Dodane: 19-08-2010 12:05
Jakbym miał do niego stały dostęp, to może i bym oglądał, a tak to muszę się tylko obejść smakiem i w jakiś inny sposób obejrzeć FMA:B - pamiętam, że jak jeszcze mogłem nacieszyć się Hyperem, to i pierwsza wersja FMA była tam emitowana (tam ją oglądałem... kurde, dawno to było) i parę innych fajnych anime, których z racji tego, że nie widziałem po parę odcinków, albo dawno to był nie pamiętam. No, pamiętam jeszcze Evangelion.
A jeśli chodzi o FMA;B to... w Boćku cała nadzieja. xD

Dodane: 06-09-2010 15:33 -
Widziałem 1 epek Brotherhooda i jednak fajnie, że jest internet xD Po pierwsze jakość gorsza niż to co ja oglądam na kompie ( moze mam za słaby TV ? xDD) napisy: tłumaczenie git ale ich wygląd to jest zrobiony na odwal, próbowali zrobić też karaoke w openingu (do endingu nie dotrwałem xD) i normalnie porażka ja mam wersję zrobioną przez nastolatków gdzie karaoke jest bardzo fajne, kolorowe i przede wszystkim animowane. Zamiast czekac codziennie na jeden epek to sobie w czasie jednego tygodnia obejrzałem praktycznie całość xD
Hyper może i fajny ale zdecydowanie wolę kompa z netem.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 06-09-2010 16:23
Skoro była premiera pierwszego epizodu, to zaraz pojawi się w sieci więc na pewno go obczaję

Taka fajna nowinka dla posiadaczy Cyfrowego Polsatu, jako że on i Cyfra+ chcą wygryźć z rynku N, to zaczęli się wymieniać programami i jeżeli dojdzie do pełnej wymiany, a na to wygląda bo Polsat dał swoje wszystkie sztandarowe kanały to i Cyfra+ podaruje Polsatowi Hypera

Dodane: 06-09-2010 16:28
Kanał fajny,ale zdecydowanie wolę oglądać takie tasiemce w necie.Jestem po pierwszym odcinku ale jeżeli będę oglądać coś w przyszłości to tylko w niecie.
--------------------

Dodane: 06-09-2010 18:21 -
Skoro była premiera pierwszego epizodu, to zaraz pojawi się w sieci więc na pewno go obczaję

Taka fajna nowinka dla posiadaczy Cyfrowego Polsatu, jako że on i Cyfra+ chcą wygryźć z rynku N, to zaczęli się wymieniać programami i jeżeli dojdzie do pełnej wymiany, a na to wygląda bo Polsat dał swoje wszystkie sztandarowe kanały to i Cyfra+ podaruje Polsatowi Hypera
I to by było... cudowne.

Dobrze że N powstało, to jest szansa na Hypera w Cyfrowym Polsacie.

A chciałbym sobie go pooglądać, a nie od razu zmieniać operatora.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 17-10-2010 13:33
UWAGA POSIADACZE HYPER'a! Od 1 listopada na antenie programu będzie emitowany "Death Note", pierwsze dwa epizody zostaną wyemitowane o 21:00 i 21:30, od 2 listopada codziennie po jednym epizodzie o 21:00.

Dodane: 17-10-2010 13:40
by_black napisał/a:
UWAGA POSIADACZE HYPER'a! Od 1 listopada na antenie programu będzie emitowany "Death Note", pierwsze dwa epizody zostaną wyemitowane o 21:00 i 21:30, od 2 listopada codziennie po jednym epizodzie o 21:00.
No to fajnie xD Co ja gadam to jest mega pocieszające wiadomość

Fajnie że będą to emitowali to większość odcinków będę miał okazję oglądnąć w tv
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 17-10-2010 13:46
by_black napisał/a:
Szkoda,że dopiero teraz bo miałbym ochotę obejrzeć,a tak to nie mam czasu lub po prostu nie chce mi się.Nie dawno zrezygnowaliśmy(ja i rodzina) z Cyfry Plus,a postanowiliśmy zakupić telewizję "N".Na której nie ma ZgiZapa czyli od 21:00 Hyper'a.
Co do programu to można było sobie odglądać ciekawe Anime na przykład Blech.Często zdarzało mi się zarwać noc i zajrzeć sobie do Hyper'a no i obejrzeć ciekawe recenzję gier

.
--------------------

Dodane: 29-10-2010 22:02 -
Szykują się listopadowe wieczory z death notem xD. Hyper bierze się za coraz lepsze tytuły, oby tylko nie spuścili z tonu. Może wykupią jeszcze licencję na kolejne sezony bleacha, to byłoby pięknie

.
Wiadomość doklejona:31 Październik ( Niedziela ) zostanie wyemitowany na stacji Hypera film kinowy Bleach: DIAMOND DUST REBELLION. Przypominam o przedpremierowym pokazie Death Note'a o 24 z tej niedzieli na poniedziałek.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 29-10-2010 22:13 -
olek_mi napisał/a:Szykują się listopadowe wieczory z death notem xD. Hyper bierze się za coraz lepsze tytuły, oby tylko nie spuścili z tonu. Może wykupią jeszcze licencję na kolejne sezony bleacha, to byłoby pięknie

