Dodane: 08-08-2010 02:32
Opinie do 67 odc. Dragon Ball Kai.
Odcinek znowu trochę przegadany. Drugi wehikuł czasu? Kto nim przybył z przyszłości?
No i niestety w tym odcinku nie doczekaliśmy się połączenia Kami Samy i Piccolo. Ale za to w następnym będzie i połączenie i pojawi się Cell
Zastanawia mnie tylko jedno .. z której "alternatywnej przyszłości" przybył Cell. Czy z tej gdzie Goku umarł na chorobę a resztę zabiły cyborgi?Czy może z zupełnie innej? Nie pamiętam jak i czy w ogóle zostało to w DBZ wyjaśnione.
Zresztą trudno wyjaśnić takie rzeczy, w każdym serialu jaki znam, gdzie są podróże w czasie, rodzi się wiele pytań

Dodane: 08-08-2010 07:21
Odcinek w wersji RAW został już dodany online na stronę, a zobaczyć go można pod tym linkiem:
LINK:
http://dbpolska.n...ll_kai/67/ Odcinek do pobrania pojawi się dopiero po ukazaniu się Polskich napisów. Ponadto tematy w tych działach zakładać może wyłącznie administracja, link do regulaminu:
http://dbpolska.n...topic/9146 tak więc
#lukaszartyszuk na przyszłość nie śpiesz się, administracja już nie śpi.

Dodane: 08-08-2010 09:27
lukaszartyszuk napisał/a:
Zastanawia mnie tylko jedno .. z której "alternatywnej przyszłości" przybył Cell. Czy z tej gdzie Goku umarł na chorobę a resztę zabiły cyborgi?Czy może z zupełnie innej? Nie pamiętam jak i czy w ogóle zostało to w DBZ wyjaśnione.
Jest to z tej samej przyszłości co Trunks, tyle że jakieś 10 czy 20 lat później.
Zresztą wrzystkiego się pewnie dowiesz z następnego odcinka.

Dodane: 08-08-2010 13:15
lukaszartyszuk napisał/a:
O ile mnie pamięć nie myli to jest tak że po wydarzeniach tych których my jesteśmy świadkami oglądając DBK po sadze Cell Trunks wraca do swojej linii czasowej i tam niszczy cyborgi , Cell rodzi się kiedy już ich nie ma czyli nie może osiągnąć formy Perfect i w tedy właśnie dochodzi do wniosku że musi wykorzystać "HOPE 1" czyli Cell Pochodzi z alternatywnego świata future Trunksa czyli tak jak pisał wojna1998 i ma również racje że zostanie to wyjaśnione w przyszłych epkach , przy okazji sorki za spoier . A co do samego odcinka to fajny nawet chmura burzowa o której wspominałem w poście nt. odcinaka poprzedniego nasila się , wszyscy są w głębokich refleksjach , sam Trunks nie kuma zaistniałej sytuacji przez co jest strasznie enigmatyczna i wszystko to co dzieje się od przybycia Furi-za na ziemie aż do końca sagi Cell jest z powodu tej tajemniczości genialne

Dodane: 08-08-2010 13:28
Kurczę miałem nadzieję, że pokażą na samym końcu Cella a tu dupa, nawet jeszcze Kami z Piccolo się nie połączyli. W następnym dopiero początek walki z Cellem będzie a zanim się tak na prawdę rozkręci to będzie 70 epek. Potem znowu akcja zwolni i turniej zacznie się w okolicach 80 epka.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 09-08-2010 00:11
Sadze że to było jednak inaczej, Cell nie mógł absorbować cyborgów bo były w tamtych czasach dla niego za silne i by go pokonały i jak trunks się wybierał w czasie wtedy cell go zabił i zabrał mu wehikuł czasu i dotarł do czasów obecnych w DBK

Dodane: 09-08-2010 10:53 -
djkey napisał/a:
Sadze że to było jednak inaczej, Cell nie mógł absorbować cyborgów bo były w tamtych czasach dla niego za silne i by go pokonały i jak trunks się wybierał w czasie wtedy cell go zabił i zabrał mu wehikuł czasu i dotarł do czasów obecnych w DBK
Nie mógł absorbować cyborgów, gdyż Trunks, zlikwidował je w swojej przyszłości. Gdy Cell osiągnął dojrzałość komórkową i ruszył na ich poszukiwanie, ich już nie było, dlatego Cell zabił Trunks'a i skradł mu wehikuł czasu by przenieść się do teraźniejszości naszych bohaterów by tu poszukać cyborgów.
A tak na marginesie. Czy będziecie wstawiać stare odcinki DB Kai w HD? Fajnie by było mieć wszystkie epizody w najlepszej jakości obrazu. Mam nadzieję, że inni użytkownicy się do tej prośby dołączą. Proszę o odpowiedź.

