Dodane: 03-08-2010 22:03
Ok! Odcinek 65 jest już w porządku! Super. Ale pytam jeszcze raz czy jest możliwość byście wstawiali stare odcinki DB Kai w HD? Chciałbym mieć wszystkie odcinki tej wyjątkowej historii w najlepszej jakości obrazu. Jest taka możliwość? Co do odcinka ciekawy, ale trochę przegadany. Następny będzie taki sam, ale już 68 to pewnie walka Piccolo vs. Cell.

Dodane: 05-08-2010 11:18
Odcinek przegadany jak pisali wcześniej ... Vegeta porządnie zdenerwowany po porażce z Kobietą ^^
nielot2908 napisał/a:
Następny będzie taki sam, ale już 68 to pewnie walka Piccolo vs. Cell.
podejrzewam, że do tej walki jeszcze poczekamy

ja tam czekam na walke Piccolo z C17 ... a potem oni wspólnie będą walczyć z Cell'em

Dodane: 05-08-2010 13:26
Nie wiem jak wy ja mam opóźnienie odtwarzałem w allplayer i media player classic poprzednie odcinki działają mi normalnie, będziecie jeszcze poprawiać ten odcinek?

Dodane: 05-08-2010 13:39
Tak będziemy, trochę cierpliwości, dopiero wróciłem i mogę się wszystkim zająć. Tylko dotrę pierw do domu po pracy.

Dodane: 05-08-2010 15:53
melon1 napisał/a:
Nie wiem jak wy ja mam opóźnienie odtwarzałem w allplayer i media player classic poprzednie odcinki działają mi normalnie, będziecie jeszcze poprawiać ten odcinek?
siny1988 napisał/a:
Taaaaa ... ja z kolei mam problem z opóźnieniem ... i to dosyć sporym ... używam programu BS Player ... i Kodeki posiadam z tutejszego działu Download .... wcześniejsze odciniki chodziły bardzo dobrze ... te 2 ostatnie mają spore opóźnienie.
Tak jak wcześniej pisałem. Jeśli twój system to windows, to masz na pewno Windows Media Player i nim odtwórz odcinek. Ewentualnie skorzystaj z Quick Time Player, na nim również sprawdzałem czasówkę i nie wystąpiły żadne opóźnienia dźwięku czy obrazu. Chyba, że oglądasz odcinek na dvd, to niestety ale ci nie pomogę.
Nawet nie chciało ci się poszukać? Nie będziemy przecież wstawiać dwóch wersji, żeby tobie też dobrze chodziło

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 05-08-2010 18:26
Jeśli twój system to windows, to masz na pewno Windows Media Player i nim odtwórz odcinek. Ewentualnie skorzystaj z Quick Time Player, na nim również sprawdzałem czasówkę i nie wystąpiły żadne opóźnienia dźwięku czy obrazu.
u mnie ten sposób poskutkował ... radzę również spróbować

Dodane: 05-08-2010 18:42
Odcinek dość nudny, żadnej akcji i zapowiada się, że 67 będzie podobny. Oby jak najszybciej pojawił się Cell bo wtedy akcja nabierze trochę tempa
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 08-08-2010 12:48
Cały czas w tym odcinku dźwięk jest źle zsynchronizowany. Kiedy można liczyć na poprawienie tego błędu?

Dodane: 08-08-2010 13:11
Mam nadzieję, że niebawem ikar się pojawi, bo nie mam z nim teraz kontaktu, jak wróci to wszystkie odcinki, prawdopodobnie zostaną poprawione.

Dodane: 16-08-2010 18:40
Odcinek faktycznie był trochę przegadany. Trochę za dużo trwały te wszystkie duperele, osobiście gdybym miał wpływ poprowadziłbym akcję nieco szybciej, no ale być może to lepiej że wszystko jest spokojnie i wyraźnie pokazane, choćby z myślą o tych, którzy DB oglądają po raz pierwszy.
--------------------

Dodane: 16-08-2010 19:00
Słaby ten odcinek był w porównaniu do kilku poprzednich. 0 walki

Tego zabrakło najbardziej. Trochę za długi wydaje mi się wstęp do właściwej Cell Sagi.
--------------------

Dodane: 19-08-2010 18:30
Odcinek oglądałem ze złą synchronizacją i szkoda że wcześniej nie zajrzałem do tematu bo w media player classic jest wszystko okey.
Odcinek, co tu mówić... ciut nudny. Żadnych większych konkretów. Jednak ci co DBZ nie znają, oglądają z większym zainteresowaniem.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 19-08-2010 18:55
Trochę nudny ten odcinek,a zapewne dlatego że jest już to oglądałem tylko pod nazwą DBZ a nie DBKAI XD Szkoda że odcinek został zakończony w takim momencie ,ale następne będą coraz ciekawsze aż wreszcie będzie Cell Game
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 28-08-2010 10:42
Jako że znam DB to dla mnie to był nudny odcinek...praktycznie cały przegadany i fajnie by było gdyby mogli go trochę bardziej skrócić,ale też za bardzo nie ma co
--------------------

Dodane: 01-10-2010 15:42
Epizod już zreuploadowany, działa poprawnie na wszystkich odtwarzaczach, więc jeżeli ktoś ma ochotę, to niech sobie pobierze odcinek jeszcze raz
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.