.
Wiadomość doklejona:31 Październik ( Niedziela ) zostanie wyemitowany na stacji Hypera film kinowy Bleach: DIAMOND DUST REBELLION. Przypominam o przedpremierowym pokazie Death Note'a o 24 z tej niedzieli na poniedziałek.
No właśnie też o tym ostatnio usłyszałem i zdziwiłem się. Myślę że emisja Death Note'a na antenie Hypera to genialny pomysł i dla wszystkich wyjdzie to na dobre. Coraz bardziej przekonuję się do polityki finansowej tego programu telewizyjnego. Myślę, że Death Note zrobi tam niemałą furorę.
--------------------

Dodane: 31-10-2010 22:53
Przypadkowo oglądam TV, zajrzałam na Hypera, patrzę: kinówka Bleacha

Obejrzałam tylko trochę, a potem sprawdziłam, faktycznie, dzisiaj / jutro o 24:00 Death Note, ale chyba go sobie już dzisiaj daruję, bo zobaczyłam, że ten sam odcinek (pierwszy) będzie emitowany jutro o 21, a zaraz po nim następny
--------------------

Dodane: 10-11-2010 19:28
Kinówki Blicza to leciały wszystkie na wiosnę 2010 a teraz widzę chcieli zapchać program to puścili je jeszcze raz xD
--------------------

Dodane: 17-11-2010 21:36
hehe własnie z hyperz dowiedziałem sie o Death Note które normalinie jest zajeb**te !!!
właczyłem z nudów a tutaj mnie zaciekawił wygląd Ryuka i wciągnęło nastepnego dnia juz miałem kilka pierwszych odcinków na dysku

Dodane: 12-01-2011 14:41
Ludzie ! Newsy ! xDD
7 lutego o godzinie 21:00 będzie miał premierę pierwszy odcinek świetnego (podobno, bo ja go nie oglądałem

) anime a mianowicie "Ghost in the Shell"
Cieszycie się ?
--------------------

Dodane: 12-01-2011 14:47
Ale to oni kupili koncesję na emitowanie całego serialu, czy filmów kinowych?

Bo napisałeś odcinek? xD

Dodane: 12-01-2011 15:10
No pierwszy odcinek a potem będą następne xD W końcu pierwszy odcinek jest tylko jeden nie ? Nie ma dwóch pierwszych epizodów xDD Ogólnie chodzi o to, że od 7 Lutego zacznie się emisja serii anime tylko z tego co czytałem to Hyper zrobił jedna serię liczącą 52 epków a prawidłowo to są niby dwie serie po 26 epków tak ?
--------------------

Dodane: 12-01-2011 15:26
Darknes napisał/a:Ludzie ! Newsy ! xDD
7 lutego o godzinie 21:00 będzie miał premierę pierwszy odcinek świetnego (podobno, bo ja go nie oglądałem

) anime a mianowicie "Ghost in the Shell"
Cieszycie się ?
Fana nowina
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.Ostatnio Hyper ma parę dobrych anime i może pojawi się jakieś większe zainteresowanie

.Ja sam może zobaczę jak będę miał czas bo nie oglądałem tego anime.
--------------------

Dodane: 12-01-2011 15:27
Szkoda że na Hyperze nie emitują DB

tak to bym oglądał go za wszelką cene,kiedyś za młodego oglądałem Hypera prawie codziennie do pewnej godziny

,teraz oglądam raz na jakiś czas bo albo nie mam dostępu do TV rodziców gdzie jest właśnie cyfra+ bo coś sobie oglądają chyba że ich nie ma a leci program o gierkach i będzie coś o grze która mnie interesuje to na pewno oglądam.

Dodane: 12-01-2011 15:34
Jaro13 napisał/a:Szkoda że na Hyperze nie emitują DB

tak to bym oglądał go za wszelką cene,kiedyś za młodego oglądałem Hypera prawie codziennie do pewnej godziny

,teraz oglądam raz na jakiś czas bo albo nie mam dostępu do TV rodziców gdzie jest właśnie cyfra+ bo coś sobie oglądają chyba że ich nie ma a leci program o gierkach i będzie coś o grze która mnie interesuje to na pewno oglądam.
Oni i tak mają już jednego tasiemca więc po co im drugi.To nie są znowu takie małe koszty przecież xD.DB można oglądać w dobrej jakości na internecie i nawet można je pobierać więc nie widzę problemu.A takie krótkie anime są fajne i można je nazwać ciekawszą propozycją.
--------------------

Dodane: 12-01-2011 16:18
Darknes napisał/a:
No pierwszy odcinek a potem będą następne xD W końcu pierwszy odcinek jest tylko jeden nie ? Nie ma dwóch pierwszych epizodów xDD Ogólnie chodzi o to, że od 7 Lutego zacznie się emisja serii anime tylko z tego co czytałem to Hyper zrobił jedna serię liczącą 52 epków a prawidłowo to są niby dwie serie po 26 epków tak ?
Ja wiem że jest tylko jeden pierwszy epizod, ale napisałeś że premiera pierwszego odcinka i mnie zaciekawiło jedno, czy to pierwszy epizod serialu anime, czy pierwszy epizod kinowy, bo przecież GITS: SAC emitowany jest na AXN Sci-Fi, ale za to filmy kinowe już nie
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.