Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:43
OnLine: 40, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 70 - Opinie
Dodane: 01-09-2010 18:21
#Lunatic - user - 20%
Jeszcze kilka odcinków i zacznie się jakaś dynamiczna akcja, na razie obecne odcinki po Freezerze nie są żadną rewelacją wg mnie, tym bardziej, że nie lubię pozostałych cyborgów :p

Dodane: 01-09-2010 19:19
#mijagi - user - 0%
Witam wszystkich :d

Mam pytanie czy wam też rozjechał sie dziwek z obrazem przy trzech ostatnich odcinkach???

Czy tylko ja mam problem???

Ten odcinek też jest taki??

Pomóżcie
Dzieki wielkie

Dodane: 01-09-2010 19:27
#by_black - systemadmin - max%
#mijagi Jak widać użytkownicy nie piszą o opóźnieniu, a jak byś poczytał poprzednie tematy to byś wiedział dlaczego było opóźnienie i byś teraz w temacie o opiniach nie zadawał tego pytania.

Dodane: 01-09-2010 20:17
#siny1988 - user - 30%
mijagi napisał/a:
Witam wszystkich :d

Mam pytanie czy wam też rozjechał sie dziwek z obrazem przy trzech ostatnich odcinkach???

Czy tylko ja mam problem???

Ten odcinek też jest taki??

Pomóżcie
Dzieki wielkie

Była już o tym mowa ... jest na to sposób ... polecam program KMPlayer ... u mnie działa bez problemu i żadnych opóźnień.

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 01-09-2010 23:03
#Darknes - user - max%
Olek ma coś nie tak ze skryptem i czasem właśnie pojawia się opóźnienie. Na Windows Media Player chodzi dobrze ale na innych odtwarzaczach już się dźwięk spóźnia. W przypadku tego odcinka wszystko jest dobrze. A jak komuś bardzo wadzi opóźnienie to sobie przesuńcie dźwięk o -2000 ms ("-" znaczy minus jakby ktoś nie wiedział xD)

Co do czcionki to pisałem, że jest inna bo tej, której używamy nie miałem. Więc nie marudźcie i kupcie sobie okulary skoro nie widzicie xDD Od razu powiem, że to żart żeby nikt "mądry" nie wyskoczył z jakimś głupim tekstem :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 02-09-2010 00:46 - Edytowane przez by_black dnia 02-09-2010 10:24
#toki99 - user - 0%
Dlaczego na stronie głównej pisze że jest 70 odcinek PL, a jak wchodzę żeby oglądnąć online to dalej jest wersja RAW.

Edit Black: Jest już ONLINE PL.

Dodane: 02-09-2010 01:38
#FioleK18 - user - 20%
Bo odcinek jest tylko do ściągnięcia w wersji PL ?? (to takie retoryczne pytanie xD) i nie "pisze" tylko "jest napisane" :p A żeby nie było offtopu:

Odcinek fajny... jakiś, taki "zgrabny" xD napisy są ok, choć wolę większe :d w następnym Goku będzie nareszcie zdrowy i giatra :d

--------------------
こんにちは私はバイオレット午前

" 急いでゆっくりと "

Zarabiaj przez internet ! Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW ;)
Dodane: 02-09-2010 01:53
#siny1988 - user - 30%
no tą walke z Kurirnem pamiętam doskonale :) krótka ... ale zawsze jakaś akcja :d co do odcinka ... przegadany ... jeszcze troche i zacznie sie cos dziac... czekam na trening Gohana z Goku w sali treningowej xD

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 02-09-2010 06:42
Najpierw przed treningiem gohana i jego ojca jest wielki chapter jak picollo walczy z c17 i potem z cellem . Potem się dołacza c16 . W DBZ to było jakies 5 odcinków . To w DB Kai 2 najmarniej jak nie 3 . Wiec raczej w pazdzierniku . A walka SSJ2 będzie w styczniu jakoś.Chyba że studio ma zaplanowane jakieś swoje święta . :d

Odcinek ok .

