Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:32
OnLine: 54, statystyki
index > Media > Książki
Temat: 'Justin Bieber - First Step 2 Forever: My Story'
Dodane: 02-11-2010 14:51 - Edytowane przez Isabelle dnia 02-11-2010 15:04
#Isabelle - user - 0%
Jakoś nie widzę żeby słuchał go ktoś kto jest trochę starszy.Większość to głupie pindy które dostają rumieńców jak go zobaczą.Zresztą on robi jakąś biografię ?!...WTF [oczy] [yyy] .Jak taki nastolatek może opisywać swoje zajebiście krótkie życie i swoje przeżycia których pewnie w ogóle nie miał :|

Ty nie widzisz ale ja widzę. Mam mnóstwo koleżanek które go słuchają a mają więcej lat niż 13. Więc akurat przedział wiekowy jest różny.

To napisz jakich znasz i lubisz. Bo mówię ci stękanie "bejbe", a wokal chociażby Ryśka z Dżemu to dwie różne sprawy.

Nie mój gust.

Obyś się myliła... Rozumiem gusta, ale pewnych upodobań nie zrozumiem, wybacz.

I mówi mi to 14 latek. No zaraz się przewrócę :d [o ile to Twój prawdziwy wiek z profilu].

Wy wiecie swoje ja wiem swoje...i tak niech pozostanie :-)

Dodane: 02-11-2010 15:29
#Bociak - user - max%
Nie mój gust.

Wiem, bo przecież nie ma tam ślit serduszek ani ślit chłopaków. [serce] xD

I mówi mi to 14 latek. No zaraz się przewrócę :d [o ile to Twój prawdziwy wiek z profilu].

Widzisz sama tym zdaniem w tej dyskusji jesteś już nieodwołalnie na skazanej pozycji. Sugerujesz się na wiek rozmówcy, jakby miało to coś do rzeczy. Dobra dosyć, bo nic nie wskóram, mam tylko nadzieję że kiedyś ludzie zaczną doceniać prawdziwe talenty. Amen.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 02-11-2010 16:08 - Edytowane przez Isabelle dnia 02-11-2010 16:08
#Isabelle - user - 0%
Wiem, bo przecież nie ma tam ślit serduszek ani ślit chłopaków. xD

Wiesz co? Takie teksty to zachowaj sobie dla swoich kolegów w szkole i z podwórka.
Właśnie po takich tekstach sugeruję się wiekiem.

Nie ma sensu dalej dyskutować.

Dodane: 02-11-2010 16:19
#Pepe - user - max%
Aaa kumam...jestem dziewczyną i to mówi samo za siebie. Dla mnie bomba :]

Słuchaj żadna teoria i wiedza książkowa nie zastąpi ci własnych odczuć i doświadczeń a już na pewno zachodzących w naszym organizmie więc tak - jesteś dziewczyną to mówi samo za siebie .
Nie wiem czy JB przechodził to w "łagodniejszy" sposób czy w jakiś inny, ale głos na pewno mu się zmienił...zrobił się bardziej "męski" :p
Proszę link - http://www.youtub...

Nie wiesz ? Przecież masz wiedzę o chłopięcej mutacji więc powinnaś wiedzieć ;) Odsłuchałem pierwsze sekundy tego filmu i racja-głos ma zmieniony ale nie jest powiedziane że zmiany się skończyły .Z resztą skoro on jest w moim wieku to strasznie późno tą mutację przechodzi, co prawda to indywidualna sprawa każdego ale powinien już mieć to za sobą .
A skąd wiesz co on chce za "wszelką cenę"? Znasz go osobiście? Siedzisz mu w głowie?
Takie durne myślenie...bo on chce to czy tamto za wszelką cenę.

A skąd wiesz że tak nie jest ? Znasz go osobiście ? Siedzisz mu w głowie ?

--------------------
iSayumi
Dodane: 02-11-2010 16:57 - Edytowane przez Isabelle dnia 02-11-2010 17:04
#Isabelle - user - 0%
Nie wiesz ? Przecież masz wiedzę o chłopięcej mutacji więc powinnaś wiedzieć ;) Odsłuchałem pierwsze sekundy tego filmu i racja-głos ma zmieniony ale nie jest powiedziane że zmiany się skończyły.

