Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:34
OnLine: 25, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 70 - Opinie
Dodane: 29-08-2010 12:44
#by_black - systemadmin - max%
Cześć! Na stronie możecie już teraz obejrzeć premierowy epizod 70 w wersji ONLINE RAW. Odcinek jak zwykle pojawi się do pobrania dopiero kiedy pojawią się Polskie napisy :)

Link: http://dbpolska.n...ll_kai/70/

Dodane: 29-08-2010 13:22
#Boban - user - 30%
Fajny odcinek wszystko się wyjaśnia a akcja dynamicznie brnie do przodu , ten epek może i przegadany ale same konkretne wiadomości zostały przedstawione , nie ma co komentować za bardzo , polecam obejrzeć jeśli ktoś pominął te początkowe odcinki wcześniej w Zce a następny też się fajne zapowiada Kuririn kontra Cell , Goku się obudzi pozna wszystkie wydarzenia kiedy przechorował i już szybko wymyśli rozwiązanie , zapowiedź bardzo fajna więc Jikai =D

Dodane: 29-08-2010 17:16
#Darknes - user - max%
Powoli się zaczyna rozkręcać akcja, rewelacji nie ma. Ja tylko czekam na turniej Cella i SSJ2 Gohana :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 30-08-2010 16:54
Powiedzcie mi może, czytałem mangę i akurat te tomiki od pojawienia się Cella do Cell Game czytałem kilka razy i nie mogę sobie przypomnieć że w mandze była scena walki Kuririna i Seru... Co do anime to już nie pamiętam, mozecie mnie oświecić? I podać numer odcinka w Z z tą walką...

--------------------

Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz.- Tupac Amaru Shakur
Dodane: 30-08-2010 17:09
Była walka Cella z Kuririnem... bodajze to byl 160/161 odcinek, Cell polknal wtedy C 18 i chlopak sie po prostu wkurzyl :p

Dodane: 30-08-2010 17:44
A o tej wiem, chodziło mi o tą która jest pokazana w DB KAI 71 preview kiedy Cell jest jeszcze w 1 formie...

--------------------

Dodane: 30-08-2010 21:35
#desh - user - 0%
by_black napisał/a:
Cześć! Na stronie możecie już teraz obejrzeć premierowy epizod 70 w wersji ONLINE RAW. Odcinek jak zwykle pojawi się do pobrania dopiero kiedy pojawią się Polskie napisy :)

Link: http://dbpolska.n...ll_kai/70/

jak postepuje praca nad 70 odc;> kiedy bedzie mozna sie spodziewac napisow ;) ?

Dodane: 30-08-2010 23:18
#deshZazwyczaj we wtorki rano jest bądz po poludniu....Tydzien czekam zawsze na kazdym odcinkiem xD Tylko oby wyszedl przed sroda bo w srode to mi sie chumor przez szkole rozwali...

Dodane: 31-08-2010 09:39
Póki co Freeze Subs zakończyło działalność a właśnie stamtąd mieliśmy angielskie napisy tłumaczone na polski, więc teraz może to potrwać chyba trochę dłużej :(

--------------------
Dodane: 31-08-2010 12:08 - Edytowane przez slim_shady dnia 31-08-2010 12:09
luki_92_92 napisał/a:
Póki co Freeze Subs zakończyło działalność a właśnie stamtąd mieliśmy angielskie napisy tłumaczone na polski, więc teraz może to potrwać chyba trochę dłużej :(

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, gdybyś sprawdził na ich stronie to byś wiedział, że 70 odc db kai jeszcze zrealizowali i to jeszcze wczoraj

Dodane: 31-08-2010 16:14 - Edytowane przez lyku dnia 31-08-2010 18:39
#lyku - user - 0%
DB KAI 70 z napisami pl jakosc SD.
Bezposredni link wiec nie reklamuje zadnego forum.
http://macia.nazw...bkai70.php

Milego ogladania.

Ogolnie odcinek nie nalezy do najciekawszych oprocz uroczej historyjki cella.

Dodane: 31-08-2010 19:58
Na razie się zadowólcie tym, co jest, bo ciężko z samym plikiem z napisami, którego do tej pory nie otrzymałam ani od adminów, ani od Olka, który ostatnio mi pomaga. Tak to już dawno by było, ale brak wrzucających, a ja aż tak super szybkiego neta i kompa niestety nie mam.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 31-08-2010 23:30
#Darknes - user - max%
Odcinek się przerabia, ale niestety już go dziś nie wrzucę bo mój internet mi na to nie pozwala [yyy] Jutro w godzinach popołudniowych powinien już być dostępny. Cierpliwości ;)

--------------------

Dodane: 01-09-2010 05:51
#lyku - user - 0%
Zawsze znieceirpliwieni moga obejrzec to co udalo misie odnalesc ;p ale szczerze odcinek sredniawy moze tylko historia cella trzyma napiecie.

Dodane: 01-09-2010 10:02
Czekam na to Kuririn vs. Cell bo naprawdę nie mogę sobie tego przypomnieć a w mandze tego nie było... Co do Anime to nie wiem dawnonie oglądałem wczesnej Cell sagi...

--------------------

Dodane: 01-09-2010 13:55
ja oglądałem DBZ z 5x wszystkie odcinki, ale też nie pamiętam żadnej walki kuririna z cellem lol...
ehh, ale i tak czekam na gohan vs cell :d

Dodane: 01-09-2010 14:31 - Edytowane przez by_black dnia 01-09-2010 17:04
#Darknes - user - max%
Trochę późno ale miałem trochę innych zajęć :p Oto odcinek w HD Dragon Ball Kai 70 - Taktyka ucieczki, Taioken ! Cyborg Cell atakuje możecie go pobrać jedynie stąd bo nie mogę go niestety wrzucić do Strefy Plików. Czcionka trochę inna... ale to długa historia xD Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni. Życzę miłego oglądania.

--------------------

Dodane: 01-09-2010 14:38 - Edytowane przez by_black dnia 01-09-2010 17:04
Darknes napisał/a:
Trochę późno ale miałem trochę innych zajęć :p Oto odcinek w HD Dragon Ball Kai 70 - Taktyka ucieczki, Taioken ! Cyborg Cell atakuje możecie go pobrać jedynie stąd bo nie mogę go niestety wrzucić do Strefy Plików. Czcionka trochę inna... ale to długa historia xD Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni. Życzę miłego oglądania.

Dzięki wielkie, już pobieram

--------------------

Dodane: 01-09-2010 16:11
#Johnny96 - user - 20%
Ja pobrałem i mam tylko jedno zastrzeżenie że napisy w poprzednich były trochę większe i to było lepsze :p

A co do odcinka to taki nudnawy ;\ Ale to zdenerwowanie Vegety jak wszyscy przewyższają go mocą bezcenne xD

--------------------

Dodane: 01-09-2010 17:19
Oozaru napisał/a:
Makaveli15 napisał/a:
A o tej wiem, chodziło mi o tą która jest pokazana w DB KAI 71 preview kiedy Cell jest jeszcze w 1 formie...

http://dbpolska.n...all_z/146/

czas: 3:30 tam zaczyna się walka krilana i cella w pierwszej formie :) dodam ze to bylo na lotnisku chyba.

Dzięki wielkie!

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online