Dodane: 09-02-2012 19:27
Moje pierwsze anime, to była Tygrysia Maska. Słabo je pamiętam, ale za dzieciaka je uwielbiałam. Potem oczywiście Sailor Moon i Dragon Ball, do których sympatia i sentyment pozostaje do dnia dzisiejszego
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 09-02-2012 19:37
Pierwszym moim anime był Dragon Ball, leciał na RTL7 a ja byłem mały i sobie oglądałem

( potem obejrzałem jeszcze raz na internecie ) a potem to Naruto, Bleach i różne inne mniej znane anime.

Dodane: 09-02-2012 19:38
Moim pierwszym anime był chyba Dragon Ball oglądany jeszcze na RTL7 ( chociaż wydaje mi się, że oglądałem coś przed DB niestety nie pamiętam nazwy

). Po Dragon Ball'u zacząłem też oglądać Sailor Moon, Soul Hunter. Ale te anime to nie to samo co Dragon Ball, który jest moją ogromną pasją aż do dnia dzisiejszego i uważam, że anime tworzone w czasach, w których obecnie żyjemy nie dorównują właśnie Dragon Ball'owi
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
.

Dodane: 09-02-2012 19:45
Moim pierwszym anime był zdecydowanie Dragon Ball i pozostał on w moim sercu n zawsze , oraz w ścisłej czołówce anime które oglądam.

Dodane: 14-02-2012 03:43
Dragon Ball pamiętam do tej pory jak leciał na RTL7 to były czasy karty, naklejki, koszulki masakra z tym była xD
Potem dopiero wystartowałem szukałem w necie all odc DB i jakoś znalazłem mangę odc.
--------------------

Dodane: 14-02-2012 05:46
Moje pierwsze anime, oglądane jeszcze na Jetix - Naruto
Stare czasy, pamiętam jak anime na mnie wpłynęło. Do dzisiaj staram się nie opuścić żadnego odcinka i regularnie czytać mangę
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.