Ale ja nie napisałam, że zmiany się skończyły. Pewnie głos mu się jeszcze zmieni.
Co nie zmienia faktu, że ten sprzed roku a ten na dzień dzisiejszy jest inny :-)
Jak będzie w przyszłości, pożyjemy zobaczymy.

Z resztą skoro on jest w moim wieku to strasznie późno tą mutację przechodzi, co prawda to indywidualna sprawa każdego ale powinien już mieć to za sobą.

Jak sam napisałeś to "indywidualna" sprawa, więc nie czepiajmy się tego. Na wszystko przychodzi odpowiednia pora.

A skąd wiesz że tak nie jest ?

Nie wiem...dlatego nic nie sugeruję i nie wymyślam.

Znasz go osobiście ? Siedzisz mu w głowie ?

Nie. I dlatego nie wypisuję czegoś czego nie wiem, proste.

Dodane: 02-11-2010 19:48
#Frager - user - 20%
A skąd wiesz co on chce za "wszelką cenę"? Znasz go osobiście? Siedzisz mu w głowie?
Takie durne myślenie...bo on chce to czy tamto za wszelką cenę.
Nie znasz jego historii a się wypowiadasz, kompletnie bez sensu.

Wiem, że tak jest bo jak inaczej to wytłumaczysz ? Może mi powiesz, że on śpiewa z miłości do muzyki ? A najbardziej mnie urzekła sprawa z Usherem w jego teledysku. Co to k***a jest !? Jakiś gówniarz chce się wtopić w klimaty ciemnoskórych raperów ? nie za bardzo mu to wychodzi.

I dobrze myślał, bo jest wielką gwiazdą. Zdobył popularność, ma kupe kasy, wydał książkę, jeździ po świecie. I słuchają go nie tylko 13-latki!
A to, że ktoś go nienawidzi...czym on ma się przejmować? Zawsze się znajdą tacy ludzie którzy go znienawidzą. Ale on na to leje i całkiem słusznie.
Kończąc...myślę, że Bieber Fever będzie trwać jeszcze długo. Czy wam się to podoba czy nie, JB ma ogrom fanów na całym świecie.

Może jeździ po świecie i ma kase, ale co mu to da ? Uderzył raz, ma głos, zarobił, wpłaci na konto i będzie ustawiony do końca życia, a za 10 lat słuch o nim zaginie, a Bieberek będzie żył jak hrabia. Sram na takich ludzi, bo jak sie śpiewa, i dobrze się śpiewa, ma sie dobry zespól to się w tym siedzi latami, a on z stąd ni zowąd wypełznął z pośród wielu talentów. Ma wiele anty fanów i twierdzisz, że na to leje ? A co powiesz na akcję z butelką na koncercie ? Dostał w łeb i Auu, Ouu. Głupka palił, a tak naprawdę zapadłby się pod ziemię ze wstydu.

myślę, że Bieber Fever będzie trwać jeszcze długo. Czy wam się to podoba czy nie

Obyś się myliła. Ja nie życzę mu śmierci, czy czegoś takiego, ale chciałbym, żeby stracił się gdzieś i świat o nim zapomniał. Nie dlatego, że mu zazdroszczę czy co innego wymyślisz, ale dlatego, że go nie toleruję i tyle.

--------------------
"Dopóki nie poznałem Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem.

Dodane: 02-11-2010 20:21
#PRO333 - user - 30%
Witam,

@OFFTOP
Po przeczytaniu całego wątka doszedłem do wniosku, że nie jest to dyskusja na temat. Przerodził się on w dyskusję na temat tego niewątpliwie jęczącego człowieka. Gdybym miał głębiej zanużać się w dyskusję byłby to najdłuższy post w historii forum. :)
@KONIEC OFFTOPU

Wracjąc do określonego tematu, według mnie(i tu potwierdzę opinię Blacka) każdy może napisać biografię, lecz tylko niektórzy zasługują. Napewno takim człowiekiem nie jest ten chłopak. Co on takiego zrobił dla świata, żeby zamieszczać to na niewątpliwie zaszczytnym miejscu, jakim są stronice księgi? Znając życie to nawet nie będzie jego auto- tylko poprostu biografia chociaż do tego również nie jestem pewien. Za swoje wielkie dolary zatrudni człowieka i ten napisze jego ciekawą, pełną zwrotów akcji historię a' la "W pustyni i w puszczy" H. Sienkiewicza. Nagle okaże się, że brał udział w wojnie w Afganistanie i głodował z dziećmi w Afryce, ale przyleciał Iron Man i go uratował.

