Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:13
OnLine: 27, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Tenkaichi Tag Team
Dodane: 29-07-2010 14:13 - Edytowane przez by_black dnia 16-01-2011 08:49
#Sango - user - 100%
lub Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team...
Czytając newsa , właśnie pisało o tej grze... premiera 30 września i będzie to kosztowało aż 180 zł tylko na konsole PSP
I z tego co widziałem będzie bardzo podobna do Budokai Tenkaichi 3...

No więc jakie jest wasze zdanie o tej grze? kupicie ją?
tu możemy o niej porozmawiać...

--------------------

Dodane: 29-07-2010 14:18
#Bociak - user - max%
Nie grałem w żadną grę na jakąkolwiek konsole, tym bardziej teraz sobie nie zagram. Konsoli nie posiadam, a dla jednej zachcianki nie będę jej nabywał, by potem leżało w kurzu. Fajnie się reprezentuje, ale na patrzeniu się skończy.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-07-2010 18:16 - Edytowane przez songomat dnia 30-07-2010 18:18
#songomat - user - 70%
Wątpię że ktokolwiek aby zagrać w tą grę zakupi ją w sklepie. Cena odtrąca ale od czego jest internet :p Jak bym nadal miał PSP to bym sobie zassał z neta od razu jakby była wstawka gdzieś. Ale się nie martwię bo sobie kupuję znowu PS2 i zagram w Budokaia 3 i Sagasa :d :d
A gra na pewno będzie świetna bo jak grałem w DB Another Road i tą drugą gierę na PSP to się bardzo rozczarowałem, normalnie porażka.

--------------------
Dodane: 31-07-2010 18:03
#wolf444 - user - 0%
30 wrzesnia jest premiera ale w japoni a takto dopiero w pazdzierniku chyba 21 wyjdzie w europie i usa, gra napewno bedzie dobra patrzac po screenach i filmikach teraz tylko czekac 2 miesiace :d

Dodane: 26-08-2010 16:46 - Edytowane przez by_black dnia 26-08-2010 16:47
#by_black - systemadmin - max%
Jouł, Jouł! Wszystkich tych, którzy posiadają konsolę PSP, chciałbym powiadomić że możecie już teraz pobrać wersję demo gry "Dragon Ball: TAG VS" i przetestować ją na swojej konsolce!

Jedynym warunkiem skorzystania z dema, jest pobranie tego pliku: Demo , po pobraniu wystarczy wypakować pliki zawarte w archiwum i wrzucić na kartę pamięci konsolki, a potem pozostaje już grać i sprawdzić staff ;)

Dodane: 26-08-2010 17:34
#owerfull - user - max%
songomat napisał/a:
Wątpię że ktokolwiek aby zagrać w tą grę zakupi ją w sklepie. Cena odtrąca ale od czego jest internet :p Jak bym nadal miał PSP to bym sobie zassał z neta od razu jakby była wstawka gdzieś. Ale się nie martwię bo sobie kupuję znowu PS2 i zagram w Budokaia 3 i Sagasa :d :d
A gra na pewno będzie świetna bo jak grałem w DB Another Road i tą drugą gierę na PSP to się bardzo rozczarowałem, normalnie porażka.

Gdybym miał PSP to z pewnością bym ją kupił.No ale od czego istnieje przeróbka XD

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 26-08-2010 17:40
#Sango - user - 100%

Ta masz racje...te 'Another Road' lub 'Budokai' była bardzo słaba.Lecz to co widziałem w zwiastunach będzie podobny do DB Budokai Tenkaichi 3-na PS2 czyli raczej ja może ją sobie ściągnę?zobaczę,ale wydaje mi się że to dobra gierka,będzie oczywiście xD.

--------------------

Dodane: 26-08-2010 17:51
#Tomskii - user - 40%
Nawet niezła, jak na psp, ale wolę ps2 :p Widać, że jest robiona pod budokai tenkaichi i raging blast. No, ma coś nowego - tryb 2ch na 2ch :)

SanGo napisał/a:

Ta masz racje...te 'Another Road' lub 'Budokai' była bardzo słaba.Lecz to co widziałem w zwiastunach będzie podobny do DB Budokai Tenkaichi 3-na PS2 czyli raczej ja może ją sobie ściągnę?zobaczę,ale wydaje mi się że to dobra gierka,będzie oczywiście xD.

Zależy co kto lubi. Jak lubisz latanie po mapie i gonienie się, to weź tą. Jeśli podoba ci się naparzanka na dystans najwyżej 10 metrów to bierz coś na wzór burst limit.

--------------------
Dodane: 16-09-2010 11:43
Wie ktoś czy będzie premiera w Polsce? I czy będzie ona dostępna w normalnych sklepach (mam tu na myśli sklepy typu "Media Markt", "Empik" itp.)?

