Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:34
OnLine: 24, statystyki
index > Media > Gry
Temat: Fable Zapomniane Opowiesci
Dodane: 29-08-2010 22:26 - Edytowane przez suchy3 dnia 29-08-2010 22:26
#suchy3 - user - 0%
Cześć możecie dać swoją opinie na temat gry i pomoc innym. Jak można zdobyć żonę w Fable zapomniane opowiści ??

Dodane: 31-10-2010 20:54 - Edytowane przez matix017 dnia 31-10-2010 20:55
#matix017 - user - 0%
Musisz babce dawać prezenty, aż serce nad jej głową zacznie migać. Potem dajemy tej osobie obrączkę, wtedy serce robi się żółte. Gdy wyskoczy komunikat "Czy chcesz wyjść za mnie?" klikamy "tak". UWAGA: Możesz wziąć ślub z facetem. Robimy z nim to samo co z kobietą.(Opcja dla gejów.)

--------------------

Pomóżcie mi zbierać punkty, wbijajcie tu: http://kino5.pl/p...
I tu :) : http://zadane.pl/...am/4623501
Dodane: 16-04-2011 19:30
matix017 mam nadzieje że nikt tu nie jest gejem ;D ale tak jest w sumie sam gram w Fable a nie wiedziałem dzięki za informacje ;]

Dodane: 16-04-2011 19:40
#Bociak - user - max%
O ile pamiętam to trzeba było skakać, dziwować, potem ją obdarowywać i na końcu dać obrączkę. Dość prosty mechanizm, lecz na początku nie opłaca ci się w to inwestować. Ożeń się w późniejszych etapach gry.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-04-2011 19:52
#JAROM - user - 80%
wyciągłem zakurzoną gierkę i ją zainstalowałem i już mam problem otóż gra jest oryginalna kupiona w cd-action i instalacja przebiega bez błędu lecz gdy włączam grę tworzę nowy profil włączam nową grę i w połowie ładowania mi się wiesza

ściągłem save i normalnie mi się załączyłą więc nie wiem w czym problem a jak nie znacie rozwiązania to prosiłbym o podanie linka do savu gdzieś na samym początku bo ten save co ja ściągnął to jest prawie 100% gry a jo chca som przejść gra więc prosiłbym o save z samego początku

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha

Jestem przeciwnikiem wprowadzenia ustawy ACTA a ty?
Dodane: 27-05-2011 00:12
#Darknes - user - max%
Kurczę... to tam w ogóle można było żonę mieć ? xD Jako za bardzo się nie wgłębiałem jak w to grałem ale pierwsze słyszę :p Gierka nawet fajna była, już tak dawno w to grałem, że mam zamglone wspomnienia co do niej. Szkoda, że drugiej części na PC nie zrobili :| III już jest... nie rozumiem, najpierw robią na jakaś platformę, potem nie a potez znowu. To już by mogli i tą drugą cześć wydać.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 29-05-2011 20:16
#GokuDBZ - user - 60%
Darknes napisał/a:
Kurczę... to tam w ogóle można było żonę mieć ? xD Jako za bardzo się nie wgłębiałem jak w to grałem ale pierwsze słyszę :p Gierka nawet fajna była, już tak dawno w to grałem, że mam zamglone wspomnienia co do niej. Szkoda, że drugiej części na PC nie zrobili :| III już jest... nie rozumiem, najpierw robią na jakaś platformę, potem nie a potez znowu. To już by mogli i tą drugą cześć wydać.

Można można pod koniec orzeniłem się z jakaś księżniczką i dała mi ona najlepszy miecz z całej tej gry :p
A trójke także mam nawet spoko .

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 31-05-2011 09:48 - Edytowane przez the_SaQ dnia 31-05-2011 09:48
#the_SaQ - user - 10%
Uwielbiam tą grę tak jak inne części tej serii.
Jest to moja jedna z tych najlepszych gier ponieważ ta gra ma w sobie ten piękny baśniowy klimat i zawsze jak w to gram czuję się jak jak bym był mały :d
Najbardziej do gustu przypadła mi część 2 nie wiem czemu ale tak jakoś z nią wspominam najlepsze chwile ale część 1 i 3 nie są w ogóle gorsze! [cfaniak]
Polecam każdemu który chce poczuć znowu się jak dziecko i przeżyć swoją baśniową historię :)

