Dodane: 13-08-2010 23:12 -
Oby taki temat nie został założony już wcześniej

. Do rzeczy, pewnie wielu z was zna ten kanał, a może nawet regularnie go ogląda. Jak wiemy słynie on z nadawania codziennie lekkiej dawki anime po godzinie 21. Tym razem Hyper zaskoczy nas naprawdę wielkim hitem. Gdyż od 30 sierpnia emitowany będzie: Full Metal Alchemist Brotherhood! Trzeba przyznać, że wiedzą, co dobre..
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 13-08-2010 23:16
Tak czasem oglądałem tam Bleacha.Muszę sobie jeszcze pooglądać bo w tv fajnie się nawet ogląda(dzisiaj zapomniałem oglądać

) Też właśnie niedawno widziałem gdzieś na internecie zapowiedź że na kanale Hyper będzie emitowany Full metal Alchemist Brotherhood

odcinki będą emitowane codziennie czy jak to będzie ?
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 13-08-2010 23:19
Tak codziennie o 21, a o godzinie 23.30 emitowana będzie trzecia seria bleacha. Coraz ciekawiej się robi

.
--------------------

Dodane: 13-08-2010 23:21
Temat był !!! xDD nie no żartuję
Ta informacja mnie mile zaskoczyła. W ich historii było kilka świetnych anime. Cowboy Bebop, pierwsza seria FMA, Bleach, nawet kinówki Blicza. I jeszcze coś fajnego u nich oglądałem ale już nie pamiętam tytułów. Przede wszystkim ceni się, że są to rawy z napisami a nie głupi lektor, za którym nie przepadam. Ogólnie fajna stacja tylko mogli by nadawać przez cały dzień to by leciało więcej anime. A tak to puszczają 2 epki a reszta programu poświęcona jest grom.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 13-08-2010 23:22
Hyper to naprawdę fajny kanał, nie raz będąc u cioci na niego spoglądałem. I załapałem się akurat na jeden epek FMA.

Oprócz anime Hyper mówi bardzo dużo o grach komputerowych, ale co z tego jak na Cyfrowym Polsacie nie ma tego kanału.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 13-08-2010 23:36
Dlaczegóż, ach dlaczegóż nie mam tego kanału ;( Mam tylko beznadziejne DisnejjeXDi i CN, które powoli schodzi na psy. To, że FMA leci/ało to wiem. Jak oglądałem online do były wrzucane z hypera. I teraz nie wiem jaką nazwę przyjąć, bo oni tłumaczyli Ishbal, a seria Brotherhood ma Ishval (to już ktoś inny tłumaczył). O Bliczu nie miałem pojęcia

Dodane: 14-08-2010 15:03 -
Zapowiadany przez telewizję Hyper 'świeży shonen', który miał zagościć na antenie początkiem września okazała się być serią "Fullmetal Alchemist: Brotherhood". Emisja rozpocznie się już od 30 sierpnia, niezmiennie o godzinie 21:00.
No i jak tu nie chcieć takiego kanału? Bleach, teraz Fullmetal Alchemist: Brotherhood, ehh szkoda że Cyfra+ zbytnio się ceni, bo kanał naprawdę genialny..
No ale widzę, że jak ktoś ma 200zł lajtem, to może sobie kupić dekoder na allegro byle karta Cyfry+ śmigała i pakiet na 6 miesięcy telewizji Cyfra+ Na kartę i też ma Hypera:
http://www.cyfrap...karte.html
--------------------

Dodane: 14-08-2010 15:45
Black, ale wcale nie trzeba mieć Cyfry+, żeby odbierać Hypera. W moim przypadku Hyper jest nadawany w zwykłej kablówce i cieszę się nim już od paru lat

. Teraz spojrzałem na te oferty Cyfry
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
... za wiele to oni stacji nie oferują w tym standardowym pakiecie

.
--------------------

Dodane: 14-08-2010 15:54
No nie trzeba, ale nie każdy może mieć dostęp do telewizji kablowej zwłaszcza że nasza Vectra raczej go niema, a jakby miała to i tak na mojej ulicy ich oferty nie można mieć..
--------------------

Dodane: 14-08-2010 16:02
I mniej tym lepiej

I tak bys wszystkiego nie oglądał bo byś nie dał rady a Hypera masz nawet w najniższym możliwym pakiecie dostępnego

