Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:43
OnLine: 63, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 69 - Opinie
Dodane: 27-08-2010 19:06
#Macias - user - max%
Trochę zawiodło mnie tempo tego odcinka. Widzę, że autorzy się nie spieszą. Mimo scen walki, które z reguły są dynamiczne, akcja tego odcinka przebiegała wolno. Przed jego oglądnięciem byłem pewien, że zakończy się w momencie regeneracji ręki Piccolo i podczas ucieczki Cella, a tak naprawdę to w tym miejscu prawdopodobnie skończy się następny odcinek. Sądzę, że 70 odcinek będzie przegadany. Cell zapewne zdąży opowiedzieć swoją barwną historię i zwieje. Rewelacje będą dopiero kiedy Piccolo pójdzie walczyć C17.

Ja także zauważyłem zmiany w openingu. To dobrze, że pojawił się jakiś nowy akcent. Co do głosu Cella, to przedmówca ma rację. Niestety nasz czarny charakter skrzeczy jak żaba i niczym nie przypomina tego superowego głosu z francuskiej wersji DBZ. No ale myślę, że jakoś to przebolejemy.

--------------------
Dodane: 27-08-2010 21:04
#Cyrus - user - max%
Dobra walka i dobra kreska ;] Kai ma tego plusa, że można go obejrzeć w HD ;] Walka była dość imponująca, fajnie walczyli. Teraz najbliższa dobra walka to chyba Picollo vs C-17 jak się nie mylę?

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 28-08-2010 01:42
Po serii 3 nudniejszych odcinków ten był zdecydowanie lepszy ;) W końcu jakaś walka xD Nie pamiętam jak było (czy w ogóle) pokazane w Zetce wysysanie ludzi przez Cella, ale tu wygląda dość imponująco xD

--------------------

Dodane: 28-08-2010 08:15 - Edytowane przez Bociak dnia 28-08-2010 08:15
#Bociak - user - max%
Dobra walka i dobra kreska ;] Kai ma tego plusa, że można go obejrzeć w HD ;]

Tak o ile nie ogląda się openingu... Tam jak zobaczyłem jakby to wyglądało gdyby studio się bardziej przyłożył, to jakość odcinka jest dla mnie średnia.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-08-2010 17:06
Odcinek ciekawy... wreszcie Cell zaczal atakowac... juz nie moge sie doczekac kolejnegho odcinka jak potwor bedzie im uciekal

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online