Dodane: 16-06-2011 15:50
Moja koleżanka miała 5.8 i się tak nie chwaliła
Dobrze że zauważyłem ten temat, przypomina mi on tylko (jak wszystko co mnie otacza) że już wakacje! xD Był przyjemnym rokiem, w nowej szkole, nowi ludzie i nauczyciele, fajna sprawa ale nie tęsknię za nauką, póki co trzeba się wyluzować i odprężyć

Dodane: 22-06-2011 19:05
Temat jest do zamknięcia.
Mamy WAKACJEE!!!!

Dodane: 22-06-2011 19:55 -
No i wreszcie koniec tej udręki!Ten rok był ... hmmm ,jakby to powiedzieć?Dziki!Tak ,dziki to dobre słowo ,może nie ze względu na rozrywke ,a na zdarzenia przysparzające dużo stresu,złości,potu i krwi xD.Szczerze mówiąc nie podobał mi się ten rok ,musiałem poprawiać kilka przedmiotów na 2 bo przez moje lenistwo mogłem niezdać.Ale naszczęście wziołem się do roboty i od następnej klasy mam zamiar wziąść się do nauki .No jedynie z W-F mam 5 ,reszta to 2 i 3 ,ehhh.No ale teraz wakacje

.
--------------------

Dodane: 22-06-2011 20:32
Na prawdę nie wiem czy ten rok był lepszy czy gorszy. Z nauką to w sumie dobrze, bywało jednak różnie. Czas spędzony w szkole nie był taki zły, oczywiście dzięki kolegom i koleżankom

, inaczej byłoby strasznie nudno. Pasek jest, więc raczej powinienem się cieszyć. No i najważniejsze: wreszcie
wakacje
--------------------

Dodane: 24-06-2011 10:30
Ja właściwie też zakończyłem już rok akademicki xD napisałem właściwie, bo jeszcze czekam na wynik jednego egzaminu i wpis z dwóch kolejnych

Ale nawet jedna ewentualna poprawka we wrześni specjalnie mnie nie zmartwi. Niezbyt dużym nakładem sił udało mi zaliczyć prawie wszystko w pierwszych terminach. Ale wolnością się zbyt długo nie nacieszę

od poniedziałku (27 czerwca), idę na 4-tygodniowe praktyki xd
--------------------

Dodane: 18-07-2011 12:14
Ach nie miło wspominam rok szkolny, zrobili ze mnie chomika to eksperymentów, wyjechali mi z jakąś nową podstawą programową i teraz będzie mnie czekać na egzaminie w 3g angielski podstawowy i zaawansowany

Ale jakoś to będzie
Śr w tym roku miałem coś poniżej 4.0 .

Dodane: 20-08-2011 15:27
Ja jak co roku mowilem sobie ze w tym roku zaczne sie uczyc czego oczywiscie nie zrobilem xD Nie wiem jaka mam srednia bo nie umiem obliczyc xD Jednak ledwo zdalem ale jakos zdalem. Teraz jestem 7 klasista i w tym roku zabiore sie za nauke (xD).
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.