Wiadomo najlepiej to mało płacić a mieć wszystko ale tak się nie da. Ja tam w telewizje nie zamierzam inwestować w przyszłości lepiej mieć lepszego neta i oglądać co się che i kiedy się chce a kupować telewizor, dekoder i antenę dla kilku kanałów się nie opyla. Hyper jest fajny takiego nowiuśkiego FMA puszczają ale już go duża częsć osób widziała na necie/kompie wiec lepiej miec szybkie łącze niż zakładać sobie antenę i oglądać codziennie po 1 epku.
--------------------

Dodane: 18-08-2010 14:14
Miejmy nadzieję, że nie skończy się na tym że kupią 10 odcinków i stwierdzą że na więcej ich nie stać i będą w kółko puszczać te początkowe odcinki. Jednak pomysł na wykupienie właśnie brotherhooda jest świetny. Mam nadzieję, że dzięki hyperowi to wspaniałe anime zwiększy liczbę swoich fanów w Polsce.
--------------------

Dodane: 18-08-2010 15:26
Szczerze mówiąc to wolałbym obejrzeć na kompie bo TV prawie wcale nie widuję, a jeszcze dostosować się do godziny emisji byłoby na prawdę trudno xD
Ktoś wie czy to będzie z napisami, czy moze lektora zrobią xD?

Dodane: 18-08-2010 18:57
Cyrus napisał/a:
Ktoś wie czy to będzie z napisami, czy moze lektora zrobią xD?
Z napisami inaczej byc nie może. Hyper nigdy nie robił lektora i za to się ich ceni nic nie zagłusza oryginalnej ścieżki dźwiękowej
--------------------

Dodane: 18-08-2010 23:54
I mniej tym lepiej

I tak bys wszystkiego nie oglądał bo byś nie dał rady a Hypera masz nawet w najniższym możliwym pakiecie dostępnego

Wiadomo najlepiej to mało płacić a mieć wszystko ale tak się nie da. Ja tam w telewizje nie zamierzam inwestować w przyszłości lepiej mieć lepszego neta i oglądać co się che i kiedy się chce a kupować telewizor, dekoder i antenę dla kilku kanałów się nie opyla. Hyper jest fajny takiego nowiuśkiego FMA puszczają ale już go duża częsć osób widziała na necie/kompie wiec lepiej miec szybkie łącze niż zakładać sobie antenę i oglądać codziennie po 1 epku.
Zgadzam się z tym, gdyż dla jednego kanału nie ma po co inwestować w telewizję, gdyż jest to nie opłacalne. Co z tego jak obejrzę anime raz na jakiś czas, a tak to pilota nie ruszę. xD
--------------------

Dodane: 19-08-2010 10:29
Dla jednego kanału może i nie, ale w końcu w tym samym pakiecie jest wiele równie ciekawych kanałów
--------------------

Dodane: 19-08-2010 11:36
Dla jednego kanału może i nie, ale w końcu w tym samym pakiecie jest wiele równie ciekawych kanałów
Ja tam mam Cyfrowy Polsat i z niego nie korzystam, więc i z Cyfry nie miałbym zbytnio użytku. Od TV wolę stanowczo komputer.
--------------------

Dodane: 19-08-2010 11:38
Słyszałem o tym kanale ale chyba go nie mam,to dobry pomysł żeby po 21 nadać anime,chociaż wątpię żeby miało jakiś wielkich zwolenników ale porównując do AXN gdzie anime nadają o 2 w nocy xDDD,to nie jest zle.
--------------------

Dodane: 19-08-2010 11:49
Ja powiem tak, nie oglądam anime na Hyperze

no oglądałem jedno Chobits

i tylko to tak to włączam żeby oglądać gry a nie Anime gdyż inne mnie nie ciekawią więc jak włączę a patrze że leci jakieś anime od razu zmieniam kanał.Czekam aż się skończy i z powrotem sobie oglądam

jak by leciało DB o to tak a tak to mi się nie chce

Dodane: 19-08-2010 11:53
Bociak napisał/a:
Ja tam mam Cyfrowy Polsat i z niego nie korzystam, więc i z Cyfry nie miałbym zbytnio użytku. Od TV wolę stanowczo komputer.
Ja też miałem Cyfrowy Polsat i bardzo lubiłem oglądać kanały muzyczne, informacyjne i Cartoon Newtwork mimo że miałem świetnego neta
--------------------

Dodane: 19-08-2010 12:04
Ja też miałem Cyfrowy Polsat i bardzo lubiłem oglądać kanały muzyczne, informacyjne i Cartoon Newtwork mimo że miałem świetnego neta
A mi się odechciało. Kiedyś to jeszcze sięgałem po pilota, teraz to mnie za bardzo do TV nie ciągnie. Mam do teraz kanały filmowe wraz z HBO i się przełamać nie mogę. xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.