Dodane: 24-07-2010 22:00
#SanGo naprawdę, przenosi się na Anfield ?! Lool, będzie miał z kim Torres grać, oj będzie miał
#C@rL skoro się nie pomyliłeś... Ja myślę, że Ashley jest bezbarwny

Trochę jak Ricardo Carvalho, więc ikoną nie będzie raczej ^^

Dodane: 24-07-2010 22:34
Cinku , dla mnie A.Cole jest tylko śmieciem-przeniósł się do znienawidzonej Chelsey bo tam dawali mu więcej kasy... ale piłkarsko jest dobry no więc Ashley.C NIGDY nie stanie się legendą , to samo F.Lampard przypomne że to wychowanek West Hamu , a Londyńskie kluby za sobą nie przepadają , jedynym kto może stać się legendą Chelsey to Terry , a zresztą teraz już obniżył loty
Taa Cole przeniósł się do Liverpoolu , pomimo że jestem fanem ManUtd , to czuje respeckt do Liverpoolu i to dla mnie wciąż BigFour , jedna jaskółka wiosny nie czyni... zobaczymy w następnym sezonie...
Również dochodzą informacje że Huntelaar być może zostanie nowym nabytkiem Liver... to byłby dobry ruch gdyby reszta została |(Torres,Gerrard,Mascherano) to będzie naprawdę ciekawie wzmocnić środek,defensywe i znów Wielka "4"
To na tyle pozdrawiam

Dodane: 24-07-2010 22:39
#SanGo mylisz pojęcia. Co z tego, że wychowanek WHU jak całą swoją karierę przegrał w Chelsea? Ogólnie rzecz biorąc nie kumam Cię. Alsey przeszedł do Chelsea na zasadzie wymiany z Gallasem - gdzie tu kasa? Na jego miejscu zrobiłbym to samo, nie siedziałbym w Arsenalu, który jest tylko "szkółką". .
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 24-07-2010 22:48
#SanGo oj, co do Lamparda, to myślę, że się mylisz

Mało kto kojarzy Lamparda z WHU, wg mnie on już wyrasta na jedną z legend klubu
#C@rL Przeszedłbyś do wrogiego klubu ? xd Może i Kanonierzy są taką "szkółką", ale jakoś się do ćwierćfinału(czy to była jeszcze 1/8 ?) LM w ubiegłym sezonie dostali, nawet z Barcą udało im się zremisować xD
Wiecie może, kogo sprowadza ManU ?

Dodane: 24-07-2010 22:50 -
Mylisz się,Arsenal prowadzi inną polityke transferową niż ta Chelsea ,z która gdyby nie Romek nie wiadomo co się stało bo była w długach większa niż Barcelona (którą nie stać na płacenie zawodnikom kasy , musieli wziąść kredyt...) pozatym przesadzasz z tym że Lampard grywał aż tyle w Chelsea że można zapomnieć o tym co pogrywał w West Ham , w Westhamie grał od 1992-2001 więc to jest trochę coś , co nie ???? pozatym Wenger nie zatrzymywał Cola , wolał dostać kase i Gallasa i dobrze poznał się na Ashleyu kim jest... (kłopot z głowy a na jego pozycji było wielu innych piłkarzy)
Spójrz na takiego Fabregasa , kupili go za 1 MLN a wart jest ponad 55 MLN , pozatym dla mnie Fabregas to wychowanek Arsenalu a nie "wielkiej" Barcy , jest kupę przykładów że Arsenal z nieznanych piłkarzy zrobił wielkie gwiazdy (nie musowo z wychowanków)
:EDIT: Cinek, ManUtd wątpię żeby kogoś specjalnego sprowadzili przewiera się wiele nazwisk takie jak (Lahm,Benzema,Bruno Alves a nawet Sneider) , ale z tego co wiem to w tym okienku sprowadzili Hernandez i Smagligna

