Dodane: 11-08-2010 08:55
Zmień odtwarzacz ja miałem tak samo do póki nie zacząłem używać KMplayer i tera wszystko śmiga

A tak w ogóle jakiego odtwarzacza używasz ?

Dodane: 11-08-2010 10:09
Johnny96 napisał/a:Zmień odtwarzacz ja miałem tak samo do póki nie zacząłem używać KMplayer i tera wszystko śmiga

A tak w ogóle jakiego odtwarzacza używasz ?
Poprzednie smigały mi odcinki rewelacyjnie ale 66 i 67 kichowato gdy ściągnełem ten program KMplayer chodzi wszystko rewelacyjnie dzięki.

Dodane: 11-08-2010 13:23
No rzeczywiście troche poprawiło jakość, a wcześniej używalem AllPlayer'a. Ale troszke jeszcze jest opóźnienie. Takie mam wrażenie.

Dodane: 11-08-2010 13:30
Ja was dobrze rozumiem, ale zrozumcie teraz mnie, jestem w domu, mam zalaną piwnicę, mój net to 2GB blueconneckt z prędkością EDGE 256kb/s, Ikar ma zepsutego kompa, a w pracy działać zbytnio nie może i znajduje się tu olek, zwykły user, który chce wam dać coś od siebie i nam pomóc, nie narzekajcie, tylko po kombinujcie z kodekami i odtwarzaczami, ruszczcie głowami, a na pewno wymyślicie, uwierzcie mi, szybciej zeszło by wam znaleźć dobry odtwarzacz niż napisać tutaj posta z narzekaniami i obelgami, wróci wszystko do normy z moim internetem i Ikara kompem to poprawimy odcinki, a na razie przez jakiś czas zdajcie się też na siebie trochę. Odcinek mi chodzi prawidłowo i online i na dysku, więc można? No można, tylko trzeba chcieć.

Dodane: 12-08-2010 23:01
KMplayer
również skorzystałem i pomogło

wielkie dzięki
a jeśli chodzi o odcinek to przegadany

Pojawił się kolejny wehikuł czasu

w next odc. Pojawi się Cell

w Końcu!

Dodane: 12-08-2010 23:38
Ja używam WMP11 plus najnowsze K-Lite Codec Pack 6.20 i jakość jest powalająca chyba lepszej nie widziałem ;p

Dodane: 01-10-2010 18:41 -
Podobnie jak epizody 65 i 66, 67 został na nowo przerobiony i wrzucony w miejsce starego. Epizod w pełni działający na każdym odtwarzaczu.

Dodane: 03-10-2010 09:53
Obejrzałem przed chwilą epka
![[cfaniak] [cfaniak]](/templates/emoty/cfaniak.png)
i powiem szczerze że był nudny bo się praktycznie nic nie działo,ogólnie cały przegadany ale nie ma co narzekać
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.