Dodane: 30-08-2010 00:27 -
Czasami dane rzeczy za różowo jak dla mnie wyglądają,i tak się zastanawiam co by było gdyby fani zobaczyli Naruciaka ubranego w płaszcz Akatsuki z śmiertelną rządzą mordu,dlaczego w ogóle coś takiego pisze ? może dlatego że Sasuke i jego nieśmiertelności mi się przejadły ?.
Ale jak dla mnie ciekawie mogłoby to wyglądać,potężny ninja który stają się ofiarą to tylko jeden z przykładów i dotyczy głównego bohatera serii.
Też czasami macie takie dziwne wyobrażenie koncepcji mangi ? bądź w później w przełożeniu na anime ?
Zapraszam do dyskusji

Dodane: 30-08-2010 01:15
Taką ewolucje przeszedł już Sasuke i wg mnie on jest tym głównym dobrym, co się "zeźlił". Wystarczy więc chyba. Zresztą Naruto jest teraz tak przesiąknięty tymi wszystkimi pierdołami o sile przyjaźni i poświęcenia a przy tym jest dosyć "płaski" (jeśli wiecie, o co mi chodzi) więc jak dla mnie taki wątek odpada.
--------------------

Dodane: 30-08-2010 01:15
Gdyby takie coś się stało to... właściwie to nie wiem, jak Naruto mógłby się teraz doprowadzić do takiego stanu, kiedy w wiosce wszyscy go kochają, poznał swoich rodziców i ich historię, gdzie Tobi (lubi inny gości u w masce) grał rolę głównego złego - jeśli już miałby przejść na stronę zła to nie do Akatsuki.
Poza tym po ujarzmieniu lisa i zmianie swej natury na tyle, by wybaczyć Peinowi i dać się zlać tym łepkom, którzy mieli coś do Saska kompletnie nie widzę już Naruciaka po złej stronie - gdyby teraz tak się zmienił to... jakoś nie trzymałoby to się kupy.

Dodane: 30-08-2010 22:32
Sasuke jest na to prawdziwym dowodem...z początku nie akceptował teamu 7,ale później się z nimi zaprzyjaźnił lecz rządzą zemsty nim zawładnęła i stał się tym kim jest(Naruto to raczej nie grozi).No dobra ale teraz na temat,nie wyobrażam sobie Naruto jako badboya w płaszczu akatsuki,po prostu nie on już za dużo dobrych rzeczy zrobił by stać się 'złym'.I raczej zgadzam się z przed mówcami
A co do nieśmiertelności Saska to nie wiem co się jego czepiasz,spójrz na naruto też jest jakby nieśmiertelny.

Dodane: 30-08-2010 22:35
W Naruto jest za bardzo napakowane dobroci i "siły przyjaźni".

Nie ma szans by stał się czarnym charakterem, już z tego powodu że jest głównym bohaterem
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-08-2010 22:39
Naruciak jako ten zły mógł by być, w końcu Akatsuki poprzez wojnę pragnie pokoju, Naruto mógł by chcieć pokoju i dołączyć do Saska sp. ZO.O.

Dodane: 31-08-2010 20:07
Dirt05599 napisał/a:
Naruciak jako ten zły mógł by być, w końcu Akatsuki poprzez wojnę pragnie pokoju, Naruto mógł by chcieć pokoju i dołączyć do Saska sp. ZO.O.
ale sasek nie chce pokoju tylko i wyłącznie zemsty.sasuke poprostu kierują zwykłe instynkty.

Dodane: 01-09-2010 15:13
No ale ja mówię jakie są cele Akatsuki, a że napisałem Sasek sp. ZO.O. chodziło mi o całe Aka, chociaż nie tylko Sasuke szuka zemsty, także Kabuto chce się zemścić na Sasuke, ale Aka ma jasne cele
zdobyć 9 ogoniastych demonów, połączyć je w 10 ogoniastego zapieczętować w Tobim i za pomocą jego wielkiej mocy i potęgi Sharingan, stworzyc Genjutsu na powierzchni księżyca które ma stworzyć świat bez wojen

Dodane: 01-09-2010 23:11
Blondas jako zły charakterek ? Mam taką tapetę jak jest w płaszczu Akatsuki xD ale sobie nie wyobrażam, żeby zaczął niszczyć "Bo to jest fajne" Za dużo przez całą serię nawijał o sile przyjaźni aby nagle położyć na to wszystko pałę i zacząć zabijać ludzi.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 01-09-2010 23:34
W sumie sasuke uważa za przyjaciela więc mógł by się do niego dołączyć ale to decyzja Kishimoto czy Naruto stanie się zły czy dobry,