Dodane: 25-07-2010 10:59
Może jest wychowankiem Arsenalu ale co z tego skoro w tym klubie nie osiągnie niczego wielskiego. Trochę jak marnotrawienie kariery.. #Cinek06 a które kluby w Anglii się lubią?
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 25-07-2010 11:06
Ja tam za angielskimi klubami, i całą Premier League nie przepadam. Man Utd ogrom długów, Glazerowie zrobili sobię z wielkiego klubu firmę. Chelsea silna tylko na wielkiej arenie, Abramowicz boi się wydac kasę na nowych, zresztą Chelsea tylko go zadłuża. Man City coraz częściej myśli, niż wydaje. Liverpool - zoabczymy ma podobno nastać nowa era w Liverpoolu. Jakoś mi się nie chce wierzyć. Arsenal ma ogromny potencjał, ale nie wykorzystany. Brakuje w zespole kluczowych piłkarzy, a jak tacy są to odchodzą by się rozwinąc jeszcze bardziej. Np. Fabregas - niedługo odejdzie do Barcelony.
--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski
"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 25-07-2010 22:06 -
A wracając do tematu , to żywa legenda Realu, Raul Gonzalez odchodzi z klubu,działacze dali mu wolną rekę mógł zostać lub odejść , wybrał to drugie , dodam że Guti również odszedł...
ale coś ostatnio jest zastój... jest wiele spekulacji a mało się dzieje , z Realu prawdopodobnie odejdzie również Rafael Van.d.Vaart i Mahamodu Diarra
Barca też raczej już nikogo nie kupi... może wreszcie Chelsea i Romuś ruszą ofensywą na rynek
pożyjemy zobaczymy , a jak myślicie Boruc wywalczy miejsce w podstawowej "11" Fiorentiny ?
Dodam że Adriano wrócił do Włoch a dokładnie do AS Romy , stary dobry Adriano z Interu jakiego pamiętamy może odbuduje się ?

Dodane: 25-07-2010 22:09
Raul ? Symbol Realu ? Opuścił Bernabeu ?!

Nie wierzę, tegoroczne letnie okno transferowe jest kosmosem !

Dodane: 26-08-2010 11:54
Tak cinku dokładnie do Schalke 04... za jakieś 6 MLN euro lecz to nie jest jeszcze potwierdzone oficjalne(ale to pewnie i tak na 99%) , ale z Gutim to już pewnie , poprostu było wiadome z góry że nie będą grali ,a szkoda moim zdaniem Guti i Raul to są ikony tego klubu takie jak Casillas i chciałem żeby tam zakończyli karierę
Wiadomość doklejona:
Ta,historia z Raulem już potwierdzona,Hiszpan przeniósł się do Schalke a w swoim debiucie strzelił , dwie bramki...
Ostatnimi czasy nic ciekawego się nie dzieje na rynku transferowym... Manchester Utd nie wzmocnił się wcale prócz Hernandezem(z nim podpisano kontrakt w zimę,podobna sytuacja jak z Janem Muchą) i Smaglingiem, ale z nim też podpisano kontrakt jakby wcześniej... dla fanów Arsenalu, saga z Fabregasem skończona zostaje w Londynie...Dla fanów Liverpoolu być może będziecie mieli nowego prezesa... Magnata z Chin xDD , ale biją się też o Liverpool Araby , osobiście wolę Azjata...w Hiszpanii i we Włoszech też jest duży zastój , Inter i Bayern finaliścy LM się w ogóle nie wzmocnili...
Wiadomość doklejona:
Ostatnimi czasy Ac Milan interesuje się Ibrahimoviciem z barcelony...już są rozmowy pomiędzy tymi klubami lecz przeszkodą może być tygodniówka jaką zarabia Szwed,ale pomimo wszystko wierze że transfer dojdzie do skutku...to byłoby dobre rozwiązanie dla obydwu stron.Bo płacenie Ibrze za siedzenie na ławce 12 MLN to nie jest dobrym rozwiązaniem bo prawdopodobnie będzie siedział po przyjściu Villi.
--------------------

Dodane: 27-08-2010 15:48
Mascherano w Barcelonie! Bardzo cieszy mnie ten fakt gdyż po sprzedaniu Toure (z czego nie jestem zadowolony) przyda się dobry defensywny pomocnik. Mam nadzieje, że będzie miał udany sezon w Blaugranie

. Jeśli chodzi o Ibrahimovica to nie przepadam za jego stylem gry i chciałbym, aby odszedł obojętne gdzie.
--------------------

Dodane: 27-08-2010 15:55
Sebastian Squilacci odchodzi z Sevilli do Arsenalu Londyn. I "wielka gwiazda" Diego przenosi się z Juve do Wolfsburga, w Werderze błyszczał to może odzyska dawna formę ;]
--------------------
Polecam grę, naprawdę wciągająca dla ludzi lubiących świat fantasy. Zresztą zobacz sam:
http://v3.my-fant.../?ref=9979
One Love,One Live Only United !

