OBITO NIE ŻYJE ALBO NAPISZ ŻE SIĘ PRZYZNAJESZ DO POMYŁKI.

Dodane: 30-08-2010 22:17
Natsu94 napisał/a:ItsRapGame napisał/a:

Wtf...oglądałeś ten odcinek specjalnym o Kakashim jak jeszcze jego senseiem był 4 Hokage...to jak zauważyłeś nawet jeżeli jakimś super niesamowitym cudem Obito by przeżył to prawą stronę miał całkowicie zmiażdzoną.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.