Dodane: 22-07-2010 23:10 -
Nie wiem, co jest nie tak z tymi napisami, pewnie Ikarowi znowu padł dysk. No cóż, na dzień dzisiejszy się tego nie dowiemy, mogę jedynie wam podać linka do przetłumaczonych napisów - Ciach
Jedynie to wstawić to w rawka, w obojętnie jakim odtwarzaczu, np. w all playerze... Tyle mogę dla was zrobić.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 24-07-2010 02:07 -
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 24-07-2010 09:19
Odcinek jest już w strefie plików do pobrania z napisami, jak to Olek wyżej napisał, online też się niebawem pojawi, tak więc bez paniki i bez nerwów, taki jest właśnie przewrotny los, że czasami wszystko idzie po maśle, zaś czasami wszystko wywraca się do góry nogami.
LINK:
http://dbpolska.n...all_kai_65 Wiadomość doklejona:niepotrzebnie napisał/a:co jest z tym Ikarem nie macie kontaktu nawet telefonicznego i czy wrzucicie wkoncu ten odcinek bo jak tak dalej pojdzie to bedziecie mieli tygodniowe opoznienie
Mam z nim kontakt telefoniczny i dzisiaj rano z nim rozmawiałem, ma problemy techniczne z komputerem, stąd też może być tylko na stronie w określonym czasie bądź kiedy jest w pracy, więc bez takich komentarzy.

Dodane: 24-07-2010 10:40
Odcinek uważam za udany. Doczekaliśmy się walki i całkiem sporo wydarzeń zmieściło się w ramach tych 24 minut. A w następnym odcinku zapewne już będzie trochę nudniej, bo Kami nie tak łatwo da się przekonać do połączenia sił z Piccolo.
--------------------

Dodane: 24-07-2010 11:39
Odcinek jest już na stronie do pobrania jak i online z naszymi napisami. Tak więc życzę wysokich transferów

Dodane: 24-07-2010 12:26
Odcinek mnie wkurzył, bo żadnen z androidów nawet nie dostał porządnie. Najlepsza scenka to całusek
--------------------
THIS
IS
SPARTA

Dodane: 24-07-2010 12:26
by_black napisał/a:Odcinek jest już na stronie do pobrania jak i online z naszymi napisami. Tak więc życzę wysokich transferów
tylko szkoda że jest opóznienie -.- nie da sie ogladać omg

Dodane: 24-07-2010 12:37 -
zassałem odcinek z innego forum

Walka po prostu miodzio

coś pięknego

po takiej przerwie wiedziałem, że coś udanego bedzie
Ściągnąłem i potwierdzam ... jest opóźnienie i to całkiem spore.

Dodane: 24-07-2010 13:39
Hehe teraz to już tak będzie z tymi odcinkami że pewnie co 2 tygodnie

no ale nie ma co tam gadać o tym

odcinek spoko jest;p

Dodane: 24-07-2010 13:44
Chwilowo odcinek będzie na stronie z tym opóźnieniem, ale postaramy się coś z tym zrobić jak najszybciej, na chwilę obecną proszę tylko bez takich komentarzy, wyszła taka sytuacja jaka wyszła, więc cierpliwości i nie kładźcie psów zaraz na ludzi. Ikar niema zbytnio dostępu do komputera, a ja mam strasznie ograniczony transfer by pobrać odcinek, przerobić i zuploadować.

Dodane: 24-07-2010 14:02
Hehe, nie dość, że osoby trzecie próbują jakoś pomóc by pojawił się ten odcinek dla tych którzy nie mogą bez niego wytrzymać, to jeszcze piszecie jakieś bzdurne komentarze z narzekaniem... Trochę przyzwoitości, jeśli wiecie dzieci co to oznacza.

Dodane: 24-07-2010 14:38 -
Problem opóźnionego dźwięku naprawiony, a odcinek już się upuje na MU. Mam tylko pytanie, czy chcielibyście wersję HD? bo nie wiem czy mam ją przerabiać, jeśli nikt nie będzie zainteresowany.
--------------------

Dodane: 24-07-2010 14:56 -
olek_mi napisał/a:
Problem opóźnionego dźwięku naprawiony, a odcinek już się upuje na MU. Mam tylko pytanie, czy chcielibyście wersję HD? bo nie wiem czy mam ją przerabiać, jeśli nikt nie będzie zainteresowany.
ja jestem za lub HQ

Dodane: 24-07-2010 15:02
olek_mi napisał/a:
Jeśli jest taka możliwość to oczywiście bardzo proszę o wersję HD.

Dodane: 24-07-2010 15:59 -
Poprawiony odcinek można już pobrać ze strefy plików:
http://dbpolska.n...all_kai_65 A za niedługo pojawi się ta sama zsynchronizowana wersja online, życzę miłego oglądania

.
Edit:Wersja HD będzie dostępna wieczorem
--------------------

Dodane: 24-07-2010 16:28
Pobrałem. Nie wiem jak było wcześniej, ale nadal głos jest opóźniony.
Co do odcinka - słaba jakość, mogli się lepiej postarać :/. Cóż, trzeba czekać na następny odcinek.

Dodane: 24-07-2010 16:35
Ehh oglądałem wszystkie serie dragon balla i uważam ze Akiro to idiota poświęcając czas na poprawie graficznej dragon ball nałożeniu nowych głosów z i skróceniu ich...Zamiast poprawiac jakosc starych odcinkow moglby przeciez zamiast tego zrobic nowa serie ...

Dodane: 24-07-2010 17:38
Nie wiem jak wy xD, ale przed chwilą zobaczyłem wersję online i wszystko jest w należytym porządku z dźwiękiem, żadnego opóźnienia czy wyprzedzenia

.
--------------------

Dodane: 25-07-2010 03:03
Prawda jeśli chodzi o wersję online to wszystko jest w porządku jednak w wersji do pobrania jest źle zsynchronizowany dźwięk proszę o naprawienie tego błędu i wstawienie dobrego odcinka

Dodane: 25-07-2010 10:25
Wersja ONLINE jest jak najbardziej ok!
Oglądnąłem już cały odcinek. Ogólnie całkiem niezły. Sporo akcji, ciekawe walki, no i pocałunek C18

Już niedługo Cell. Nie mogę się doczkać! xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.