Dodane: 17-08-2010 14:54
Witam!Mam pewien problem gdyż zapomniałem hasła na NK.Czy istnieje jakiś program lub sposób na odzyskanie go?Słyszałem o NK hack ale niegdzie niemogę znaleść go.Jeśli ktoś ma jakiś pomysł prosze o pomoc!!!!

Dodane: 17-08-2010 14:58
Normalnie powinni Ci na maila przypomnieć hasło jeżeli zapomniałeś.Tam jest opcja przypomnij hasło

A jak to nie pomoże to nie wiem
--------------------
Im mniej ludzie myślą, tym więcej mówią.

Dodane: 17-08-2010 15:10
Tak, jak kolega wyżej napisał - każdy serwis ma coś takiego, jak "przypomnij hasło". Wtedy na maila wysyłają ci twoje hasło. I to w zasadzie tyle.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 17-08-2010 21:59
Właśnie zapomnialem dopisać że do e-mail'a ktorego podawalem przy rejestracji na nk haslo tez zapomnialem

i nawet pytania pomocnieczego niepamietam! czy istnieje jakies inne rozwiazanie?

Dodane: 17-08-2010 22:04
Na jakim serwisie masz pocztę? Bo na wp, jeśli podałeś nr telefonu, to mogą hasło przysłać smsem. Ale na innych portalach raczej jest podobnie. Tyle mogę pomóc.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 17-08-2010 22:04 -
Szatan Picolo napisał/a:Właśnie zapomnialem dopisać że do e-mail'a ktorego podawalem przy rejestracji na nk haslo tez zapomnialem

i nawet pytania pomocnieczego niepamietam! czy istnieje jakies inne rozwiazanie?
Musisz znaleźć w książce telefonicznej nr do informacji portalu nasza-klasa, zadzwonić tam i podać swoje dokładne dane, w tym nr pesel, po czym oni sprawdzą, czy ty to faktycznie ty i przedyktują ci twoje hasło, tyle, że będziesz musiał uiścić za to opłatę... mnie prosili o dwa kilo ziemniaków.

Dodane: 18-08-2010 19:23
Kordek ładnie tobie policzyli za taka operacje
Jak ja bym zgubił hasło do Nk (jak bym miał of kors) to bym wcale go nie szukał i cieszyłbym się ze nie bede już tam wchodził nawet jak bym chciał!
--------------------
-------------------------------

Dodane: 18-08-2010 21:40
Coś mi się wydaje że chcesz kogoś zhakować na NK xD dlatego szukasz sposobu na obejście hasła

Stary jeśli chcesz mieć kontakt ze znajomymi to zrób sobie nowe konto i po sprawie xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.