Dodane: 24-02-2011 16:11
Pobierz sopcasta i szukaj kanałów, bądź też na meczenazywo.pl będą linki do meczów bez użycia dodatkowych programów, za pomocą przeglądarki.
--------------------
Kiedyś jak wróciłem sobie do lat młodości i oglądałem DB na nowo to trochę tutaj pisałem, może kiedyś wrócę pogadać ;>

Dodane: 24-02-2011 19:40
Jak narazie Sparta remisuje z Liverpoolem na Anfield

Dodane: 24-02-2011 19:48
przemo1213 napisał/a:Jak narazie Sparta remisuje z Liverpoolem na Anfield
nawet mieli szanse na brankę po błędzie Reiny

Dodane: 24-02-2011 20:18 -
ale niestety tylko tą jedną.liverpool miał już 3-4 takie okazje.
Wiadomość doklejona:
Sparta zaczyna powoli przeważać! Jednak cały czas 0 do 0.Powiedziałem to chyba jednak w złą godzinę.Sparta praktycznie tylko wykopuje piłkę z własnego pola karnego do napastników.Mimo to Liverpool nie potrafi stworzyć składnej,dobrej akcji.
Gooool! 1:0 dla F.C. Liverpool! 85 minuta-Dirk Kuyt,strzela głową bo rzucie rożnym.Asysta zalicza Raul Meireles.
I koniec! Sparta Praga vs F.C.Liverpool 0:1. Niezbyt ciekawy mecz.Ale jest awans Liverpool'u! Jak dla mnie zawodnik meczu: Dirk Kuyt! A teraz czekamy na mecz Sporting vs Lech.Zwycięzca zagra ze słynnym Liverpoolem!

Dodane: 25-02-2011 08:47
Niestety nie tym razem, Lechici zagrali jakby zapomnieli grać zespołowo, tracili okazje, łatwo tracili piłki i niestety nasi nie zagrają z Liverpoolem..
--------------------

Dodane: 25-02-2011 11:48 -
Plan wydawał się dość prosty, utrzymać wynik bądź strzelić 1 bramkę. Okazało się to zbyt dużo dla naszych piłkarzy. I tak ten sezon w europejskich pucharach należy uznać za udany.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 25-02-2011 11:51
Oj ja się wczoraj tyle nasłuchałem negatywnych opinii, że zdecydowałem iż nie warto w ogóle schodzić na dół do telewizora xD No cóż przegrali ale tak jak Olek mówił i tak całkiem nieźle jak na polski klub.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 25-02-2011 12:18 -
Tak słabo grającej drużyny to ja chyba dawno nie widziałem...mnóstwo nie dokładnych zagrań,zero polotu na bramkę Artura...gdyby awansowali to piłka byłaby jeszcze bardziej nie sprawiedliwa,i sprawdziło się to co pisałem w poprzednim poście
--------------------

Dodane: 25-02-2011 12:25
Lech grał tak słabo że momentami musiałem przełączać kanał aby nie zgłupieć do reszty...Obejrzałem jakieś 70% meczu i przyznam że to był drugi co do najgorszych występów Lech w tym sezonie w pucharach (gorzej było tylko z Interem...Baku). Przez 90 minut nie stworzyli żadnej ładnej akcji a w doliczonym czasie dwukrotnie do szczęścia brakło 30 cm...
Szkoda że Lech odpadł w takim etapie rozgrywek, bo zdecydowanie narobił apetytów po fazie grupowej
--------------------

Dodane: 25-02-2011 21:26
Szkoda mi Lecha.
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Też się nasłuchałem sporo negatywnych odczuć po tym spotkaniu.

Nie oglądam sportu, ale miło by było usłyszeć dobre wieści.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 25-02-2011 21:27
Wydaje mi się, że za dużo przed tak ważnym meczem trener namieszał, jednak powinien wystawić pewny, najmocniejszy skład, a nie kombinować.
--------------------

Dodane: 25-02-2011 21:31
Tak naprawdę w większości to Bakero zawinił kombinując ze składem tuż przed meczem. Gdyby zostawił ustawienie takie jakie powinno być, może potoczyłoby się to trochę inaczej. Oczywiście piłkarze Lecha również nie popisywali się za bardzo. Co drugie podanie było niedokładne i co chwila musieli wracać pod swoją bramkę.
Szkoda mi ich, myślałem że zajdą dalej, ale no cóż.
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 20-03-2011 10:48 -
Niech się cieszą że w ogóle coś osiągnęli w lidze Europy...jak na swoje możliwości byli czarnym koniem tego pucharu...i podskoczyli co nieco w rankingu...Teraz pewnie będzie trzeba poczekać z 10 - 15 lat by kolejny raz osiągnąć podobny sukces.
--------------------

Dodane: 21-03-2011 13:23
Sango napisał/a:
Niech się cieszą że w ogóle coś osiągnęli w lidze Europy...jak na swoje możliwości byli czarnym koniem tego pucharu...i podskoczyli co nieco w rankingu...Teraz pewnie będzie trzeba poczekać z 10 - 15 lat by kolejny raz osiągnąć podobny sukces.
Lechowi ta sztuka (awans do 1/16 LE) udała się drugi raz w ciągu 3 lat. Wtedy też mieli trudną drogę do tego awansu, bo trzeba było wyeliminować Austrię Wiedeń, a w grupie mierzyć się z takimi markami jak CSKA Moskwa, Deportivo La Courne czy Feyenord. Lech wyrasta na specjalistę od gry w pucharach xD Więc trzeba liczyć że wygrają Puchar Polski i dzięki niemu na jesieni znów zobaczymy ich w europejskich pucharach
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.