Dodane: 13-08-2010 22:00
Otóż to nasz kochany Dżustin wydaje nową książę autobiografię...premierę zaplanowano w pażdzierniku tego roku.
No więc jak trafi na Polskie półki zamierzacie ją kupić? a po drugie czy to ma sens aby jeszcze 16 letni dzieciak robił o sobie autobiografię i do tego niemal od roku jest na rynku?czy to jest normalne
I jeszcze się dowiedziałem że robią film w Hoolywodzie na temat tej 'gwiazdy' , ale to już nie na temat xD
--------------------

Dodane: 13-08-2010 22:08 -
W guowach się popierdoliuo jednym zdaniem ! Taki szczyl i wydaje autobiografię, zapewne 3/4 czytelniczek nie zrozumie większości mądrych słów napisanych przez jego menadżera czy kto tam to będzie pisał bo na pewno nie on . Co on zrobił ? Śpiewa przez rok, ma rzesz fanów bo taka jest prawda ale więcej to on ma antyfanów, jeśli gwiazdy piszą autobiografię to muszą być wybitną jednostką w swoim fachu, trzeba coś przeżyć, trzeba mieć siłę przebicia by ludzie chcieli wiedzieć więcej o swoim faworycie, czy rzeczywiście te wszystkie słit 14 latki będą chciały przeczytać iluś tam stronicową książkę ? No nie wiem ,myślę że wybiorą nowe simsy.
No więc jak trafi na Polskie półki zamierzacie ją kupić?
Oczywiście ,pieniążki już nie mogą się doczekać aż zostaną wymienione na ten światowy bestseller
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
.
I jeszcze się dowiedziałem że robią film w Hoolywodzie na temat tej 'gwiazdy' , ale to już nie na temat xD
To to akurat mnie nie dziwi, w dzisiejszym kinie,prasie ogólnie w mediach chłam jest na porządku dziennym .
Boki zrywać

Dodane: 13-08-2010 22:19
No więc jak trafi na Polskie półki zamierzacie ją kupić?
NIE, NEIN, NO w innych językach nie znam słowa "nie". Nie kupię książki tego dziwnego dzieciaka. Komixxy czy Demoty tylko utwierdziły mnie w przekonaniu że jest on beznadziejny

pewnie kilka podobnych gwiazd się udało wybić w ten sposób, ale jemu raczej się nie uda...
po drugie czy to ma sens aby jeszcze 16 letni dzieciak robił o sobie autobiografię i do tego niemal od roku jest na rynku?czy to jest normalne
Świetne stwierdzenie :> To nie jest normalne...to jest chore...
--------------------

Dodane: 13-08-2010 22:32
Hah tak jak Pepe mówi "W guowach się popierdoliuo" xD 16 latek pisze autobiografię
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
niedługo jego kariera się skończy bo moim zdaniem to jest tylko gwiazdka sezonowa a książkę pisze... ile ona będzie miała stron ?! 2 ? 4 ? xDD Napisze jak zaczynał i moze od razu na końcu dodać, ze już kończy 'karierę' xD Wolałbym już kupić sobie jakś szajs niż wydać kasę na jakąś gównianą książkę.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 14-08-2010 12:19
Ja nie wiem kto to kupi ale napweno bedzie miał coś nie tak z głową bo cóż on takiego zrobił przez 16 lat żeby tworzyc autobiografie ale jak ktoś lubi czytac o tym jak uczyli go sadzac na nocnik albo czy mama go karmiła piersią

to czemu nie a rok kiepskiej kariery jest ciut za krótki chyba że to bedzie miało 20 stron.
--------------------
"Every day, humans are one step closer to self destruction. I'm not destroying the world, I'm saving it."