Dodane: 09-08-2010 23:06
Napisy już są gotowe, a odcinek będzie wrzucony, kiedy Olek się z nim upora. Dość trudny, jeśli chodzi o tłumaczenie, bo tutaj jest kombinacja z czasami, a i te odcinki nie należą do moich najulubieńszych, bo są przegadane. Czekam na następny, kiedy Piccolo spotka się z Cellem.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 09-08-2010 23:50 -
Zacząłem przed chwilą przerabiać, a następnie upload zajmie mi koło godziny, więc dnia dzisiejszego oczekujcie odcinek, lecz w godzinach porannych

. Jak tylko odcinek będzie gotowy w wersji pl, to umieszczę do niego link w tym temacie.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 10-08-2010 13:30
No i odcinek dzięki Kasi i Olkowi jest już na stronie do pobrania jak i obejrzenia online, serdecznie zapraszam do oglądania i życzę wysokich transferów

Dodane: 10-08-2010 14:24
Oczywiscie juz 3 odcinek zrzedu w ktorym jest opoznienie OMG szału idzie dostac po co ja to sciagam zeby usuwac zaraz ? -.-

Dodane: 10-08-2010 14:30
akuku16 napisał/a:
Oczywiscie juz 3 odcinek zrzedu w ktorym jest opoznienie OMG szału idzie dostac po co ja to sciagam zeby usuwac zaraz ? -.-
Słuchaj padalcu, powódź mamy w mieście a ja mam wszystko rzucić i w wiadrze nosić prąd żebyś ty miał odcinek do pobrania? Płacisz za to? Nie! Więc uszanuj to że nie sramy czasem żeby móc zawsze wejść na stronę i wrzucić odcinek. Nie odpowiada ci strona to się wyloguj, zamiast naskakiwać na ludzi.

Dodane: 10-08-2010 14:48
Masz po prostu zły odtwarzać ja oglądam i ani jednej ms opóźnienia nie mam -.-
A co do odcinka to przegadany liczyłem na fuzję Kamiego z Szatanem i pojawienia się Cella a tu dupa ;\

Dodane: 10-08-2010 15:10
spoko odc w nastepnym bedzie chyba wreszcie Cell...
Nie mogę się doczekać aż Kami i Piccolo się połączą

Dodane: 10-08-2010 18:00
brawo, jak cos robic to robic to dobrze, albo w ogole. jak srasz, to sie zle podcierasz z powodu powodzi? w ogole brawo, ze masz tam powodz i jeszcze znajdujesz czas na takie bzdury. nastepnym razem proponuje dac napisy oddzielnie i tyle. moze innym sie przyda, mi sie juz z waszym gownianym upami meczyc nie chce.

Dodane: 10-08-2010 18:17
stfu napisał/a:
brawo, jak cos robic to robic to dobrze, albo w ogole. jak srasz, to sie zle podcierasz z powodu powodzi? w ogole brawo, ze masz tam powodz i jeszcze znajdujesz czas na takie bzdury. nastepnym razem proponuje dac napisy oddzielnie i tyle. moze innym sie przyda, mi sie juz z waszym gownianym upami meczyc nie chce.
Haha albo ty jesteś niedorobiony albo nie wiem...Naprawdę nie potrafisz czytać ?
Nikt takich trolątek jak ty nie potrzebuje

kolejna sprawa mi wszystkie poprzednie odcinki dobrze chodziły

jak już taki zapłakany jesteś to cię nakarmię wpisz sobie w google.pl VLC media player.
No cóż nie potrafisz uszanować czyjejś pracy tacy jak ty potrafią tylko narzekać a nikomu nie podziękują że w ogóle coś dla innych robią,myśl tą pustą łepetyną mimo że to niemożliwe...
I była już mowa dlaczego w formie plików nikt ci tu nie udostępni napisów

Dodane: 10-08-2010 18:38
Ja koledze stfu polecę KMplayer i herbatkę z melisą -.- A tak trudno ci w odtwarzaczu zmienić opóźnienie dźwięku chyba że jesteś zbyt mało rozgarnięty aby to zrobić ;\

Dodane: 10-08-2010 19:42
Kolega stfu otrzymał bana, dożywotniego na konto. Osobno napisy tak? Pewnie, żeby wszyscy sobie je wzięli z kreskówek i innych badziectw i cieszyli się że to "ich". Odcinek został dodany w rozdzielczości HD

Dodane: 10-08-2010 21:38
Ale tak właściwie to co ma synchronizacja dźwięki z oddzielnymi napisami ? Chyba ktoś tu chciał napisy podkraść

Dodane: 10-08-2010 23:09
Nie chce narzekać bo każdy wie, że odwalacie dla nas kawał dobrej roboty, ale rzeczywiście, jest przesunięcie obrazu i dźwięku o jakieś 2,3 sekundy. Moi znajomi mają identycznie. Ściągnąłem najnowsze sterowniki i nic.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.