Dodane: 27-11-2010 08:09
#owerfull - user - max%
Nie grałem ale jak tak patrzyłem to gra wygląda naprawdę dobrze jak na PSP.Kto nie mam PS2 a ma PSP może sobie skosztować BT3 na swojej przenośnej konsoli.Ogólnie grafika nie jest taka zła jak myślałem,bo myślałem że będzie znacznie gorsza.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball: TAG VS

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 27-11-2010 08:10
#mupor - user - 20%
nie grałem ale mysle że powinieneś w czasie walki z pauzowac gre i tam powiny być ataki pod naopsiem skill attack lub coś takiego

Dodane: 27-11-2010 08:10
Dobra już sobie znalazłem, żeby zrobić jakiś inny atak specjalny trzeba np. wcisnąć L + gałka w górę + trójkąt i takie tam, wszystko jest na liście skilli po wejściu w menu pauzy (wcześniej tak się "zagrałem" że nawet nie zauważyłem że to tam jest) :)

--------------------
Dodane: 27-11-2010 08:11 - Edytowane przez by_black dnia 27-11-2010 08:12
Witam ;) nie znalazłem takiego teamatu na forum więc założyłem...więc chciałbym się zapytać: posiada ktoś lub gra w dragon ball z tenkaichi tag team?Bo jeśli tak to mam pytanie do takowych graczy,jak się robi fuzje w tej grze?
POZDRAWIAM

Dodane: 09-01-2011 09:37
#Sango - user - 100%
Mam pytanie do graczy bardziej doświadczonych :) . Jaka jest różnica TAG VS ,a Shin Budokai i czy warto się tym zainteresować.

Za porady z góry dzięki!

--------------------

Dodane: 10-01-2011 16:59
SanGo powiedzmy że TAG VS to Budokai Tenkaichi 3 a Shin Budokai to poprostu Budokai 3 (tzn chodzi mi o styl walki) zresztą obejrzyj sobie filmy na yt

--------------------
Dodane: 16-01-2011 08:46
#ro2be2rt - user - 0%
Siemka.
Mam problem z grą Dragon Ball Tenkaichi Tag Team.
Otóż gdy włączam story mode i gdy zaczynam Epizod 1 walkę z Raditzem, to PSP wyłancza mi się. Tak samo mam Jak używam na Gohanie SSJ2 Father-Son Kamehameha. Następuje wtedy takie kliknięcie jakby i PSP mi się wyłancza.

Proszę o pomoc. Przepraszam jeśli tekst jest nienapisany poprawnie.

Dodane: 16-01-2011 08:46
#Jaro13 - user - 60%
Zanim napisze na temat problemu zadam z dwa lub trzy pytania.
1.Masz przerobione PSP
2.Gra jest oryginalna czy pobrałeś ją sobie

Dodane: 16-01-2011 08:47
#ro2be2rt - user - 0%
PSP jest przerobione, a gra jest ściągnięta z internetu. Mój kolega ma takie same PSP jak ja i mu działa, a mi nie ;/

Dodane: 16-01-2011 08:47 - Edytowane przez by_black dnia 16-01-2011 08:49
#Jaro13 - user - 60%
Aha no to mam ułatwione :p sam posiadam PSP i też jest przerobione. Prawdopodobnie problem występuje w samej pobranej grze,nie wiem z skąd pobrałeś ją ale polecał bym ci sprawdzony serwis czyli "PspTube" wpisz sobie w google. Możliwe jest że gra jest uszkodzona przez co w nie których momentach silnika gry jest coś nie tak lub źle odczytuje ją twoje PSP ponieważ ten kto ją wysyłał mógł mieć inny soft,możesz to rozwiązać pobierając DBTTT z innego serwisu najlepiej z tego co ci polecałem i tam zawsze piszę na jakich softach była testowana gra. Ja miałem z tekkenm 6 problem pobrałem sobie właśnie z PspTube i wszystko było ok ale jak włączyłem już grę i wyskakiwał gameboot PSP to po tym robił się czarny ekran i nic dalej,więc pobrałem sobie jeszcze raz Tekkena 6 ale szukałem osoby która wstawiła do pobrania żeby miała ten sam soft co ja i znalazłem pobrałem i śmigało :p .

Dodane: 24-02-2011 15:14 - Edytowane przez Sango dnia 24-02-2011 15:15
#Sango - user - 100%
ok,ok dzięki.

Teraz mam pytanie na temat tej gry,pewna osoba chce się ze mną wymienić,ja mu dam BT3 ,a on dam mi właśnie Tag V...

No i właśnie mam pytanie,jest tam fabuła zgodna z anime czy może jakaś wymyślona...i czy system walki podobny jest do tego z Budokai tenkaichi 3... czy inny...z,góry za odp dzięki.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online