Dodane: 02-09-2010 09:06
A mi się spodobał odcinek bo ja lubię jak są jakieś fajne krajobrazy, jest jakaś minimalna akcja i fajne efekty, teraz już czekać na następną atrkację w drodze do SSJ2 - walka Piccolo z C17.

--------------------

Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz.- Tupac Amaru Shakur
Dodane: 02-09-2010 17:41
Świetna wykonana robota z napisami. Doskonałe profesjonalne tłumaczenie. Napisy czyta się tak jakby słuchało się lektora. Jeśli ktoś inny zaczął tłumaczyć to proszę aby tak już było do końca DB Kai.

Dodane: 02-09-2010 20:19
#Cyrus - user - max%
Świetna robota z odcinkiem, a małe napisy wcale nie przeszkadzały w oglądaniu :p

Co do samego odcinka, to masakrycznie przegadany xD Kompletnie żadnej akcji :(

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 04-09-2010 10:57
Trochę za monotonny ten odcinek :( O tyle dobrze że Cell wyjaśnił już swoją historię a Piccolo przekazał ją reszcie, czyli w następny odcinku głównie zajmą się pościgiem :) A ten z zapowiedzi wygląda całkiem całkiem.

--------------------

Dodane: 04-09-2010 16:26
Ja polecam Media Player Classic najnowsza wersje + Klite codec pack takze najnowsza wersje...Wszytko wam na tym pojdzie xD

Dodane: 04-09-2010 16:54
#djkey - user - 0%
Ja mam takie pytanie dlaczego nie można pobrac odcinka 70go? tylko mozna go olgadac ze ztrony, no i sam jestem ciekaw jak oni zmieszczą to wszystko z 30 odcinkach gdzie cell juz jest i buu bedzie po nim

Dodane: 04-09-2010 18:12 - Edytowane przez Darknes dnia 04-09-2010 18:14
#Darknes - user - max%
Dragon Ball Kai 70 - Taktyka ucieczki, Taioken ! Cyborg Cell atakuje
Jak nie można ? Jak można :p

I nie w 30 bo Kai ma mieć coś ok 150 odcinków :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 05-09-2010 19:53 - Edytowane przez by_black dnia 05-09-2010 20:30
#siemaYO - user - 0%
Witam
Respekt dla wszystkich tłumaczy napisów, lecz nie mogłem znaleźć osobnego pliku napisów do wersji Dragon Ball Kai 70 [M.F-Raw]. Więc postanowiłem przepisać je z Hardsubów online i podzielić się z tymi, którzy sciągneli wersje dbKAI raw bez subów.
LINK na koncie free tylko 10 pobrań: LINK USUNIĘTY
Pasują do wersji [M.F-Raw]
PRZYPOMINAM NAPISY NIE SĄ MOJEGO AUTORSTWA JA JE TYLKO PRZEPISAŁEM ABY UZYSKAĆ ODDZIELNY PLIK!

Dodane: 05-09-2010 20:29
#by_black - systemadmin - max%
Powiedziałem już że nie zezwalamy na udostępnianie samych napisów, twój post zostaje z edytowany, a ty otrzymujesz bana, za to, że nie potrafisz uszanować naszej decyzji.

Dodane: 25-09-2010 23:18 - Edytowane przez Bociak dnia 25-09-2010 23:19
#Bociak - user - max%
Doszedłem do wniosku że przegadane epki Kaia raz mnie nudzą, a raz ciekawią, zależy to od mojego humoru. :p Ten odcinek mi podchodził. xD

Świetna robota z odcinkiem, a małe napisy wcale nie przeszkadzały w oglądaniu :p

Ja jak byłbym zmęczony, czy zaspany, to bym mało widział, albo miał trudności z czytaniem napisów. xD Ale to sytuacje wyjątkowe. :p Mi wielkość napisów nie przeszkadzała.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online