Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:41
OnLine: 67, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Mistrzowie
Dodane: 19-07-2010 01:33
#Tomson - user - 90%
Czyli kolejna strona pokroju komixxów czy demotów. Na tej stronce nie zobaczycie narysowanych twarzyczek, ani dołujących (?) podpisów do zdjęć. Tam możecie zobaczyć jak można stać się sławnym pisząc różne głupoty na forach itp. :p
Moim zdanie strona śmiechowo jest bardzo porównywalna do komixxów, lub nawet lepsza. Co wy o niej sądzicie? zapraszam do wypowiedzi :)

http://mistrzowie... oto przykładowy skrin :d

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 19-07-2010 01:39 - Edytowane przez kordos dnia 19-07-2010 01:40
#kordos - user - max%
Wg mnie pomysł ciekawy, w końcu w necie można natknąć się na różne ironiczne wypowiedzi, gry słów, czy po prostu debilne teksty - tu ma być śmiesznie i często jest. :)

Dodane: 19-07-2010 14:05
#Darknes - user - max%
Nie wchodzę na to tak samo jak na demoty nie wchodziłem i na komixy też nie wchodziłem. Strata czasu jak dla mnie. Znam te stronki jedyne poprzez linki, które podrzucają znajomi i często w Sb też ludzie linkują więc można powiedzieć, ze nie przeglądam wszystkich badziewi tylko mam same najlepsze podane na tacy xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 19-07-2010 14:11
Mistrzowie to zupełnie co innego niż Komixxy czy Demoty. ta strona ma coś w sobie,mi się podoba. można czasami się ostro pośmiać. naprawdę fajna stronka ;)

--------------------

Nie Jestem Aktorem,Nie Chcem Innych Udawać...-Cienias(W.B.U.-W Bloku Ukryty)
Dodane: 19-07-2010 14:28
#Karolex - user - 90%
Gdy poznałem mistrzów, komiksy poszły w kąt xD To jest po prostu świetna strona, głupota ludzka nie zna granic, a przy tym można czasami uśmiać się po pachy. Wchodzę codziennie.

--------------------
Dodane: 19-07-2010 14:44
#Cyrus - user - max%
Przejrzałem dwie strony top i chyba tylko przy 2 pozycjach się pośmiałem. Nie wiem, może mnie nie bawią już strony demoto-podobne.

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 19-07-2010 19:33
#Cheon - user - 90%
No strona może być, go i mi się już przejadły strony demoto - podobne. Mimo wszystko lubię pooglądać, bo to zawsze jakieś urozmaicenie :p

--------------------

Dodane: 19-07-2010 20:52 - Edytowane przez Sven_sin-sen dnia 19-07-2010 20:52
Znowu strona typu demotywatory, wielkim fanem takich stron nie jestem...ale przy tej szczerze powiedziawszy nieźle się uśmiałem, o niebo lepsze od tych demotów i tych komixów czy jakoś tak.

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 19-07-2010 23:39
#Bociak - user - max%
Kolejna fajna stronka. ;) Z resztą komixxy ostatnio niczym szczególnym się nie wybijają, a mistrzowie są w sam raz. ;) Głupota nie zna granic. :p Choć myślę że większość jest celowa. Tak czy siak i to się po pewnym czasie skończy...

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 19-07-2010 23:48
#Kamcio69 - user - 30%
Zobaczyłem temat, popatrzyłem na wasze wypowiedzi, wpadłem na chwilę... i zostałem na dłużej. Stronka jest bardzo fajna przy niektórych płakałem ze śmiechu. Komixxy ostatnio nie są najlepsze. Wszędzie trollface i R U fuckin' kiddin' me.

