Dodane: 07-08-2010 20:43 -
Hejo! Witajcie fani "Naruto"! Wczoraj nie mogąc spać (nie powiem czemu nie mogłem spać, bo byście padli ze śmiechu xD) wpadłem od tak sobie na pewien pomysł!
Otóż chciałbym wam zaproponować małą i przyjemną zabawę w autora "Naruto", bowiem, nowy konkurs polega na zrobieniu "artykułu" o własnej osobie w świecie "Naruto"

Czyli przykładowo popatrzcie na artykuł "Bohaterowie" na stronie jak jest zrobiony i na jego podstawie opiszcie siebie jako postać występującą w "Naruto". Możecie opisać misję w której braliście udział wraz z Naruto, możecie opisać siebie jako zwykłego sklepikarza, u którego często kupuje coś Naruto, pomysły zostawiam wam byle nie bylibyście główną postacią, to ma być przykład bohatera "fillerowego"
Najciekawsze pomysły zostaną nagrodzone miejscem w newsie oraz specjalnym artykule, o najciekawszych fickach na stronie
PS. Zapomniałem dodać, że czas na przysyłanie prac to miesiąc, może troszkę więcej i proszę prace przysyłać mi na pw, bądź Marcinowi

Dodane: 08-08-2010 09:04
Hmm... zrobić z siebie sklepikarza, czy być kimś silniejszym i bardziej bitnym. No muszę powiedzieć że wybór jest rudny. A właściwie wcale nie

. Jestem pewien że mało kto będzie bawił się w sklepikarza. Ale gratulacje dla tych którzy będą chcieli.

Dodane: 08-08-2010 09:12
Eee to może być kto kolwiek, przecież Naruto miał wielu przyjaciół, czy to ninja, czy zwykłych ludzi

Ale im bardziej ciekawie napisane tym lepiej

Dodane: 18-08-2010 01:19
Widzę, że chętnych nie ma wielu... to może uda się wygrać, jak nie będzie dużo konkurencji, albo przynajmniej chociaż zdobyć miejsce na podium.
Czyli oczywiście się pisze na to i już wysyłam ci blaczku pracę.

Dodane: 26-08-2010 16:13
Nooo Kordziu bardzo interesująca praca! Normalnie aż się w nią wciągnąłem i chciałbym zobaczyć to w postaci anime xD

Dodane: 26-08-2010 16:29 -
Można wymyślec sobie własne imię czy musi to być nick z forum?Postać może być przynależna do jakiegoś klanu z Naruto ?
--------------------

Dodane: 09-09-2010 16:50
Oczywiście Imię i Nazwiko może być wymyślone, możesz stworzyć swój klan, możesz przynależeć do istniejącego lub już nie istniejącego, możesz być kimkolwiek, byle by miało to spójność
Wiadomość doklejona:Uwaga zostało już tylko kilka dni na oddanie swojej pracy do konkursu, to tylko tak dla przypomnienia, bo jak na razie mam siedem prac

Dodane: 10-09-2010 18:44
Ilość uczestników doprawdy powalająca
Ja mam tylko pytanie odnoście oceniania prac: będzie to robił ogół forumowiczów, GAU (raczej nie, bo to zbole... kurde, też nim jestem xD) czy nasi miłościwie panujący admini?

Dodane: 13-09-2010 18:35
Prace przejdą przez moje ręce i reszty paczki pewnie, jeżeli tylko znajdą czas i na to zadanie, mam nadzieje, że taka opcja cię usatysfakcjonowała
Wiadomość doklejona:Kochani czas na przyjęcie zamówień się zakończyło, ewentualnie możecie jeszcze nadsyłać do mnie na prywatne wiadomości swoje wypociny

Dwie najlepsze prace zostaną ogłoszone w przyszłym newsie
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.