Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:33
OnLine: 34, statystyki
index > Technologia > TV/SAT/Radio
Temat: Hyper+
Dodane: 10-07-2011 15:06
#owerfull - user - max%
No ja teraz będę oglądał Hypera codziennie, szczególnie Brotherhooda którego wcześniej oglądałem nieregularnie(chociaż obejrzałem go w internecie to w tv jest fajny klimacik :d ).

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 10-07-2011 15:19 - Edytowane przez Fiend dnia 10-07-2011 15:38
#Fiend - user - 70%
owerfull napisał/a:
No ja teraz będę oglądał Hypera codziennie, szczególnie Brotherhooda którego wcześniej oglądałem nieregularnie(chociaż obejrzałem go w internecie to w tv jest fajny klimacik :d ).

Kurde , dzięki za info :) .Pamiętam jak puszczali zwykłe FMA ale nie wiedziałem ,że puszczą brotherhooda.W sumie ostatnio mało oglądam telewizji (odcieli mi kablówke).A ower nie wiesz może o ,której godzinie leci?

Edit: Dzięki

--------------------

Dodane: 10-07-2011 15:34
#owerfull - user - max%
Fiend napisał/a:
owerfull napisał/a:

Kurde , dzięki za info :) .Pamiętam jak puszczali zwykłe FMA ale nie wiedziałem ,że puszczą brotherhooda.W sumie ostatnio mało oglądam telewizji (odcieli mi kablówke).A ower nie wiesz może o ,której godzinie leci?

leci o godzinie 21:00 :) , dziś również, codziennie :) .Będą jeszcze powtarzać Death note z tego co wiem, ale kiedy to nie wiem, ale gdzieś w tym miesiącu.Więc pamiętaj, 21:00 xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 13-08-2011 01:02
#Darknes - user - max%
W lipcu znów Brotherhood leciał, no ja cię nie pierdo*** Tam w kółko praktycznie powtarzają to samo. Hyper był fajny jak się jeszcze miało słabego kompa i lipnego neta ale aktualnie to się chyba nie opyla na niego tracić czasu.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 02-02-2012 14:48
#DeaDMen - user - 90%
Darknes napisał/a:
W lipcu znów Brotherhood leciał, no ja cię nie pierdo*** Tam w kółko praktycznie powtarzają to samo. Hyper był fajny jak się jeszcze miało słabego kompa i lipnego neta ale aktualnie to się chyba nie opyla na niego tracić czasu.

Masz rację odkąd oglądam ten kanał są prawie cały czas powtórki rzadko kiedy kupują licenję na nowe anime lub do następnych serii anime które już mają.Hyper ostatnio stracił dużo w moich oczach.

Dodane: 02-02-2012 16:00 - Edytowane przez by_black dnia 02-02-2012 16:06
#by_black - systemadmin - max%
Teraz od 8 lutego Hyper będzie emitował o 21.00 serię anime "Afro Samurai", moim zdaniem to trafiony tytuł ;)

Więcej na: http://www.hyperp...uraj_27312

Dodane: 02-02-2012 16:17
#DeaDMen - user - 90%
Wreszcie jakieś nowe anime godne uwagi napewno będe oglądać,bo jeszcze nie nie widziałem tego anime.Mam nadzieje że wreszcie kupią też licencje na 4 sezon Bleacha.

Dodane: 02-02-2012 16:44
#olek_mi - user - max%
Darknes napisał/a:

Brotherhood jakiś czas temu wreszcie doprowadzili do ostatniego epka. Lecz z jednego powodu na pewno opłaca się oglądać u nich anime, niż jakieś fanowskie przekłady. Mam na myśli tłumaczenie. Z przykrością muszę stwierdzić, że mimo dobrego dostępu w sieci do materiałów do mononoke, to niestety oglądać to anime z pełną satysfakcją mogłem dopiero na hyperze. Trzeba tylko nie zapomnieć, żeby o 21 włączyć na tę stację.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 02-02-2012 17:19
#Darknes - user - max%
Oj tam, oj tam, troszkę własnej pracy w napisiki i ma się równie dobrą wersję, którą można obejrzeć w ciągu jednego dnia :d A co z tym Mononoke ? Coś nie tak fani przetłumaczyli ?

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online