Dodane: 14-08-2010 12:28
Hahaha xD Bez przesady... Autobiografię ? Rok... bycia na rynku ? ;o WTF ?? Nie rozumiem. Film ? Jeejj, jak to puszczą za 5 lat na polsacie, albo tvn to się powieszę xD

Dodane: 14-08-2010 12:31
Powiem krótko i na temat, autobiografię to dzisiaj nawet kot by mógł napisać gdyby umiał pisać. Nie jeden zwykły "szary człowieczek" ma ciekawszy i bogatszy w doświadczenia życiorys, a on co może mieć? To że wrzucał filmiki na YT i śpiewał czyjeś piosenki?
--------------------

Dodane: 14-08-2010 12:47
Jeśli uważa, że więcej już nie osiągnie w życiu, to proszę bardzo niech pisze sobie biografię. Tylko co on może ciekawego zawrzeć w książce, po 16 latach życia. Pewnie będzie lał wodę i dywagował bez sensu jak to wygląda "normalne" życie hot szesnastoletniej gwiazdy

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 14-08-2010 23:53 -
by_black napisał/a:
Powiem krótko i na temat, autobiografię to dzisiaj nawet kot by mógł napisać gdyby umiał pisać. Nie jeden zwykły "szary człowieczek" ma ciekawszy i bogatszy w doświadczenia życiorys, a on co może mieć? To że wrzucał filmiki na YT i śpiewał czyjeś piosenki?
Rozumiem, że chodzi ci o kota Kaczyńskiego.
Jego zapiski mogłyby być bardzo... ciekawe. xD
Co to Justina - podzielam z stu procentach opinię Pępka, czyli "w guowach się popierdoliuo". Jeszcze on nawet życia nie zaczął, a już autobiografie pisze. Nawet nie chodzi mi tu o wiek, bo Vera Christiane Felscherinow ("My, dzieci z dworca ZOO" ) też miała 16 lat, kiedy udzielała wywiadu na podstawie którego powstała książka, jednakże nie spodziewam się u Biebera (sądząc po jego piosenkach, zachowaniu itp., jak i po faktach o nim, które można odnaleźć w internecie), by miał taki bagaż doświadczeń... chyba, że skrywa jakąś straszną i makabryczną historię swojego dzieciństwa.

Dodane: 15-08-2010 00:32
Szkoda nawet się interesować jakąś biografią

Co on może w niej napisać

Według mnie strata czasu na zajmowanie się takim ziomkiem
--------------------
Im mniej ludzie myślą, tym więcej mówią.

Dodane: 15-08-2010 10:49
Będzie to najkrótsza autobiografia w Holiłudzie xD Nie wiem co on ma za ciekawą historię do opowiedzenia po 16 latach? I ile w tym będzie prawdy, a ile lania wody i oszustw "pod publikę"... W wieku 10 lat umarł mu pies? Straszne ;(

Dodane: 15-08-2010 11:00
Jako pięciu letnie dziecko potrafił już chodzić,niestety do dziesiątego roku życia nie obyło się bez nocniczka,do dzisiaj noszę pampersy kupowane przez moją menadżerkę a konkretnie babcie.
Jego autobiografia,to coś na miarę opisania przeciętnego dnia przeciętnego polaka.

Dodane: 15-08-2010 11:01
To jest chore... O czym ma on pisać? A nawet jeśli by miał, to kim on jest? Żałosną gwiazdą popu, to jeszcze w najgorszym wydaniu z możliwych. Naprawdę dzisiaj byle kto może pisać swoją autobiografię, ale pewnie masa głupich nastolatek będzie to z wypiekami czytała.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-10-2010 14:10
Jak sam tytuł wskazuje 'First Step 2 Forever: My Story' - MY STORY!
Więc to nie jest biografia tylko po prostu "moja historia". Biografia to zupełnie coś innego.
A wy wypisujecie takie bzdury, że szok. Skoro go nie lubicie co wnioskuję po wypowiedziach to po co zakładacie temat o JB? Żałosne jesteście :-/
Właśnie tak to jest z Polską. Ludzie są zazdrośni i zawistni. Nic tylko żeby zbluzgać, ubliżyć, poniżyć i powyżywać się na forach. Żal.
Skąd wiecie, że ON nie ma nic do przekazania? Może przeżył o wiele więcej przez 16 lat swojego życia niż wy np. przez 30! Normalnie ręce opadają!

