Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:34
OnLine: 39, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto jako zło.
Dodane: 27-10-2011 20:07
#hlkpl - user - 80%
Rodtran napisał/a:
hlkpl napisał/a:
Rodtran napisał/a:

Pamiętaj ze zawsze jest 3 wyjście może być neutralnym. Możliwe że jak jeszcze dojrzej po tej cąłej wojnie i po tym co pożniej się działo będzie (nie wiadomo co Kisiel wymyśli). Bo nawet Sam MInatro powiedział że potrzebna jest równowaga no i tez historia w Naruto pokazuje że musi być ktoś kto będzie pilnował tego bo zawsze gdzieś znajdzie się shinobi który będzie pragnął więcej. Ja tylko mam nadziej ze Kisiel będzie miał więcej takich niespodziane ale wszystko z umiarem.

Trochę to zalatuje gwiezdnymi wojnami i równowagą mocy. Być może główny bohater jest tym wybrańcem który przywróci tą równowagę i harmonie. Ale to było by zbyt cukierkowe. I nie wydaje mi się aby naruto tak się skończyło. :)

Jak by się to zakończyło w sposób ze naruto pozostał i wszyscy żyli by długo i szczęśliwie to raczej było by z taki lipnym happy endem. A jak by to było, wedgług ciebie "cukierkowe" że nadal się coś działo by bo nikt by tak naprawdę nie wygrał to akcje można by toczyć dożo dłużej i w dodatku z ciekawymi wątkami. Więc skoro skomentowałeś mój pomysł i wyobrażenie jak moze to sie toczyć to podaj swoje i tedy może rozmawiać.

Coś mnie oświeciło , przy całym zakończeniu naruto jest nadal dobrym, a pokój i harmonia zostają przywrócone w świecie naruto. Ale głównemu bohaterowi nie udaje się jedno, uratować przyjaciela. Biednego obłąkanego i chorego chęcią zemsty przyjaciela. Choć jak się uprzesz to pewnie wytkniesz mi że to tez zalatuje gwiezdnymi wojnami. :p

--------------------
Dodane: 01-11-2011 16:45
#Andskyru - user - 0%
A może być tak ze Naruto żeby powstrzymać Tobiego przed staniem się jinchuuriki Jubiego sam sie nim stanie jinchuuriki lub coś w tym stylu
myślę ze najpierw ichibiego złapią a póznej może jakoś gdy bedzie przy gedo-mazo wchłonie czakrę z niego a kiuubi mu pomoże

A jak bedzie jinchuuriki jubiego to się zeźli :p
ehhh ta moja wyobraźnia ;P

Dodane: 08-02-2012 12:36 - Edytowane przez Kyuubi dnia 08-02-2012 12:37
#Kyuubi - user - 70%
Sasuke powie Naruto że powróci do wioski jak ten zabije starszyznę która zniszczyła mu życie. Naruto zabija starszyznę. Wioska go nienawidzi i chce zabić Naruto nie chce walczyć ale ratuje go Sasuke i Naruto przerażony tym że znowu będzie samotny dołącza do Saska i Akatsuki.Nienawidzi Konochy za to ze nie dali mu drugiej szansy kiedy on im wybaczył że całe życie traktowali go jak wyrzutka.

Taka wersja wydarzeń była by ciekawa co nie? xd. Tylko Sasuke jest zbyt dumny żeby wyręczać się naruto, ale mógłby to zrobić z chęci sprawdzenia jak daleko jest się w stanie posunąć żeby go sprowadzić :)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online