Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:51
OnLine: 36, statystyki
Dodane: 19-08-2010 12:05
#kordos - user - max%
Jakbym miał do niego stały dostęp, to może i bym oglądał, a tak to muszę się tylko obejść smakiem i w jakiś inny sposób obejrzeć FMA:B - pamiętam, że jak jeszcze mogłem nacieszyć się Hyperem, to i pierwsza wersja FMA była tam emitowana (tam ją oglądałem... kurde, dawno to było) i parę innych fajnych anime, których z racji tego, że nie widziałem po parę odcinków, albo dawno to był nie pamiętam. No, pamiętam jeszcze Evangelion. :p
A jeśli chodzi o FMA;B to... w Boćku cała nadzieja. xD

Dodane: 06-09-2010 15:33 - Edytowane przez Darknes dnia 06-09-2010 15:34
#Darknes - user - max%
Widziałem 1 epek Brotherhooda i jednak fajnie, że jest internet xD Po pierwsze jakość gorsza niż to co ja oglądam na kompie ( moze mam za słaby TV ? xDD) napisy: tłumaczenie git ale ich wygląd to jest zrobiony na odwal, próbowali zrobić też karaoke w openingu (do endingu nie dotrwałem xD) i normalnie porażka ja mam wersję zrobioną przez nastolatków gdzie karaoke jest bardzo fajne, kolorowe i przede wszystkim animowane. Zamiast czekac codziennie na jeden epek to sobie w czasie jednego tygodnia obejrzałem praktycznie całość xD

Hyper może i fajny ale zdecydowanie wolę kompa z netem.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 06-09-2010 16:23
#by_black - systemadmin - max%
Skoro była premiera pierwszego epizodu, to zaraz pojawi się w sieci więc na pewno go obczaję :) Taka fajna nowinka dla posiadaczy Cyfrowego Polsatu, jako że on i Cyfra+ chcą wygryźć z rynku N, to zaczęli się wymieniać programami i jeżeli dojdzie do pełnej wymiany, a na to wygląda bo Polsat dał swoje wszystkie sztandarowe kanały to i Cyfra+ podaruje Polsatowi Hypera :)

Dodane: 06-09-2010 16:28
#Sango - user - 100%
Kanał fajny,ale zdecydowanie wolę oglądać takie tasiemce w necie.Jestem po pierwszym odcinku ale jeżeli będę oglądać coś w przyszłości to tylko w niecie.

--------------------

Dodane: 06-09-2010 18:21 - Edytowane przez Bociak dnia 06-09-2010 18:24
#Bociak - user - max%
Skoro była premiera pierwszego epizodu, to zaraz pojawi się w sieci więc na pewno go obczaję :) Taka fajna nowinka dla posiadaczy Cyfrowego Polsatu, jako że on i Cyfra+ chcą wygryźć z rynku N, to zaczęli się wymieniać programami i jeżeli dojdzie do pełnej wymiany, a na to wygląda bo Polsat dał swoje wszystkie sztandarowe kanały to i Cyfra+ podaruje Polsatowi Hypera :)

I to by było... cudowne. :d Dobrze że N powstało, to jest szansa na Hypera w Cyfrowym Polsacie. :p A chciałbym sobie go pooglądać, a nie od razu zmieniać operatora.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 17-10-2010 13:33
UWAGA POSIADACZE HYPER'a! Od 1 listopada na antenie programu będzie emitowany "Death Note", pierwsze dwa epizody zostaną wyemitowane o 21:00 i 21:30, od 2 listopada codziennie po jednym epizodzie o 21:00.

Dodane: 17-10-2010 13:40
#owerfull - user - max%
by_black napisał/a:
UWAGA POSIADACZE HYPER'a! Od 1 listopada na antenie programu będzie emitowany "Death Note", pierwsze dwa epizody zostaną wyemitowane o 21:00 i 21:30, od 2 listopada codziennie po jednym epizodzie o 21:00.

No to fajnie xD Co ja gadam to jest mega pocieszające wiadomość :d Fajnie że będą to emitowali to większość odcinków będę miał okazję oglądnąć w tv :)

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 17-10-2010 13:46
#Aero - user - 90%
by_black napisał/a:

Szkoda,że dopiero teraz bo miałbym ochotę obejrzeć,a tak to nie mam czasu lub po prostu nie chce mi się.Nie dawno zrezygnowaliśmy(ja i rodzina) z Cyfry Plus,a postanowiliśmy zakupić telewizję "N".Na której nie ma ZgiZapa czyli od 21:00 Hyper'a.

Co do programu to można było sobie odglądać ciekawe Anime na przykład Blech.Często zdarzało mi się zarwać noc i zajrzeć sobie do Hyper'a no i obejrzeć ciekawe recenzję gier :) .

--------------------
Dodane: 29-10-2010 22:02 - Edytowane przez olek_mi dnia 30-10-2010 21:34
#olek_mi - user - max%
Szykują się listopadowe wieczory z death notem xD. Hyper bierze się za coraz lepsze tytuły, oby tylko nie spuścili z tonu. Może wykupią jeszcze licencję na kolejne sezony bleacha, to byłoby pięknie :d .

Wiadomość doklejona:
31 Październik ( Niedziela ) zostanie wyemitowany na stacji Hypera film kinowy Bleach: DIAMOND DUST REBELLION. Przypominam o przedpremierowym pokazie Death Note'a o 24 z tej niedzieli na poniedziałek.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 29-10-2010 22:13 - Edytowane przez olek_mi dnia 30-10-2010 21:33
#Macias - user - max%
olek_mi napisał/a:
Szykują się listopadowe wieczory z death notem xD. Hyper bierze się za coraz lepsze tytuły, oby tylko nie spuścili z tonu. Może wykupią jeszcze licencję na kolejne sezony bleacha, to byłoby pięknie :d .

