Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:30
OnLine: 44, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Żużel: DPŚ
Dodane: 25-07-2010 19:38
#Cheon - user - 90%
Temat będzie dotyczył drużynowego pucharu świata w żużlu. Temat nieco spóźniony...
Dzisiaj odbył się półfinał całego tego cyklu. Zwyciężyli oczywiście Polacy i to z dużą przewagą nad rywalami. Finał już 31 lipca w Vojens! :)

--------------------

Dodane: 25-07-2010 19:49
#olek_mi - user - max%
Polacy nie zaskoczyli, bo wygrali w większości biegów i bezproblemowo awansowali do finału. Jest z czego się cieszyć, ale nasze aspiracje sięgają wyżej bowiem chcemy przecież obronić tytuł mistrzów świata sprzed roku. Wierzę, że uda się to naszym żużlowcom :d .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 25-07-2010 19:54
#Cinek06 - user - 40%
Jasne, że wygramy :d Mamy najsilniejszą drużynę na świecie, więc inaczej nie będzie :p Chyba, że zdarzy się coś niechcianego i niespodziewanego... ale się nie zdarzy, o nie !

Dodane: 25-07-2010 20:42
#malpex - user - max%
No ten sezon musi być nasz! :d Choć ten półfinał nie może odzwierciedlać pełnego potencjału duńczyków, którzy byli na drugim miejscu, ponieważ brakowało im Nickiego Pedersena, a myśle ze pare punktów by zdobył, nawet nie będąc w najlepszej formie. Choc to nie zmienia tego ze i tak z naszymi by nie wygrali! :d
Nasza drużyna jest teraz w wyśmienitej formie i to odzwierciedlają pozycje Golloba i Hampela w IMŚ ;]

--------------------

-------------------------------

Dodane: 26-07-2010 01:00
Australia jak zawsze może być groźna. W ubiegłym roku o mały włos a tytuł wpadłby w ich ręce :) Zwycięstwo w półfinale cieszy :> Na szczęście udało uniknąć się barażowe meczu i można się skupić na finale.

--------------------

Dodane: 31-07-2010 20:23
#Cheon - user - 90%
Mamy szczęście. Mamy ogromne szczęście! Polacy spisywali się fatalnie. Na nasze szczęście mocno się rozpadało i zawody zostały przełożone na jutro...

--------------------

Dodane: 31-07-2010 20:34
#malpex - user - max%
Bez przesady ze było tak fatalnie ;p Odbyły się tylko 4 biegi, z czego pierwsze dwa były spoko, a dwa nastepne to juz loteria z powodu pogody. Jak dla mnie dobra decyzja o przełożeniu zawodów i mam nadzieje ze jutro polacy pokażą się z tej dobrej strony :d

--------------------

Dodane: 31-07-2010 21:20
#olek_mi - user - max%
To dopiero były cztery biegi, nie należy od razu składać rękawic. Jetem przekonany, że polaków stać na więcej i udowodnią to w jutrzejszym przełożonym finale. W końcu mamy dwóch najlepszych tegorocznych zawodników GP :d .

--------------------

Dodane: 01-08-2010 16:31
#malpex - user - max%
No jesteśmy gdzieś na półmetku zawodów, a polacy zaczęli dominować! :d Po nie marwym początku wkońcu chyba dopasowali motory do toru, i zaczęli przywozić punkty, mam nadzieje ze tak będzie do końca i nasze będzie złoto! :d

--------------------

Dodane: 01-08-2010 18:00
#Cheon - user - 90%
Ta ostatnia seria była bardzo emocjonująca. Duńczycy nas doganiali, mieli nawet punkt przewagi i ostatnie dwa biegi o wszystkim przesądziły. Gollob postawił kropkę nad ''i'', przejeżdżając ''po profesorsku'' ostatni bieg. Brawo Polacy!

--------------------

Dodane: 01-08-2010 18:22 - Edytowane przez olek_mi dnia 01-08-2010 18:23
#olek_mi - user - max%
Jak pięknie zapowiada się dzisiejszy dzień po tym zwycięstwie polaków! Wspaniała walka, wielkie emocje i optymistyczne zakończenie. Po takim tryumfie bezprecedensowo polaków można uznać za najlepszych żużlowców świata i oby jeszcze długo trwała ich chwała xD.

--------------------

Dodane: 01-08-2010 18:30
Byliśmy faworytami i się nie przeliczyliśmy, lecz bywało ciężko :) Ale mamy nie dość że świetnych zawodników to jeszcze nieco szczęścia a to w sporcie jest potrzebne aby osiągnąć sukces ;) Teraz nasi żużlowcy powinni skupić się na IMŚ. Byłoby pięknie jakby ten rok w całości należał do naszych ;)

--------------------

Dodane: 01-08-2010 19:16
#malpex - user - max%
Pięknie! :d Polacy pokazali na co nas stać, świetna walka do końca, dobra jazda i jest złoty medal! Z początku bywało ciężko ale jednak nasi zawodnicy podnieśli się z małego kryzysu i wygrali w świetnym stylu! :d

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online