Dodane: 03-08-2010 00:18
Enay3 napisał/a:
Dlaczego nie ma jeszcze 66 odcinka? Przecież wszędzie pisało że 1 sierpnia wychodzi ;/
Nie moge się doczekać ;/
Chłopczyku, jest przecież temat, odcinek jest wrzucony, tylko nie widać tego na głównej, bo nie ma naszych adminów.
Ech...
http://dbpolska.n...opic/11532
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 03-08-2010 14:44
olek_mi napisał/a:Jak coś to tu macie link do pierwotnej wersji, może ona zaradzi wszelkim problemom czasowym

.
http://www.megaup...d=31NEECRS Chętnie usłyszę raz jeszcze komentarz, czy ta wersja u was dobrze działa, żebym mógł wyciągnąć wnioski na przyszłość.
działa teraz poprawnie u mnie ! Dzięki !

Dodane: 03-08-2010 15:14
by_black napisał/a:
Bo koniec końców udało się zrobić poprawne wersje, ale Maćku zawsze znajdą się tacy, którzy będą specjalnie symulować problem, żeby tylko komuś nerwów napsuć i narobić pracy.
Wypraszam sobie takie głupie komentarze... To nie jest żadne specjalne symulowanie problemu. Skoro w tych najpopularniejszych odtwarzaczach jest jak jest to chyba nie żaden głupi wymysł?!
Olekmi dzieki za wrzucenie pierwotnej wersji działa jak należy
--------------------
Misiek

Dodane: 07-08-2010 22:42
Podobno były jakieś problemy z odcinkiem, ja tam żadnych nie miałem. Wreszcie mamy konkretną walkę - lecz ta emocjonująca dopiero przed nami. xD Z odcinka na odcinek akcja będzie się rozkręcać, co mnie niezmiernie cieszy.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 07-08-2010 22:48
misiu345 napisał/a:
Wypraszam sobie takie głupie komentarze... To nie jest żadne specjalne symulowanie problemu. Skoro w tych najpopularniejszych odtwarzaczach jest jak jest to chyba nie żaden głupi wymysł?!
Ale czy ja tą wypowiedź skierowałem do ciebie? Napisałem to ogólnie, bo już prowadzę tą stronę szmat czasu, żeby móc takie coś napisać, w oparciu o własne doświadczenia

Dodane: 09-08-2010 00:17
Dopiero dzisiaj obejrzałem odcinki o numerku 65 i 66,więc wypowiem się o tym pierwszym,świetna walka która dominowała przez sporą część odcinka przy kuła moją uwagę ogólnie nie wiem co jeszcze mogę dodać
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.