Dodane: 02-09-2010 19:04
Akatsuki niby zła organizacja która jest przedstawiana jako straszne zło.Z jednej strony chcą dobrze pragną ludziom dać pokój na świecie, no cóż któż by z nas nie pragnął pokoju na świecie

, ale w tych złych czynach których dopuszczają się członkowie akatsuki, jest jedna rzecz o której wiele osób nie wspomina a mianowicie kasa , jak wiadomo chcieli stworzyć machinę wojenną z której skorzystać by mogły słabsze państwa w obronie przed większymi wioskami, chcieli stworzyć armię do wynajęcia , armię za pieniądze która można wynająć.Celem aka jest trzepnąć kasę a później dać pokój ludziom

.Nie można mówić że oni tylko chcą zrealizować księżycowe oko.
Sasek no cóż niby się zeźlił ale nie wiadomo co by było gdyby nie w padł w łapska tobiego może w tedy naruto zdążył go nawrócić , atak postawa sasuke jest jeszcze bardziej podkręcana przez tobiego.Można wiele zarzucać ale sasuke nie jest do końca złym bohaterem , tylko człowiekiem który w padł w złe towarzystwo

.
Naruto bad ass ??? hm chyba tylko w przypadku gdy wioska zrobiła by go w konia to wtedy mógłby przekląć swoją wioskę, mógłby wtedy dołączyć do saska i razem z przyjacielem zemścić się na wiosce.
--------------------

Dodane: 11-09-2010 22:24
Myslę, ze autorowi tematu nie chodizło o to, czy mozliwe jest to, ze Naruto przejdzie na drugą stronę, a to, czy wyobrazamy sobie Naruto jako czarny charakter. Otóż, ja sobie wyobrażam. Naruciak walczący w Akatsuki w parze z Sasuke, niszczący razem Konohę, na końcu niszczący wraz Ssakiem Tobiego. I razem przejmują władzę nad światem ! Marzenia...
--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski
"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 24-06-2011 18:42
Taa ... Fajnie by było jak by Uzumaki i Sakura wstąpili w szereki Akatsuki . Chciała bym to zaobaczyć jak współpracują z Sasuke !
--------------------
:* - < 3

Dodane: 26-10-2011 22:16
ito281035 napisał/a:Taa ... Fajnie by było jak by Uzumaki i Sakura wstąpili w szereki Akatsuki . Chciała bym to zaobaczyć jak współpracują z Sasuke !
Fakt, to mogłoby być ciekawe
Moim zdaniem dla Naruto przyjaźń, wierność, honor i marzenia są zbyt ważne, żeby przejść na tę złą stronę. Pragnął być Hokage, którego zadaniem jest bronić wioski i jej mieszkańców, więc jak mógłby porzucić te marzenia i stać się zły ?

Dodane: 27-10-2011 17:18
Ookami_kath napisał/a:ito281035 napisał/a:Taa ... Fajnie by było jak by Uzumaki i Sakura wstąpili w szereki Akatsuki . Chciała bym to zaobaczyć jak współpracują z Sasuke !
Moim zdaniem dla Naruto przyjaźń, wierność, honor i marzenia są zbyt ważne, żeby przejść na tę złą stronę. Pragnął być Hokage, którego zadaniem jest bronić wioski i jej mieszkańców, więc jak mógłby porzucić te marzenia i stać się zły ?
Masz racje ale nie mów hop zanim nie przeskoczysz a tym przypadku póki manga i amine nie będzie miało swojego końca. Nie wiemy tak naprawdę jak skończy się to wszystko bo Kisiel lubi zaskakiwać.Moja opinia jest jedna że teraz już pozytywni bohaterowie nie są tacy wspaniali(ogólnie stwierdzam nie chodzi mi o tylko o mange) i to najlepiej się sprzedaje. Więc ja polecam czytać i czekać na to co przyniosą kolejne chaptery.

Dodane: 27-10-2011 17:58
Rodtran napisał/a:Ookami_kath napisał/a:ito281035 napisał/a:Taa ... Fajnie by było jak by Uzumaki i Sakura wstąpili w szereki Akatsuki . Chciała bym to zaobaczyć jak współpracują z Sasuke !
Masz racje ale nie mów hop zanim nie przeskoczysz a tym przypadku póki manga i amine nie będzie miało swojego końca. Nie wiemy tak naprawdę jak skończy się to wszystko bo Kisiel lubi zaskakiwać.Moja opinia jest jedna że teraz już pozytywni bohaterowie nie są tacy wspaniali(ogólnie stwierdzam nie chodzi mi o tylko o mange) i to najlepiej się sprzedaje. Więc ja polecam czytać i czekać na to co przyniosą kolejne chaptery.
Fajnie by było obejrzeć stary team 7 w akatsuki.