Wiadomość doklejona:
31 Październik ( Niedziela ) zostanie wyemitowany na stacji Hypera film kinowy Bleach: DIAMOND DUST REBELLION. Przypominam o przedpremierowym pokazie Death Note'a o 24 z tej niedzieli na poniedziałek.

No właśnie też o tym ostatnio usłyszałem i zdziwiłem się. Myślę że emisja Death Note'a na antenie Hypera to genialny pomysł i dla wszystkich wyjdzie to na dobre. Coraz bardziej przekonuję się do polityki finansowej tego programu telewizyjnego. Myślę, że Death Note zrobi tam niemałą furorę.

--------------------
Dodane: 31-10-2010 22:53
#Olciiak - user - 90%
Przypadkowo oglądam TV, zajrzałam na Hypera, patrzę: kinówka Bleacha :o Obejrzałam tylko trochę, a potem sprawdziłam, faktycznie, dzisiaj / jutro o 24:00 Death Note, ale chyba go sobie już dzisiaj daruję, bo zobaczyłam, że ten sam odcinek (pierwszy) będzie emitowany jutro o 21, a zaraz po nim następny :d

--------------------
Dodane: 10-11-2010 19:28
#Darknes - user - max%
Kinówki Blicza to leciały wszystkie na wiosnę 2010 a teraz widzę chcieli zapchać program to puścili je jeszcze raz xD

--------------------

Dodane: 17-11-2010 21:36
#tms17 - user - 0%
hehe własnie z hyperz dowiedziałem sie o Death Note które normalinie jest zajeb**te !!!

właczyłem z nudów a tutaj mnie zaciekawił wygląd Ryuka i wciągnęło nastepnego dnia juz miałem kilka pierwszych odcinków na dysku :d

Dodane: 12-01-2011 14:41
#Darknes - user - max%
Ludzie ! Newsy ! xDD

7 lutego o godzinie 21:00 będzie miał premierę pierwszy odcinek świetnego (podobno, bo ja go nie oglądałem :p ) anime a mianowicie "Ghost in the Shell"

Cieszycie się ?

--------------------

Dodane: 12-01-2011 14:47
Ale to oni kupili koncesję na emitowanie całego serialu, czy filmów kinowych? :p Bo napisałeś odcinek? xD

Dodane: 12-01-2011 15:10
#Darknes - user - max%
No pierwszy odcinek a potem będą następne xD W końcu pierwszy odcinek jest tylko jeden nie ? Nie ma dwóch pierwszych epizodów xDD Ogólnie chodzi o to, że od 7 Lutego zacznie się emisja serii anime tylko z tego co czytałem to Hyper zrobił jedna serię liczącą 52 epków a prawidłowo to są niby dwie serie po 26 epków tak ?

--------------------

Dodane: 12-01-2011 15:26
#owerfull - user - max%
Darknes napisał/a:
Ludzie ! Newsy ! xDD

7 lutego o godzinie 21:00 będzie miał premierę pierwszy odcinek świetnego (podobno, bo ja go nie oglądałem :p ) anime a mianowicie "Ghost in the Shell"

Cieszycie się ?

Fana nowina [wesoly] .Ostatnio Hyper ma parę dobrych anime i może pojawi się jakieś większe zainteresowanie :p .Ja sam może zobaczę jak będę miał czas bo nie oglądałem tego anime.

--------------------

Dodane: 12-01-2011 15:27
#Jaro13 - user - 60%
Szkoda że na Hyperze nie emitują DB :p tak to bym oglądał go za wszelką cene,kiedyś za młodego oglądałem Hypera prawie codziennie do pewnej godziny :) ,teraz oglądam raz na jakiś czas bo albo nie mam dostępu do TV rodziców gdzie jest właśnie cyfra+ bo coś sobie oglądają chyba że ich nie ma a leci program o gierkach i będzie coś o grze która mnie interesuje to na pewno oglądam.

Dodane: 12-01-2011 15:34
#owerfull - user - max%
Jaro13 napisał/a:
Szkoda że na Hyperze nie emitują DB :p tak to bym oglądał go za wszelką cene,kiedyś za młodego oglądałem Hypera prawie codziennie do pewnej godziny :) ,teraz oglądam raz na jakiś czas bo albo nie mam dostępu do TV rodziców gdzie jest właśnie cyfra+ bo coś sobie oglądają chyba że ich nie ma a leci program o gierkach i będzie coś o grze która mnie interesuje to na pewno oglądam.

Oni i tak mają już jednego tasiemca więc po co im drugi.To nie są znowu takie małe koszty przecież xD.DB można oglądać w dobrej jakości na internecie i nawet można je pobierać więc nie widzę problemu.A takie krótkie anime są fajne i można je nazwać ciekawszą propozycją.

--------------------

Dodane: 12-01-2011 16:18
Darknes napisał/a:
No pierwszy odcinek a potem będą następne xD W końcu pierwszy odcinek jest tylko jeden nie ? Nie ma dwóch pierwszych epizodów xDD Ogólnie chodzi o to, że od 7 Lutego zacznie się emisja serii anime tylko z tego co czytałem to Hyper zrobił jedna serię liczącą 52 epków a prawidłowo to są niby dwie serie po 26 epków tak ?

Ja wiem że jest tylko jeden pierwszy epizod, ale napisałeś że premiera pierwszego odcinka i mnie zaciekawiło jedno, czy to pierwszy epizod serialu anime, czy pierwszy epizod kinowy, bo przecież GITS: SAC emitowany jest na AXN Sci-Fi, ale za to filmy kinowe już nie :p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online