--------------------
Dodane: 01-06-2011 09:40
Jak dla mnie dobra gra, ma dużo możliwości no i ten klimat wspinania się po szczeblach kariery. Polecam ją bardzo

--------------------

========================================================
"Wygrana cieszy ale porażka cie wzmacnia i czyni bardziej doświadczonym"
========================================================
"Nie proś o nic tylko to zdobywaj, w ten sposób osiągniesz swój cel"
Dodane: 01-07-2011 20:58
#Heliaze - user - 100%
Fable to bardzo dobra gra, jest to jedyna część w jaką grałem. Jeżeli chodzi o nową część jakoś recenzje mnie nie przekonują. Jeżeli chodzi o pierwszą część to gra ma swój niepowtarzalny urok i cholernie wciąga. Podobały mi się takie detale jak pojedynki na arenie, małżeństwo, i samo bycie bohaterem.

--------------------

Dodane: 01-07-2011 21:45
#Bociak - user - max%
Fable to bardzo udana gra, nie baśniowa i mocno wciągająca. Szkoda tylko, że część 2 i 3 nie ma na pececie.

--------------------

Dodane: 01-07-2011 21:58
#Heliaze - user - 100%
Bociak napisał/a:
Fable to bardzo udana gra, nie baśniowa i mocno wciągająca. Szkoda tylko, że część 2 i 3 nie ma na pececie.

Fable 3 jest na PC. Mnie recenzje nie zachęciły, dlatego sobie odpuściłem ten tytuł. Może kiedyś.

--------------------

Dodane: 01-07-2011 22:04
#Shabby - user - 10%
Szkoda tylko, że część 2 i 3 nie ma na pececie.
Trzecia czesci wyszla nie dawno na PC.

Gra jest naprawde swietna, szkoda ze taka krotka. Bardzo ciekawy rozwoj postaci, mozemy rozwwinac nasza postac pod kazdym aspektem: Lucznictwo, Walka Wrecz jak i Magia. Mozliwosc byca dobrym lub zlym bohaterem przy czym takze zmienia sie nasz wyglad. Co do wszystkich trzech czesci na niepowtarzalny klimat ma 1. Co do 2 to jest bardzo interesujaca historia lecz kiepskie zakonczenie. Trojka byla naprawde ciekawa, ciekawa opcja zarzadzaniem krolestwem. Gra jest moja ulubiana gra i polecam ja kazdemu.

Co do zony to mozna miec zone i czasami moze nam sie trafic ze dostaniemy nawet od niej jakies prezenty itd. Jak np. poprzez poslubienie ksiezniczki pod koniec gry od ktorej dostajemy najlepszy miecz w grze (Fable 1). W trojce mi sie zdarzylo mi sie ze dostalem duzo pieniedzy. Co jeszcze zwiaze sie z zona to takze mozna miec dzieci.

Co do gier na PC, to nie warto kupic sobie Xbox360 albo PS3. Jezeli chcesz pograc w niektore tytuly bez zadnych problemow i miec pewien support to lepiej zaplacic te 800-1500zl.

Wiadomość doklejona:
Fable 3 jest na PC. Mnie recenzje nie zachęciły, dlatego sobie odpuściłem ten tytuł. Może kiedyś.

Tez na poczatek mnie zniechecilo. Jak przeczytalem "zarzadzanie krolestwem" to pierwsze z czym mi sie to skojarzylo to bylo ze gra bedzie strasznie podobna do platformowek ala Starcraft czy Warcraft. No ale bardzo zostalem zaskoczony. Historia jest naprawde wciagajaca.

Dodane: 01-07-2011 22:19
#Bociak - user - max%

A ja mógłbym spróbować, czemu nie, autorzy tej gry to nie byle kto, sądzę, że poziom powinien się utrzymać. Pozostaje tylko jedna wątpliwość - czy wejdzie na mój sprzęt.

--------------------

Dodane: 11-07-2011 22:14
#DeaDMen - user - 50%
Bociak napisał/a:

A ja mógłbym spróbować, czemu nie, autorzy tej gry to nie byle kto, sądzę, że poziom powinien się utrzymać. Pozostaje tylko jedna wątpliwość - czy wejdzie na mój sprzęt.

Gierka nie ma zbyt dużych wymagań na moim kompie na karcie graficznej Geforce 210,procku Intel Pentium Dual-Core E5200,2 gb ram dało sie ugrać w średnich detalach w roździelchośći 1280 na 1024,choć animacja czasem klatkowała.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online