Dodane: 01-09-2010 18:21
Jeszcze kilka odcinków i zacznie się jakaś dynamiczna akcja, na razie obecne odcinki po Freezerze nie są żadną rewelacją wg mnie, tym bardziej, że nie lubię pozostałych cyborgów

Dodane: 01-09-2010 19:19
Witam wszystkich
Mam pytanie czy wam też rozjechał sie dziwek z obrazem przy trzech ostatnich odcinkach???
Czy tylko ja mam problem???
Ten odcinek też jest taki??
Pomóżcie
Dzieki wielkie

Dodane: 01-09-2010 19:27
#mijagi Jak widać użytkownicy nie piszą o opóźnieniu, a jak byś poczytał poprzednie tematy to byś wiedział dlaczego było opóźnienie i byś teraz w temacie o opiniach nie zadawał tego pytania.

Dodane: 01-09-2010 20:17
mijagi napisał/a:Witam wszystkich
Mam pytanie czy wam też rozjechał sie dziwek z obrazem przy trzech ostatnich odcinkach???
Czy tylko ja mam problem???
Ten odcinek też jest taki??
Pomóżcie
Dzieki wielkie
Była już o tym mowa ... jest na to sposób ... polecam program KMPlayer ... u mnie działa bez problemu i żadnych opóźnień.

Dodane: 01-09-2010 23:03
Olek ma coś nie tak ze skryptem i czasem właśnie pojawia się opóźnienie. Na Windows Media Player chodzi dobrze ale na innych odtwarzaczach już się dźwięk spóźnia. W przypadku tego odcinka wszystko jest dobrze. A jak komuś bardzo wadzi opóźnienie to sobie przesuńcie dźwięk o -2000 ms ("-" znaczy minus jakby ktoś nie wiedział xD)
Co do czcionki to pisałem, że jest inna bo tej, której używamy nie miałem. Więc nie marudźcie i kupcie sobie okulary skoro nie widzicie xDD Od razu powiem, że to żart żeby nikt "mądry" nie wyskoczył z jakimś głupim tekstem
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 02-09-2010 00:46 -
Dlaczego na stronie głównej pisze że jest 70 odcinek PL, a jak wchodzę żeby oglądnąć online to dalej jest wersja RAW.
Edit Black: Jest już ONLINE PL.

Dodane: 02-09-2010 01:38
Bo odcinek jest tylko do ściągnięcia w wersji PL ?? (to takie retoryczne pytanie xD) i nie "pisze" tylko "jest napisane"

A żeby nie było offtopu:
Odcinek fajny... jakiś, taki "zgrabny" xD napisy są ok, choć wolę większe

w następnym Goku będzie nareszcie zdrowy i giatra
--------------------
こんにちは私はバイオレット午前
" 急いでゆっくりと
"
Zarabiaj przez internet !
Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW

Dodane: 02-09-2010 01:53
no tą walke z Kurirnem pamiętam doskonale

krótka ... ale zawsze jakaś akcja

co do odcinka ... przegadany ... jeszcze troche i zacznie sie cos dziac... czekam na trening Gohana z Goku w sali treningowej xD

Dodane: 02-09-2010 06:42
Najpierw przed treningiem gohana i jego ojca jest wielki chapter jak picollo walczy z c17 i potem z cellem . Potem się dołacza c16 . W DBZ to było jakies 5 odcinków . To w DB Kai 2 najmarniej jak nie 3 . Wiec raczej w pazdzierniku . A walka SSJ2 będzie w styczniu jakoś.Chyba że studio ma zaplanowane jakieś swoje święta .
Odcinek ok .

Dodane: 02-09-2010 09:06
A mi się spodobał odcinek bo ja lubię jak są jakieś fajne krajobrazy, jest jakaś minimalna akcja i fajne efekty, teraz już czekać na następną atrkację w drodze do SSJ2 - walka Piccolo z C17.
--------------------
Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz.- Tupac Amaru Shakur

Dodane: 02-09-2010 17:41
Świetna wykonana robota z napisami. Doskonałe profesjonalne tłumaczenie. Napisy czyta się tak jakby słuchało się lektora. Jeśli ktoś inny zaczął tłumaczyć to proszę aby tak już było do końca DB Kai.

Dodane: 02-09-2010 20:19
Świetna robota z odcinkiem, a małe napisy wcale nie przeszkadzały w oglądaniu
Co do samego odcinka, to masakrycznie przegadany xD Kompletnie żadnej akcji

Dodane: 04-09-2010 10:57
Trochę za monotonny ten odcinek

O tyle dobrze że Cell wyjaśnił już swoją historię a Piccolo przekazał ją reszcie, czyli w następny odcinku głównie zajmą się pościgiem

A ten z zapowiedzi wygląda całkiem całkiem.
--------------------

Dodane: 04-09-2010 16:26
Ja polecam Media Player Classic najnowsza wersje + Klite codec pack takze najnowsza wersje...Wszytko wam na tym pojdzie xD

Dodane: 04-09-2010 16:54
Ja mam takie pytanie dlaczego nie można pobrac odcinka 70go? tylko mozna go olgadac ze ztrony, no i sam jestem ciekaw jak oni zmieszczą to wszystko z 30 odcinkach gdzie cell juz jest i buu bedzie po nim

Dodane: 04-09-2010 18:12 -
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-09-2010 19:53 -
Witam
Respekt dla wszystkich tłumaczy napisów, lecz nie mogłem znaleźć osobnego pliku napisów do wersji Dragon Ball Kai 70 [M.F-Raw]. Więc postanowiłem przepisać je z Hardsubów online i podzielić się z tymi, którzy sciągneli wersje dbKAI raw bez subów.
LINK na koncie free tylko 10 pobrań: LINK USUNIĘTY
Pasują do wersji [M.F-Raw]
PRZYPOMINAM NAPISY NIE SĄ MOJEGO AUTORSTWA JA JE TYLKO PRZEPISAŁEM ABY UZYSKAĆ ODDZIELNY PLIK!

Dodane: 05-09-2010 20:29
Powiedziałem już że nie zezwalamy na udostępnianie samych napisów, twój post zostaje z edytowany, a ty otrzymujesz bana, za to, że nie potrafisz uszanować naszej decyzji.

Dodane: 25-09-2010 23:18 -
Doszedłem do wniosku że przegadane epki Kaia raz mnie nudzą, a raz ciekawią, zależy to od mojego humoru.

Ten odcinek mi podchodził. xD
Świetna robota z odcinkiem, a małe napisy wcale nie przeszkadzały w oglądaniu
Ja jak byłbym zmęczony, czy zaspany, to bym mało widział, albo miał trudności z czytaniem napisów. xD Ale to sytuacje wyjątkowe.

Mi wielkość napisów nie przeszkadzała.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.