Dodane: 27-08-2010 16:43 -
Więc,już wiadomo z kim Lech zagra w grupie (Ligi Europejskiej)
1.Manchester City
2.Juventus Turyn
3.FC Salzburg
4.Lech Poznań
Tak prezentuje się cała grupa do której trafił nasz jedynak,muszę przyznać że jestem zaskoczony losowaniem nie spodziewałem się że Lechowi dopisze taki pech,liczyłem zdecydowanie na słabszych rywali,realną opcją jest co najwyżej trzecie miejsce w grupie,ale i w to wątpię nawet na tle FC Salzburg-Leach wypada blado.
Wyraźcie swoje opinie na temat grupy Lecha,zapraszam do dyskusji

.

Dodane: 27-08-2010 16:46
Ahaha sory ale nie mogę aktualnie ze śmiechu

Dostał się leszek 'nadzieja polski ' a i tak dostaną srogie baty od każdego

Szkoda poznańskich kibiców bo wątpię by ich drużyna choć 2 punkty ugrała .

Dodane: 27-08-2010 16:50
To dobrze że trafili na ,,grupę śmierci,, maja więcej do wygrania niż do stracenia

Jeżeli to trudno za silni rywale ale zawsze jest szansa ... 1/100

Dodane: 27-08-2010 16:52
Może i dostaną tęgie lanie, ale chociaż się zakwalifikował i będzie naszym reprezentantem w Lidze Europejskiej, zarobią ile mogą i może coś pokażą, a chyba nie muszę przypominać że Manchester City raczej będzie podchodził do drużyny z Polski z dystansem, co do kibiców, to raczej nie będą zawiedzeni bo zobaczą drużyny z europejskiej sielanki

Dodane: 27-08-2010 16:53
Pepe napisał/a:Ahaha sory ale nie mogę aktualnie ze śmiechu

Dostał się leszek 'nadzieja polski ' a i tak dostaną srogie baty od każdego

Szkoda poznańskich kibiców bo wątpię by ich drużyna choć 2 punkty ugrała .
Optymistą w tej kwestii raczej nikt nie będzie,tym bardziej że wiadomo jak wygląda obecna forma Lecha,ledwie pokonali w dwu meczu czwartą potęgę ligi Ukraińskiej,pomijając fakt że ledwie znaczy beznadziejnie ? katastrofalnie ? myślę że tylko tak się można wyrazić
Leach grał w osłabieniu bez czterech swoich podstawowych piłkarzy,zobaczymy jak to będzie.

Dodane: 27-08-2010 16:55
Gorzej Lech już nie mógł trafić. Pozostaje mu tylko walka o 3 miejsce które i tak nic nie daje ale cieszę sie że bede mogł go zobaczyc na tle mojego ulubionego klube czyli juve

Dodane: 27-08-2010 17:02
Przynajmniej trochę kasy dostaną za awans,jak na polskie standardy zawsze coś,ale najgłupszą decyzją Lecha była między innymi sprzedanie Lewandowskiego,w mojej opinii powinni wzmacniać zespól,za ile Lewandowski poszedł za cztery miliony euro bodajże,a za sam awans do ligo mistrzów ma się siedem lub osiem milionów,więc nie rozumiem polityki Lecha.

Dodane: 27-08-2010 17:10
Ale to nie tylko Lech tak robi, tak robią wszystkie Polskie kluby, zamiast trochę odczekać kiedy mają mocnych zawodników, to ich wysprzedają, a później przychodzą Europejskie puchary i nasi leżą i kwiczą.

Dodane: 27-08-2010 17:12
Powiem szczerze że Lech to drużyna mi obojętna i podchodzę do niej jak do każdego dostarczyciela punktów...Awans oczywiście dla Juve i City bo te pojedynki będą mnie interesować...
Proszę tutaj jest dalsza opinia na temat grup:
http://dbpolska.n...ost_192473 Przynajmniej trochę kasy dostaną za awans,jak na polskie standardy zawsze coś,ale najgłupszą decyzją Lecha była między innymi sprzedanie Lewandowskiego,w mojej opinii powinni wzmacniać zespól,za ile Lewandowski poszedł za cztery miliony euro bodajże,a za sam awans do ligo mistrzów ma się siedem lub osiem milionów,więc nie rozumiem polityki Lecha.
To jest wiadome od dawien dawna że to Lewandowski chciał odejść...I lech jedynie mógł go puścić.
--------------------

