Dodane: 01-08-2010 12:56 -
Ahoj! Dzisiaj ja pozwoliłem sobie napisać, ze względu na to, że Blacka, Ikara i Kasi nie widać na horyzoncie... Postęp prac nad odcinkiem możecie śledzić tutaj -
http://dbpolska.n...156/page/5 jak i tam zadawać pytania "kiedy, co i jak". Otóż już jest dostępna wersja RAW którą możecie zobaczyć spod tych linków:
Link:
http://dbpolska.n...ll_kai/66/
--------------------

Dodane: 01-08-2010 13:01
Odcinek strasznie przegadany. Nic tylko sama gadanina. Goku ewakuowany, i koniec. Piccolo i Kami dokonają zapewne fuzji nameczańskiej w przyszłym odcinku. Myślę, że pod koniec przyszłego odcinka pojawi się już Cell. Ale, czy tak będzie, zobaczymy za tydzień

Dodane: 01-08-2010 13:09 -
Przegadany bo to taki maintence , nikt nie dał rady Jinzou Ningen , są bezsilni więc się zaczęła kombinerka co zrobić dalej , przegadana ale za to kreska przez cały odcinek jak cacuszko , nie ma co dużo do komentowania odcinek jak burzowy obłok , spokojny ale czuć że coś jest nie tak , co da się odczuć przez cały czas trwania epizodu cały ten klimat wzmacnia telefon do Bulmy na końcu epka coś się musi dziać bo w DB rzadko dzwonią telefony , wiec jak już dzwoni to coć na rzeczy musi być
![[cfaniak] [cfaniak]](/templates/emoty/cfaniak.png)
... I na Goku trzeba czekać bo ten wpadnie na pomysł jak to wszystko ogarnąć , więc Jikai

Dodane: 01-08-2010 18:49
DB Kai jest najlepsze ponieważ jest dobra grafa i można ogląedac w innym świetle i zawsze lubie obejrzec db od nowa

Dodane: 01-08-2010 20:45 -
suchy3 napisał/a:
DB Kai jest najlepsze ponieważ jest dobra grafa i można ogląedac w innym świetle i zawsze lubie obejrzec db od nowa
Mam podobne zdanie nie mniej jednak to temat do rospiski o konkretnym odcinku w tym wypadku 66 , w Twoim poście natomiast nie ma nic co odnosi się do wcześniej wspomnianego !

Dodane: 02-08-2010 16:59
Napisy już gotowe, teraz tylko akurat czekam na Olka, który zuploaduje odcinek. Dużo gadaniny, to racja, ale najbliższe odcinki zapowiadają się niestety podobnie ;P
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 02-08-2010 21:25 -
Odcinek pl przerobiony i uploadowany.
http://dbpolska.n...ll_kai/66/ Wersja online sprawdzona, działa poprawnie. Miłego seansu życzę

.
Edit: Sprawdziłem raz jeszcze odcinek na innym odtwarzaczu i działa jak powinno

. Polecam najpowszechniejszy Windows Media Player.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 02-08-2010 21:29
Odcinek tak jak ktoś wcześniej powiedział jest mocno przegadany

Ale zawsze fajnie jest sobie obejrzeć DBZ i przypomnieć sobie jak to było.Chociaż DBZ miało lepszą ścieżkę dźwiękową,albo się tak tylko przyzwyczaiłem.Na szczęście za tydzień pojawi się Cell co doda trochę klimatu
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 02-08-2010 23:13
To zaraz trzeba będzie znowu zmieniać opening. Mam nadzieję że zmienią końcówkę i nie będzie tej głupiej wstawki nieruchomych postaci

Dodane: 03-08-2010 10:24
Odcinek jest już dodany na stronę w strefie plików i online, przepraszamy za opóźnienia, jednak wynikły z przyczyn niezależnych od nas