Dodane: 30-10-2010 14:35
Isabelle napisał/a:
Więc to nie jest biografia tylko po prostu "moja historia". Biografia to zupełnie coś innego.
A wy wypisujecie takie bzdury, że szok. Skoro go nie lubicie co wnioskuję po wypowiedziach to po co zakładacie temat o JB? Żałosne jesteście :-/
Właśnie tak to jest z Polską. Ludzie są zazdrośni i zawistni. Nic tylko żeby zbluzgać, ubliżyć, poniżyć i powyżywać się na forach. Żal.
Skąd wiecie, że ON nie ma nic do przekazania? Może przeżył o wiele więcej przez 16 lat swojego życia niż wy np. przez 30! Normalnie ręce opadają!
Samo słowo żal skreśla Ciebie z dalszej dyskusji,ponieważ "żal" jest swoistym udowodnieniem swojego niezadowolenia =],ludzie są zazdrośni ? tylko pytanie brzmi o co ? wystarczy zobaczyć nasze Polskie internetowe gwiazdy typu Gracjan Roztocki,na swojej głupocie się dorobił więc mam mu tego pozazdrościć ? Bieber to trochę inny przypadek,ale on jest tylko kreowany na marketingową gwiazdę a nie na wokalny talent.

Dodane: 30-10-2010 14:50
Isabelle napisał/a:
Ehhh... jeżeli chcesz zaświecić, wiedza na temat tej książki zweryfikuj informacje bo to jest Autobiografia jego, a to "First Step 2 Forever: My Story" jest tytuł jej.
Pop star Justin Bieber‘s autobiographical book First Step 2 Forever: My Story
--------------------

Dodane: 30-10-2010 15:50
Jak szesnastolatek wydaje autobiografie to musi być bardzo ciekawa , ze pewnie opisze jego bardzo długie i skomplikowane życie w szczegółach ta książka będzie gorącym towarem na rynku

Na taką książkę dla bibera jest stanowczo za wcześnie ale show biznes rządzi się swoimi prawami dla fanów gratka na pewno , dla anty fanów kolejne źródło kpiny i żartów.
--------------------

Dodane: 31-10-2010 22:25
Marcin00 napisał/a:Isabelle napisał/a:
Ehhh... jeżeli chcesz zaświecić, wiedza na temat tej książki zweryfikuj informacje bo to jest Autobiografia jego, a to "First Step 2 Forever: My Story" jest tytuł jej.
Pop star Justin Bieber‘s autobiographical book First Step 2 Forever: My Story
Cóż...Ty wiesz swoje ja wiem swoje. Sam Justin napisał na TT, że książka jest swego rodzaju opowieścią o jego życiu. "Od zera do bohatera" [taka przenośnia, żeby nie było].
Więc kłócić się nie będę, każdy uważa co chce.

Dodane: 31-10-2010 22:49
Fanów Bibera ta strona jeszcze nie widziała, no musi być ten pierwszy raz

Ja tam podtrzymuję to co napisałem w pierwszym poście, biografie może napisać każdy, ale czy powinien to już inna sprawa.

Dodane: 01-11-2010 09:32
Isabelle ta książka raczej opowiada "od zera do zera". Powiedz mi jaki on ma talent? Dlaczego tacy ludzie jak on piszą biografię? Sorki ale to nie jest muzyka, a w dzisiejszych czasach dziwne jest to, że ludzie tacy jak Loska nie mogli się przebić ze swoim fenomenalnym głosem, gdy Mandaryna za którą śpiewa komputer może się dorobić pieniędzy. Więc po pierwsze - poznaj definicje muzyki. Po drugie - nie używaj sformułowań żal, czy inne "slangi" gdyż to forum jak widzisz stoi na wyższym poziomie. Autobiografię niech piszą ludzie którym należą się brawa, a nie jakiś Biber...
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.