Coś jeszcze chciałem napisać lecz nagle wypadłem z wątka.

Pozdrawiam,
Pro333 :)

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 02-11-2010 21:49 - Edytowane przez Isabelle dnia 02-11-2010 21:52
#Isabelle - user - 0%
Może jeździ po świecie i ma kase, ale co mu to da ? Uderzył raz, ma głos, zarobił, wpłaci na konto i będzie ustawiony do końca życia, a za 10 lat słuch o nim zaginie, a Bieberek będzie żył jak hrabia. Sram na takich ludzi, bo jak sie śpiewa, i dobrze się śpiewa, ma sie dobry zespól to się w tym siedzi latami, a on z stąd ni zowąd wypełznął z pośród wielu talentów. Ma wiele anty fanów i twierdzisz, że na to leje ? A co powiesz na akcję z butelką na koncercie ? Dostał w łeb i Auu, Ouu. Głupka palił, a tak naprawdę zapadłby się pod ziemię ze wstydu.

Fakt, ustawiony do końca życia to on będzie. A to czy słuch po nim zaginie za 10 lat tego nie wiesz ani Ty ani ja. Więc to się okaże w przyszłości.
Nie lubię jak ktoś od razu coś zakłada. Tak będzie i kropka :-/
A co do akcji z butelką...z tego co wiem to nie zrobił wielkiego halo z tego. Według mnie zachował się okey. Po prostu śpiewał dalej i olał sytuację. Chociaż myślę, że takie akcje mogą się zdarzać - niestety.

myślę, że Bieber Fever będzie trwać jeszcze długo. Czy wam się to podoba czy nie

Obyś się myliła. Ja nie życzę mu śmierci, czy czegoś takiego, ale chciałbym, żeby stracił się gdzieś i świat o nim zapomniał. Nie dlatego, że mu zazdroszczę czy co innego wymyślisz, ale dlatego, że go nie toleruję i tyle.

No mam nadzieję, że nie życzysz mu śmierci. I nie chodzi mi tutaj o niego lecz ogólnie o życzenie komuś źle. Bo to już jest przesada. Najgorszemu wrogowi się ponoć źle nie życzy.
Wiesz...ja też wiele artystów nie toleruję. Nie cierpię ich piosenek, ich samych itp, itd. I wiesz co? Po prostu ich olewam. Nie słucham ich muzy, nie patrzę na ich twarze, jak leci ich piosenka w Tv to przełączam na inny kanał. Po co mam się przejmować kimś kogo nie "toleruję"?

Co do książki...widzę, że czepiliście się tej "biografii" :-)
Dla mnie ta książka to przede wszystkim opowieść o tym jak z biednego chłopaka który zarabiał na ulicy graniem na gitarze i śpiewaniem doszedł na sam szczyt. I tyle.

Dodane: 02-11-2010 23:50
#JCD - user - max%
A to czy słuch po nim zaginie za 10 lat tego nie wiesz ani Ty ani ja. Więc to się okaże w przyszłości.
Nie lubię jak ktoś od razu coś zakłada. Tak będzie i kropka :-/

Nie, ja to wiem... A skąd?
Bieber wykonuje najbardziej popową odmianę popu - po pierwsze niczym się ona nie wyróżnia a po drugie jest produkowana w tak hurtowych ilościach że jego piosenki zostaną momentalnie zapomniane. Sam jako osoba też nie jest szczególna - ładnych chłopaczków z dobrym głosem mamy na pęczki. Więc w teorii nie ma szans zaistnieć na dłużej szczególnie biorąc pod uwagę losy setek innych popopwych wykonawców na całym świecie.

Znaczy się jeśli chce być dokładniejszy - część osób będzie o nim pamiętać ale tłumy nastolatek będą już wpatrzone dawno w inny obiekt westchnień.

