Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:30
OnLine: 47, statystyki
index > Hydepark
Temat: Niekryty krytyk
Dodane: 06-08-2010 18:11 - Edytowane przez by_black dnia 15-09-2011 09:22
Po prostu... http://www.youtub...r/Macfra84 facet w genialny sposób komentuje kultowe seriale, programy i filmy z lat 80 i 90. Ostatnio zrobił o Tsubasie :d Świetny jest, przez niego już nie spojrzę tak samo na niektóre programy xDD

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 06-08-2010 18:17
#kordos - user - max%
Koleś jest świetny, niektóre komentarze są wprost rozbrajające, do tego ta mimika w "dwuznacznych" momentach. :d
Najlepszy jest Miś Uszatek.

Dodane: 06-08-2010 18:30
#razor09 - user - 80%
Dziwny koles, ale mozna sie posmiac i odpoczoc od naukowego gledzenia .
Krotko mowiac.
Daje rade...

--------------------
Come back Gin.
Dodane: 06-08-2010 19:05
#Rademes - user - 30%
Bardzo fajny gość! Obejrzałem kilka filmików i chyba najlepsze to Miś Uszatek, Sztuka Rozmawiania i Inspektor Gadżet.

--------------------
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
~Napoleon Bonaparte
Dodane: 06-08-2010 19:27
#Plastus - user - max%
Nie jest najgorzej. Myślałem że to będzie jakiś pseudointelektualny bełkot ziomka, który myśli że jest śmieszny, ale to koniecznie, na mus chce się z wami podzielić swoją błyskotliwością. A tutaj mieliśmy parę ciekawych tekstów "wuwuzela z jajnikami" xD

Dodane: 06-08-2010 20:23 - Edytowane przez Bociak dnia 06-08-2010 20:23
#Bociak - user - max%
Koleś boski! xD Rozwala swoimi tekstami i mimiką twarzy, jak na tą porę obejrzałem "domowe przedszkole", "misia uszatka" "tsubase" i "rucmajsa" w każdym jest kawał dobrego humoru. A jest tego więcej. :d

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 06-08-2010 20:30
Jak dla mnie koleś jest niesamowity. Jeszcze ngdy nie spotkałam się z takim krytykiem, tak stanowczo wczuwającym się w rolę :p

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 06-08-2010 20:34
#pacin - user - 90%
Sam już nie pamiętam jak go znalazłem. xD Zainteresowała mnie nazwa profilu... wszedłem i zostałem na dłużej. xD Koleś jest na prawdę niesamowity. Dostrzega to co dla nas wszystkich gdy byliśmy dziećmi było czymś normalnym. Dużo humoru i to lubię.

Dodane: 06-08-2010 20:34
#Sango - user - 100%
Ciekawy z niego krytyk dowiedziałem się o nim przed chwilą i obejrzałem 3 jego skecze i z tych trzech najbardziej podobało mi się 'Przedszkole'...ma ciekawy humor i bardzo celnie ocenia.

--------------------

Dodane: 06-08-2010 22:39
#olek_mi - user - max%
Widziałem tylko jeden filmik, ale myślę, że wystarczy on mi do oceny tego jegomościa. Przyjemnie ogląda się tak składnie dobrane sceny i komentarze w formie krótkiego treściwego filmiku. Do polecenia naprawdę każdemu ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 06-08-2010 22:53 - Edytowane przez XOR_22 dnia 06-08-2010 22:56
#XOR_22 - user - 0%
Niekryty jest świetny.
Nie wiem czy wiecie ale na YT był ogranizowany konkurs na reklame Banku Milenium i Niekryty
wtygrał BNW seri 1 i koszulke z napisem "Supcio Hubcio"

oto link do tej reklamy
http://www.youtub...dE_x1T8bcA

Dodane: 07-08-2010 05:16
#Cyrus - user - max%
Z początku koleś wydawał mi sie jakiś sztuczny, ale niektóre teksty były dobre :d Ale wrażenia na mnie nie zrobił. A te miny jego nie raz bardziej drażnią niż bawią :p

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 07-08-2010 10:42
#Darknes - user - max%
A ja tam wolę sałatę ! xDD

Obejrzałem wszystko :d Gościu jest na prawdę niezły, idzie się pośmiać tylko niepokoi mnie jedna rzecz... mianowicie ma chłopak problemy z alkoholem bo często wspomina o browarach no i często spożywa podczas emisji xDDD

Krecik mój człowiek ! xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-11-2010 16:25 - Edytowane przez Bociak dnia 11-11-2010 16:26
#Bociak - user - max%
idzie się pośmiać tylko niepokoi mnie jedna rzecz... mianowicie ma chłopak problemy z alkoholem bo często wspomina o browarach no i często spożywa podczas emisji xDDD

E tam, takich alkoholików to jest chyba 98 % ludności polskiej. xD Nie wiem skąd taki pomysł.

Ostatnio w szkole oglądaliśmy "Tajemnice Męskości". Miałem banana na twarzy jak to wdziałem na WDŻWR, albowiem przypomniał mi się odcinek "Przemyśleń Niekrytego Krytyka" dokładnie o tym filmie. xD

Co do samego faceta... cały czas dodaje filmiki i chwała mu za to. :d

--------------------

Dodane: 11-11-2010 17:30
Bardzo podobały mi się "Jak jeść zupę" i "Miś Uszatek". Ogólnie fajne dzieła, ale trochę przygłupawe.

--------------------

Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz.- Tupac Amaru Shakur
Dodane: 11-11-2010 17:31
#Darknes - user - max%
Nie no Bociek ja to żartobliwie napisałem bo początkowo sporo o browarze gadał xDD

Z Pszczółka Maja był niezły "epek". A teraz chyba szykuje coś specjalnego bo jakieś zapowiedzi dawał.

--------------------

Dodane: 11-11-2010 18:28
#Bociak - user - max%
Z Pszczółka Maja był niezły "epek". A teraz chyba szykuje coś specjalnego bo jakieś zapowiedzi dawał.

Chodzi ci o to:

Macfra84 Niekryty Krytyk zapadł w sen zimowy? Wręcz przeciwnie. 15 listopada odbędzie się wielkie otwarcie Modern Retro, a zaraz potem pojawi się nowy odcinek „Przemyśleń", poświęcony imiennikowi Krytyka. Wraz z nowym rokiem przeniesiemy się też do własnej piaskownicy... Będzie się działo.

Już 15 listopada... tylko co? xD Poczekamy, zobaczymy, na tego gościa zawsze warto zagospodarować czas wolny. :p

--------------------

Dodane: 12-11-2010 13:14
#makmak - user - 20%
Koleś ma dobre filmiki, oglądałem każdy po 4 razy i Żółwie ninja są najlepsze. Już się nie mogę doczekać więcej jego produkcji.

Dodane: 30-11-2010 15:19
#Darknes - user - max%
No i 15 Listopada otworzyli sklep z koszulkami. Jak będę miał nadmiar pieniędzy to sobie stworzę coś własnego aby mi zrobili [wesoly]

KLIK Dobrze prawi o tym całym szale przedświątecznym. I najlepsza kolęda w jego wykonaniu xDD

--------------------

Dodane: 03-12-2010 23:07 - Edytowane przez pacin dnia 03-12-2010 23:10
#pacin - user - 90%
Oglądałem niedawno świąteczne wydanie. Coś się pośpieszył bo do świąt jeszcze 21 dni. Odcinek bardzo fajny choć końcówkę mógł sobie odpuścić. Chce jego koszulki. "Jesus SAVE".

Reklama coca-coli już jest! xD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online