Dodane: 27-08-2010 19:42
Tak jeżeli sam Lewy deklarował chęć opuszczenia klubu nie widzę sensu aby mu to uniemożliwiać. Co do grupy to Red Bull nie jest także w imponującej formie, wyelimnowany przez Haopel Tel Aviv z LM, w lidze ostatnio mecze mieli przekładane ale wcześniej polegli z Wackerem Insbruck bodajże. Chciałbym także aby powtórzyła się historia w której City krytycznie wypowiadali się o Groclinie, że jak mogą odpaść skoro Grodzisk Wlkp. ciężko znaleźć na mapie itp. i odpadli
--------------------
Polecam grę, naprawdę wciągająca dla ludzi lubiących świat fantasy. Zresztą zobacz sam:
http://v3.my-fant.../?ref=9979
One Love,One Live Only United !

Dodane: 27-08-2010 23:12
Dobrze że Lech trafił do takiej grupy xD Jak mawia przysłowie :"jak spadać to z wysokiego konia"

Szans na wyjście z grupy raczej nie ma żadnych. Na całe szczęście prawie nikt się nie oszukuje z tym

Pozostaje liczyć że Lech rozegra 6 spotkań na takim poziomie że będziemy się wstydzić...czyli wyżej niż 3:0 nie powinni przegrywać
--------------------

Dodane: 28-08-2010 13:21
Hah...dziwi mnie jedna mecz czy piłkarze Lecha już się dograli kto po meczu weźmie koszulke Del Piero,Buffona lub Krasica xDDD,albo podczas z City Teveza lub Yayi Toure...już się nie mogę doczekać tego cyrku...
--------------------

Dodane: 28-08-2010 15:16
Dobrze że trafili na silnych rywali przynajmniej będą mogli sie tlumaczyć ze odpadli z takimi klubami a nie z jakimiś azerskimi czy coś. Aktualnie poziom naszej piłki jest na dnie więc na nic nie licze ale przynajmniej będzie światowa piłka w poznaniu
--------------------
-------------------------------

Dodane: 28-08-2010 20:01
Ale grupa xD Tylko spojrzałem i od razu stwierdziłem 'Nie mają szans" xD Fajnie by było jakby spięli poślady i chociaż z jeden mecz wygrali
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 28-08-2010 22:43
Myślę Dark że jest szansa na wygranie jednego meczu. U siebie z Salzburgiem, Lech odzyskuje powoli forme i ciężko jest im strzelić bramkę, a RBS to powiedziałbym że jest w katastrofalnej formie. Dzisiaj nawet przegrali z Mattersburgiem, kótry wcześniej zaliczył 5 porażek. Niestety do meczu Salzburg moze odzyskać formę.
--------------------
Polecam grę, naprawdę wciągająca dla ludzi lubiących świat fantasy. Zresztą zobacz sam:
http://v3.my-fant.../?ref=9979
One Love,One Live Only United !

Dodane: 28-08-2010 23:07
Hmm różne rzeczy widziałem w futbolu i nie zdziwię się jak jakiejś z tych drużyn utrą nosa

Mają szanse na jakieś pkt

Przynajmniej jestem zdania ,że wielkie drużyny przyjadą a co za tym idzie kasa
--------------------
Im mniej ludzie myślą, tym więcej mówią.

Dodane: 28-08-2010 23:18
Chętnie zobaczę te mecze i pojedynki, ale w tej sprawie za dużym optymistą nie jestem

. Jestem ciekaw jak się spiszę Arboleda w starciu z napastnikami takich drużyn jak Juventus czy Manchester City moim zdaniem ten piłkarz ma umiejętności do gry na najwyższym poziomie

.
--------------------

Dodane: 28-08-2010 23:21
Rywali ma trudnych to prawda, lecz plusem jest to że Lech w ogóle się zakwalifikował do europejskiej ligi. Jako mieszkaniec Wielkopolski nie pozostaje mi nic innego jak kibicować mojej drużynie.
--------------------

Dodane: 16-09-2010 20:50
Właśnie Lech zremisował z Juve 3:3,praktycznie zremisowaliśmy wygrany mecz,a szkoda tym bardziej że wygralibyśmy na wyjeździe,cieszę się że Lech pokazał się z dobrej strony.

Dodane: 16-09-2010 20:51
Remis czy przegrana to nic! Władować trzy bramki Juventusowi to już coś! Wyobraźcie sobie jutrzejsze nagłówki włoskich gazet xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.