Dodane: 03-08-2010 10:48
Chciałbym zauważyć że na stronie głównej po lewej stronie tam gdzie jest "strefa online" mamy nadal 65 odcinek
A odcinek trochę przegadany, no ale raz na jakiś czas może taki być, nie może być sama walka, w końcu pogadać też trzeba
--------------------

Dodane: 03-08-2010 10:54
Właśnie skończyłem oglądać ten odcinek. Było troszkę nudnawo, ale mam nadzieję, że kolejne odcinki nam to zrekompensują
--------------------

Dodane: 03-08-2010 13:19 -
A dla bardziej wymagających fanów sporządzona wersja HD już w strefie plików.
Miłego oglądania w wysokiej jakości

.
--------------------

Dodane: 03-08-2010 14:34
Nie wiem czy dobry temat ale mam taki problem. Do tej pory wszystkie odcinki kai'a w HQ śmigały a teraz odcinek 66 To tak obraz jest normalny ale dziwek to tylko trzaski w innym odtwarzaczy się cały film zacina ;\ Nie wiecie co może być przyczyną

?

Dodane: 03-08-2010 16:22 -
Mam taką prośbę. Jeśli dało by radę to czy moglibyście wstawiać w międzyczasie starsze odcinki DB Kai w HD? Fajnie by było mieć wszystkie odcinki w najwyższej jakości obrazu. No i poprawcie w końcu odcinek 65 bo wielu użytkowników się skarży na spóźniony obraz w stosunku do dźwięku.

Dodane: 03-08-2010 16:36
Taaaaa ... ja z kolei mam problem z opóźnieniem ... i to dosyć sporym ... używam programu BS Player ... i Kodeki posiadam z tutejszego działu Download .... wcześniejsze odciniki chodziły bardzo dobrze ... te 2 ostatnie mają spore opóźnienie.

Dodane: 03-08-2010 17:19 -
siny1988 napisał/a:
Taaaaa ... ja z kolei mam problem z opóźnieniem ... i to dosyć sporym ... używam programu BS Player ... i Kodeki posiadam z tutejszego działu Download .... wcześniejsze odciniki chodziły bardzo dobrze ... te 2 ostatnie mają spore opóźnienie.
Tak jak wcześniej pisałem. Jeśli twój system to windows, to masz na pewno Windows Media Player i nim odtwórz odcinek. Ewentualnie skorzystaj z Quick Time Player, na nim również sprawdzałem czasówkę i nie wystąpiły żadne opóźnienia dźwięku czy obrazu. Chyba, że oglądasz odcinek na dvd, to niestety ale ci nie pomogę.
--------------------

Dodane: 03-08-2010 18:54 -
Ja polecam program AVS Media Player - odtwarza większość - jeśli nie wszystkie - rozszerzenia, łatwy i wygodny w obsłudze.
@topic
Odcinek przegadany, ale co się dziwić. Jeżeli uda im się skrócić, to Cell będzie już w następnym odcinku, jednak i tak spotkanie Cella i Piccolo będzie już w 68. Pozdro : ).

Dodane: 03-08-2010 20:16
No mi w końcu zadziałało po wiem to co wszyscy odcinek bardzo przegadany i ogólnie mało akcji ;\ Cały ten odcinek to taki jakby filer.

Dodane: 03-08-2010 20:33
Zabrakło jednego dialogu przez samym openingiem

(Wypowiedź narratora) I chyba trochę za bardzo się angielskim Kasiu pokierowałaś w jednym momencie bo Vegeta krzyczał 'Cholera' a jest 'Niech to wszystko szlag!'
Duzo gadania ale muszą być i takie odcinki. A jakie zakończenie xD Rozbawił mnie ten jakże tajemniczy telefon sam nie wiem czemu ale się zaśmiałem. Sądziłem, że już w tym odcinku Piccolo połączy się z Kamim a tu dupa, ciekawe czy w następnym pokażą już Cella, pewnie nic z tego

Ale w 68 już na pewno będzie
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.