Co do książki...widzę, że czepiliście się tej "biografii" :-)

Jak ktoś robi coś strasznie głupiego to chyba normalne, że spotka się z krytyką ;)

--------------------

Dodane: 03-11-2010 11:23
#Isabelle - user - 0%
Okej, z mojej strony to byłoby na tyle :-)
Nie ma sensu dalej tego ciągnąć bo wy macie swoje zdanie ja mam swoje i każdy trzyma się swojego :-)

Dodane: 03-11-2010 17:10 - Edytowane przez pacin dnia 03-11-2010 17:14
#pacin - user - 90%
Heh ;D Koleś ledwo zaczął karierę a już wielką autobiografie wydaje. "I kto będzie tą kolorowankę malował?". Nawet nie wiedziałem, że to już druga. Dla mojej osoby koleś jest beznadziejny. No nie ukrywajmy tego. Koleś ma więcej antyfanów niż fanów.

Powracając do jego biografii - po prostu parodia. Kolejny chwyt, żeby wyłudzić kasę od głupich i pustych osób.

Ps.
Dla mnie ta książka to przede wszystkim opowieść o tym jak z biednego chłopaka który zarabiał na ulicy graniem na gitarze i śpiewaniem doszedł na sam szczyt.

O dżizys! xD Został wypromowany(!), po to żeby zarabiać. Czysta komercja.

--------------------
Dodane: 03-11-2010 17:25 - Edytowane przez Sango dnia 03-11-2010 17:27
#Sango - user - 100%
Eh pepe nie zamierzam z tobą dyskutować bo dla mnie jesteś dziwny,wierz mi że każdy chciałby 'pracować' tak jak biber i zarabiać tyle co on, a robi to beznadziejnie. Wydawanie książki przez tego osobnika to czysta parodia.

ps.jednak cie pepe rozumiem doprawdy rozumiem przecież to twój idol i musisz go obraniać przed 'zawistnymi i zazdrosnymi' internautami.

--------------------

Dodane: 03-11-2010 17:33 - Edytowane przez Pepe dnia 03-11-2010 17:35
#Pepe - user - max%
Dla mnie dziwniejsze jest to że chłopak 16 czy tam 17 letni nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Czy ja gdzieś powiedziałem pozytywne zdanie o pisaniu przez niego biografii ?
wierz mi że każdy chciałby 'pracować' tak jak biber i zarabiać tyle co on, a robi to beznadziejnie

Czyli napisz wprost że przemawia przez ciebie zazdrość, wyraźnie to było widać w poprzednim poście a tym powyżej mnie tylko w tym utwierdziłeś . Ja nie napisałem że jego praca jest ciężka, ja napisałem że on ma coś do roboty, ile by tego nie było ale ma ,a ty najwyraźniej myślałeś że on siedzi na tyłku 24/h a pieniądze migiem wpadają na jego konto . Yhh takie rzeczy to tylko w Erze kolego .
ps.jednak cie pepe rozumiem doprawdy rozumiem przecież to twój idol i musisz go obraniać przed 'zawistnymi i zazdrosnymi' internautami.

O proszę, a tym edytowanym zdaniem pokazałeś ładnie że nie jesteś za bardzo gotów do dyskusji na forum i " gdy siła argumentów się skończyła pozostaje tylko siła " . Sam się zniszczyłeś w tym momencie .

--------------------
iSayumi
Dodane: 31-12-2010 02:11 - Edytowane przez LuKeR dnia 31-12-2010 02:13
#LuKeR - user - 40%
Ludzie!!! To już przegięcie. Taki młody koleś ( mleko pod nosem ) i sie zachciało autobiografie pisać. Tak jak pisał bociak książka napewno opowiada jak być zerem.

Ho Ho. Czytam ten temat widze że Biber ma tutaj fanów którzy zaciekle go bronią :d Nielicznych ale zawsze garstka jest.

--------------------

INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!
Dodane: 13-02-2011 19:21
#Aivel - user - 0%
Wyobrażam sobie tą autobiografię:
"Urodziłem się.
Śpiewałem, śpiewam i będę śpiewał."
Ze trzy strony może będzie... :p .
Haha, ciekawe co on tak na serio tam napisze.
On ma dopiero 16 lat! [oczy]
Dla mnie to bez sensu...

Dodane: 13-02-2011 20:00
Hehehe niezła biografia sie nam tu tworzy;D Więc tak jak nam wiadomo ten niby artysta nie zasługuje na miano gwiazdy! Autobiografie napisze pewnie dlatego żeby miały się czym jarac nastolatki bezmózgie - rzecz oczywista ;p o i dochodzi do tego forsa bo co innego? Przekaz pewnie będzie marny lub żaden ;) ! On za krótko sika żeby mógł coś napisac!!!!!!!!!!!!!

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online