Sakurka zła , naruto zły + sasuke jeszcze może z rinneganem. To by dopiero zrobili spustoszenie podczas wielkiej wojny shinobi.

Ahh te marzenia. Co do końca mangi to prędzej naruto umrze niż przejdzie na złą stronę mocy , albo tak jak wcześniej pisałem choć na chwile obecna jest to mało prawdopodobne gdyż teraz naruciak jest bohaterem wioski i być może zostanie bohater całej trwającej wojny.
--------------------

Dodane: 27-10-2011 18:32
To jest niemozliwe za duzo dobrego go ostatnimi czasy spotkalo. Dowiedzial sie kim sa jego rodzice, ma wiele przyjaciol i jest bohaterem swej wioski.

Dodane: 27-10-2011 19:13 -
hlkpl napisał/a:Rodtran napisał/a:Ookami_kath napisał/a:ito281035 napisał/a:Taa ... Fajnie by było jak by Uzumaki i Sakura wstąpili w szereki Akatsuki . Chciała bym to zaobaczyć jak współpracują z Sasuke !
Fajnie by było obejrzeć stary team 7 w akatsuki.

Sakurka zła , naruto zły + sasuke jeszcze może z rinneganem. To by dopiero zrobili spustoszenie podczas wielkiej wojny shinobi.

Ahh te marzenia. Co do końca mangi to prędzej naruto umrze niż przejdzie na złą stronę mocy , albo tak jak wcześniej pisałem choć na chwile obecna jest to mało prawdopodobne gdyż teraz naruciak jest bohaterem wioski i być może zostanie bohater całej trwającej wojny.
Pamiętaj ze zawsze jest 3 wyjście może być neutralnym. Możliwe że jak jeszcze dojrzej po tej cąłej wojnie i po tym co pożniej się działo będzie (nie wiadomo co Kisiel wymyśli). Bo nawet Sam MInatro powiedział że potrzebna jest równowaga no i tez historia w Naruto pokazuje że musi być ktoś kto będzie pilnował tego bo zawsze gdzieś znajdzie się shinobi który będzie pragnął więcej. Ja tylko mam nadziej ze Kisiel będzie miał więcej takich niespodziane ale wszystko z umiarem.
Ps.Może to byc tak że może to nie zrobic z własnej woli/ Lecz żeby ratować przyjaciół bo np. Lis w zamian za swoją pelną moc( by zakonczyc tą wojne, wiem ze już Kyuubi dał mu moc na walkę z madarą ale nie wiemy co dalej będzie) i współprace zaradzać może by porzucił to co dla niego najcenniejsze czyli przyjaźń i żył z tą moc lecz jako samotny pustelnik.

Dodane: 27-10-2011 19:26
Rodtran napisał/a:
Pamiętaj ze zawsze jest 3 wyjście może być neutralnym. Możliwe że jak jeszcze dojrzej po tej cąłej wojnie i po tym co pożniej się działo będzie (nie wiadomo co Kisiel wymyśli). Bo nawet Sam MInatro powiedział że potrzebna jest równowaga no i tez historia w Naruto pokazuje że musi być ktoś kto będzie pilnował tego bo zawsze gdzieś znajdzie się shinobi który będzie pragnął więcej. Ja tylko mam nadziej ze Kisiel będzie miał więcej takich niespodziane ale wszystko z umiarem.
Trochę to zalatuje gwiezdnymi wojnami i równowagą mocy. Być może główny bohater jest tym wybrańcem który przywróci tą równowagę i harmonie. Ale to było by zbyt cukierkowe. I nie wydaje mi się aby naruto tak się skończyło.
--------------------

Dodane: 27-10-2011 19:33
hlkpl napisał/a:Rodtran napisał/a:
Trochę to zalatuje gwiezdnymi wojnami i równowagą mocy. Być może główny bohater jest tym wybrańcem który przywróci tą równowagę i harmonie. Ale to było by zbyt cukierkowe. I nie wydaje mi się aby naruto tak się skończyło.
Jak by się to zakończyło w sposób ze naruto pozostał i wszyscy żyli by długo i szczęśliwie to raczej było by z taki lipnym happy endem. A jak by to było, wedgług ciebie "cukierkowe" że nadal się coś działo by bo nikt by tak naprawdę nie wygrał to akcje można by toczyć dożo dłużej i w dodatku z ciekawymi wątkami. Więc skoro skomentowałeś mój pomysł i wyobrażenie jak moze to sie toczyć to podaj swoje i tedy może rozmawiać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.