Dodane: 20-07-2010 21:00
#Olciiak - user - 90%
Jak komixxy stworzone są dla śmiechu, to mistrzowie są zdecydowanie stworzeni do facepalmowania xD Niektóre "riposty" śmieszą, fakt, ale te pytania... xD

--------------------
Dodane: 25-07-2010 17:17 - Edytowane przez Sango dnia 25-07-2010 17:18
#Sango - user - 100%
Nie, takie stronki jak demoty lub komixy przestają mnie bawić , może na początku było dużo śmiechu lecz niestety teraz robi się to coraz częściej żałośnie.Więc raczej teraz to nie będę korzystał z "Mistrzowie"

Dodane: 25-07-2010 17:44
#Yoshimi - user - 0%
Nawet spoko, gdyby nie niektóre dzieci neo, co piszą beznadziejną wypowiedź, robią screena i dają na mistrzów. Bo trzeba jakoś zabłysnąć..

Dodane: 25-07-2010 18:08 - Edytowane przez Bociak dnia 25-07-2010 18:08
#Bociak - user - max%
Nawet spoko, gdyby nie niektóre dzieci neo, co piszą beznadziejną wypowiedź, robią screena i dają na mistrzów. Bo trzeba jakoś zabłysnąć..

Przecież nie sądzicie chyba że jest tylu aż tak "nierozgarniętych" osób. :) No może jakiś 0,001 %. xD Nie wiem czy długo jeszcze ta strona pożyje, bo wreszcie im się wyczerpią pomysły. :d

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 25-07-2010 20:50
#malpex - user - max%
Pierwszy raz o tym słysze i raczej nie zagości u mnie w zakładkach tak samo jak demoty czy komiksy :p Po prostu nie mam czasu aby codziennie przeglądać takie strony, raz na jakiś czas wejde na demoty ale i tak tylko na chwilę.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 25-07-2010 20:54 - Edytowane przez olek_mi dnia 25-07-2010 20:54
#olek_mi - user - max%
Ta strona powoli się wybija i rozprzestrzenia po polskim rynku dzieci neo. Koniec jej przewiduję taki sam jak wszystkim stronom o podobnej tematyce. Na razie reprezentuje pewien poziom, ale niestety z czasem zacznie on spadać :p .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 25-07-2010 21:02
Wiadomo, że to jest strona z tej samej rodziny, co demoty, czy komixxy, wybija się powoli, ale już często można spotkać coraz bardziej suche te screeny, czasami to niektórzy chyba robią to specjalnie, aby się znaleźć na mistrzach ;p Ostatnio była seria "Czy wam się podobam?", ale teraz czekam na coś świeższego ;p Ale sądzę, tak jak Olek, że spotka ich ten sam los, co demoty, czy komixxy.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 25-07-2010 21:14
#kordos - user - max%
Kayleigh90 napisał/a:
Ale sądzę, tak jak Olek, że spotka ich ten sam los, co demoty, czy komixxy.

To jest do przewidzenia, bo w końcu każdy pomysł na stronę tego typu zostanie w pewnym momencie w dużej mierze wyczerpany, jak i zalany ludźmi chcącymi dostać się tam na siłę ew. neokidami - ale jak się raz na tydzień czy więcej zajrzy, to często na głównej albo w topce można wyłowić coś fajnego.

Dodane: 25-07-2010 21:24
#Rocky - user - 90%
Szkoda że mistrzowie stają się coraz popularniejsi, zaraz zrobi się z tego dno jak z komixxów :p Póki co jest dobrze, są pomysły i nawet wtórne pytania mają śmieszne odpowiedzi :p Króluje tam Samosia ale można trafić na dobre teksty z innych stron gg itp :p Wolę na to wchodzić niż na demoty czy komixxy bo te ostatnio sa takie sobie ;p

Dodane: 26-07-2010 09:40 - Edytowane przez Cheon dnia 26-07-2010 09:40
#Cheon - user - 90%
Niestety Mistrzowie zaczynają schodzić na psy...
Wszedłem z ciekawości kiedyś na samosię, a tam co kilka sekund nowe tematy powstają. Ludzie tylko czyhają, żeby coś głupiego napisać. A teksty na samosi już coraz mniej smaczne i śmieszne.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online