Dodane: 27-08-2010 16:01
Powiem tak...lubię Liverpool...ale to że Mascherano odejdzie była kwestią czasu...no niestety...ale zachował się chamsko ten Mascherano kiedy nie chciał wyjść na mecz Liver vs City...nie spodziewałem się tego po profesjonaliście...powiem jeszcze więcej Toure jest lepszy od Mascherano...oczywiście Yaya...żeby nie pomylić go z Kolo xD...ale i tak uważam że to udany transfer...A co do Ibrahimovicia ma odejść do Milanu...szanuję Milanistów i życzę im jak najlepiej więc transfer Ibry byłby dobry...Wiele kibiców płacze że Diego odchodzi z Juve...aja nie rozpaczam...moim zdaniem mógłby zostać ale nie na mus...ogólnie Juve ma bogatą kadrę...zobaczymy jak to wyjdzie...
--------------------

Dodane: 27-08-2010 16:08
No w tym okienku Juve szastało pieniędzmi. Sprowadzili chyba z 7 nowych zawodników. Oczywiście nie beirzemy pod uwagę City, które wydaje krocie wiecej na same pensje dla zawodników xD
--------------------
Polecam grę, naprawdę wciągająca dla ludzi lubiących świat fantasy. Zresztą zobacz sam:

Dodane: 27-08-2010 16:19 -
shigeru napisał/a:
No w tym okienku Juve szastało pieniędzmi. Sprowadzili chyba z 7 nowych zawodników. Oczywiście nie beirzemy pod uwagę City, które wydaje krocie wiecej na same pensje dla zawodników xD
Ta...ma nie tylko bogatą ale i dobrą...przecież to najbogatszy klub we Włoszech...i wreszcie mają godnych rezerwowych...moim zdaniem Diego nie pasował do koncepcji Juve...jedyne to szkoda że za tak tanio odszedł...i ostatnio wypożyczyli Aquialianiego...a Liverpoolu...w Romie wymiatał...ale czy tak będzie teraz?...pomimo wszystko uważam że to udany transfer...również mają kupić Fabio Quagaliarelli to również świetny gracz już widzę sobie '11' Juve...oo i dojść jeszcze Capdevilla jeżeli tak to tak sobię widze Juve...Bramka:Buffon,Obrona: od Lewej Capdevilla,w środku Cheilinni i Motta,a na prawo...hmm jest wiele rozwiązań,ale wydaje mi się że trzeba dokupić kogoś na tę pozycję...a w pomocy:Marchisio,Aqualiani(jeżeli będzie w formie...jego alternatywa to Melo,lub Sissoko) i lekko wysunięty w przód Krasić...i trzech napastników: Del Piero...Amauri(wraca do formy) i tego Quagaliarelli...wtedy będzie skład kompletny i doskonała ławka rezerwowych...w następnym sezonie powinno być miejsce w pierwszej 'czwórce' i EL.LM...tego im życze.
PS.to formacja 1:4:3:3...i nie widzę w niej miejsca dla Diego...nawet w 1:4:4:2-tą formacją też można spokojnie grać.
--------------------

Dodane: 27-08-2010 16:37
SanGo napisał/a:
PS.to formacja 1:4:3:3...i nie widzę w niej miejsca dla Diego...nawet w 1:4:4:2-tą formacją też można spokojnie grać.
Diego jest już oficjalnie w wolsburgu więc Brazylijczyk będzie formę odbudowywał w Bundeslidze.
A co do transferów we Włoszech to Adriano nie ma łatwo w Romie dawno nikogo z takim znanym nazwiskiem w stolicy nie było ale jakoś formy u niego nie widać.Poza tym wiadomo już czy ibra się dogadał z Milanem wiecie coś na ten temat???
--------------------

Dodane: 27-08-2010 19:34
hlkpl napisał/a:
A co do transferów we Włoszech to Adriano nie ma łatwo w Romie dawno nikogo z takim znanym nazwiskiem w stolicy nie było ale jakoś formy u niego nie widać.Poza tym wiadomo już czy ibra się dogadał z Milanem wiecie coś na ten temat???
Jeszcze nie ma żadnych informacji, jeśli transefer będzie definitywny lub praktycznie przesądzony ja albo
SanGo poinforumujemy o tym
--------------------

Dodane: 24-09-2010 21:31
Okienko transferowe na bardzo wysokim poziomie, do końca trzymało nas w niepewności. Milan jest, tak mi się wydaje, obk Manchesteru City, królem polowania. Citizens kupili Silvę(który się nie sprawdza), Toure, Boatenga czy też utalentowanego Kolarova z Lazio. Mądr etransfery i City zamierza w przyszłym sezonie zagrać już LM. Już teraz jest 4 w lidze po 6 kolejkach. Milan natomiast zakupił Ibrę i Robinho. Ibrahimović narazie nie wyróżnia się zbyt specjalnie(nawet z tymi 2 bramkami z Auxerre) , a Robinho tylko na łwce siedzi. Błyszczy w słabym Milanie jedynie Ronaldinho, ale to nie ten, za dawnych lat Ronnie, niestety. Barcelona zakupiła Villę, Adriano, ale sprzedając Chygrynskiego i wypożyczając Ibracadabrę, pokazuje swoją słabość w transferach. Mascherano narazie gra piach, najsłabszy w szeregach Barcy. Real postawił na młodość i jakość zarazem, a więc na plus. Gdy się zgrają mogą siać postrach u największych tuzów.
--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski
"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.