Dodane: 15-08-2010 10:26 -
Witajcie, na stronie jest już premierowy epizod o numerku 68, w wersji RAW Online. Odcinek do pobrania pojawi się dopiero kiedy wstawimy do niego Polskie napisy, wówczas pojawi się również Online PL, do tego czasu prosimy o powstrzymanie się z komentarzami "kiedy odcinek z napisami?".
Jeżeli ponownie będą jakieś problemy z czasówką, polecamy zmienić odtwarzacz lub pobrać kodeki z naszej strefy plików.
Link do epizodu:
http://dbpolska.n...ll_kai/68/

Dodane: 15-08-2010 11:29

Dodane: 15-08-2010 15:35
Nareszcie doszlo do fuzji Piccolo i Wszechmogacego

no i nareszcie pokazal sie Cell

Nie moge doczekac sie kolejnego odcinka
--------------------

Dodane: 15-08-2010 16:54
Kolejny przegadany odcinek i zawsze się konczy w innym momencie niż myślę xDD Następny będzie ciekawszy

Walka z Cellem a potem pogoń za Cyborgami i treningi, treningi, treningi xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 16-08-2010 21:41
Już teraz możecie pobrać spod tego linku najświeższy odcinek kaia:
http://dbpolska.n...all_kai_68 Wersja HD oraz online będzie dostępna jeszcze dzisiaj, uzbrójcie się cierpliwość.
Życzę miłego wieczornego seansu
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 17-08-2010 00:32 -
i jak tam ci idzie olek z HD? Nie moglibyscie udostepniac samych napisow zamiast przerabiac na HD? Ci co by chcieli juz pewnie sciagneli by sobie RAWa i nie trzeba sie klopotac
edit: przypomnialo mi sie ze temat byl juz poruszany sorry

Dodane: 17-08-2010 10:54 -
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 17-08-2010 11:41 -
celu666 z Krosna?;> taki mały offtop ;D Co do odcinka, właśnie zabieram się za oglądanie.

) Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Piccolo Super Nameczanin ;> hmm ;D

Dodane: 17-08-2010 11:57
Odcinek był przegadany, ale mimo to oglądałem go z zaciekawieniem. Zawsze lubiłem tą scenę połączenia się Nameczan. Nareszcie Cell się ujawnił. Teraz powinna nastąpić seria ciekawych odcinków.
--------------------

Dodane: 17-08-2010 21:24
Dobrze że w tym temacie nie było masakry z trolami i z standardowym świętym mottem trola ''kiedy napisy?'' . Odcinek zacny . Czekam na USSJ. Dobrze że od razu daliście w HD .Bo w HD nie ma opóznienia a jak sciągałem HQ to jak wiele tutaj mówiło że dzwięk jest za szybki do obrazu lub za wolny . Pozdrawiam.

Dodane: 18-08-2010 12:46
Dziękujemy tłumaczom za szybkie wstawienie przetłumaczonego odcinka.
Zgadzam się z wami, że odcinek przegadany, teraz tylko czekać na treningi i na poziom SSJ Son Gohana

Dodane: 19-08-2010 17:57
Odcinek znów przegadany... który to już z kolei?
![[zly] [zly]](/templates/emoty/zly.png)
Oby następne nam to zrekompensowały jak najlepiej. W 69 odcinku już będzie walka Piccolo z Seru więc już coś się będzie działo

Szkoda, że epki DB Kai nie wychodzą co 3 dni
--------------------
こんにちは私はバイオレット午前
" 急いでゆっくりと
"
Zarabiaj przez internet !
Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW

Dodane: 19-08-2010 18:01
Tak jak wszyscy powiedzieli odcinek przegadany ;\ Ale od następnego już się będzie ostro działo tak więc tylko czekać

Dodane: 21-08-2010 18:52
W końcu pokazał się Cell

tylko na to czekałem

już jutro w nowym odcinku odbędzie się pierwsza walka z Cellem

odcinek będzie pewnie Ciekawy

Dodane: 21-08-2010 19:14
Jeszcze nuda. Mam nadzieję, że to ostatni taki odcinek w tej sadze ;d Bo jak tak dalej pójdzie, to skończę z KAI'em, i tak wiem co będzie dalej ;p

Dodane: 22-08-2010 16:48
Bedzie jutro juz odcinek po Polsku ? nie moge sie doczekać walki z cellem

DDDD A no w tym odcinku poiwnno sie juz cos dziac

Dodane: 22-08-2010 17:33 -
Tu były linki do innej strony z anime, ale zgodnie z regulaminem zostały skasowane. - Kay.
--------------------

Dodane: 27-08-2010 10:36 -
Ja się zaczynam martwić o to, że nie mam pomysłów co już pisać. xD Odcinek mi się podobał, nic więcej do przekazania nie mam.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 27-08-2010 14:28
Wczoraj przed snem obejrzałem ten odcinek i nie wiele brakło abym zasnął

Nieco się rozbudziłem gdy Kami ostatecznie zdecydował się połączyć z Piccolo. Na całe szczęście w następnym odcinku można już liczyć na walkę z Cellem
--------------------

Dodane: 01-10-2010 18:42 -
Epizod 68 został ponownie przerobiony i zuploadowany, w pełni działający na każdym odtwarzaczu, chętnych na redownload zapraszam do pobierania.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.