Dodane: 18-07-2010 16:57
Osobiście uważam iż Jose cudu nie zrobi w pierwszym sezonie jego pracy z madryckim klubem. Mistrzostwo Hiszpanii - góra... Natomiast Ligę Mistrzów zaczynam śledzić baczniej dopiero w fazie grupowej, eliminacje mnie nie interesują bowiem te kluby raczej Europy nie zwołują..
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 21-07-2010 23:04
Lech awansował...ale dopiero po karnych. Bez bicia przyznaję się że nie oglądałem meczu, tylko relacja z wp.pl. Dopiero...bramkarz Lecha zapewnił im awans. Osobiście uważam że to kolejna kompromitacja polskiego futbolu, bo żeby mistrz Polski miał takie problemy z mistrzem Azerbejdżanu to szkoda słów

Niestety muszę zweryfikować to co napisałem w poprzednim poście o szansach Lecha w starciu ze Spartą

Szanse Lechitów są marne...niestety mogą liczyć tylko na szczęście i...gorszy dzień Czechów
--------------------

Dodane: 21-07-2010 23:31
Może i mecz Lecha był nudny ale za to karne przyniosły mi najwięcej emocji. Bałem się tego bramkarza chłop prawie 2 metry więc wyśmienite warunki do bronienia karnych ale na szczęście gorszy w obronie jak i w strzelaniu od Kotorowskiego. Zobaczymy co jutro przyniesie nam mecz Wisły.

Dodane: 21-07-2010 23:43
Oglądałem oj były emocje

moim zdaniem nie potrzebne ale sam sobie lech zgotował własną grą, przynajmniej będzie pucharów europejskich ciąg dalszy nawet jeśli odpadną w 3 rundzie to będą mogli grać w eliminacjach do ligi europy

, choć po tym co zaprezentowali to nie ma się z czego cieszyć mogę zrozumieć że to początek sezonu ale jak tak dalej będą grać to o jakim kolwiek zawojowaniu europy można zapomnieć

Dodane: 22-07-2010 00:09
Też oglądałem, choć nie jestem kibicem Lecha, tylko bydgoskiego Zawiszy, to przeżywałem jak bym był, Lech grał przez 10-20 min dobrze,potem średnio, a po zejściu króla Artura, już było po Lechu, Wichniarek ma już swoje lata i na pewno całego meczu ni będzie grał, a jego zmiennik nic nie wniósł do gry, dlatego z tak słabymi napastnikami Lech daleko nie zajdzie(nie zrozumieć mnie źle że Wichniarek to słaby napastnik tylko, że nie wytrzymuje już całego ciężkiego meczu) dlatego powinni ściągnąć jakiegoś młodego uzdolnionego napastnika, jak oglądałem mecz to mają już podpisany kontrakt z jakimś chyba Łotyszem i z kimś jeszcze, ale nie wydaje mi się, że to za dużo nie da, tylko będą mieli zmienników dla Wichniarka, ale nikogo przyszłościowego, Lech się starzeje i powinni coś z tym zrobić.
PS. coś od siebie, Lech dzięki ci za 20-letniego bramkarza Andrzeja Witana, młody, dobry i ma przed sobą przyszłość, oby tak dalej sprzedawajcie młodych to daleko zajdziecie;D

Dodane: 24-07-2010 22:37
Hahaha , smiech na sali Lech chcę się zakwalifikować... taką grę nie mogą pokonać Azerów na własnym stadionie dopiero po wymęczonych karnych , myśle że Sparta zniszczy Lech... dopóki Poznaniacy nie poprawią gry nie mają o czym myśleć...

Dodane: 25-07-2010 08:03
Oglądałem mecz Lecha i jestem zawiedziony ich grą... Sądzę, że wyciągną z tej przygody jakieś wnioski, zmobilizują się i rozjadą Spartę. Powodzenia im życzę!
--------------------

Dodane: 25-07-2010 10:41 -
przygody jakieś wnioski, zmobilizują się i rozjadą Spartę. Powodzenia im życzę!
To nie była przygoda lecz realia , myślałem że w trakcie tego meczu nie wytrzymam, a jak strzelili gola to szczerze nie wiedziałem co zrobić-śmiać się czy płakać ,wybrałem to pierwszy
I nie łódź się że Lech pokona Sparte pomimo iż przegrali pierwszy mecz w sezonie , a drugi wygrali z ledwością to to jest inna klasa niż Lech , zresztą mają już dużo doświadczenia w LM nie tak dawno grali w fazie grupowej

Dodane: 25-07-2010 10:45
Pierwsze 10 minut meczu było fantastyczne dla Lecha, stworzyli sporo okazji i mogli od razu wyjść na prowadzenie. Potem przyszła zadyszka, która trwała prawie do samego końca meczu xD. Polacy zasłużyli na awans, ale ostatecznie loteria ( karne ) zadecydowały o tym, kto zwyciężył.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 25-07-2010 10:57
Oby polskie kluby podołały ,bo ktoś musi bronić honor polskiej piłki.Dawno żadna drużyna nie osiągnęła wiele

Dodane: 27-07-2010 21:15 -
Skończyła się już pierwsza połowa meczu Lech Poznań - Sparta Praga.
Polska drużyna całkiem nieźle sobie do tej pory radziła. Sparta natomiast zaserwowała nam ostrą grę. Tak z ciekawości znalazłem całkiem śmieszną transmisję z tego meczu
http://babol.pl/k...caid=5a995
--------------------

Dodane: 27-07-2010 21:48
http://www.zczuba...=FB_Zczuba Tu jest lepsza transmisja

ja z usług zczuba.pl korzystam już od jakiegoś roku i jestem zadowolony ;d Zwłaszcza, kiedy nie mogę obejrzec jakiegoś meczu w telewizji ^^ Chociaż nawet wtedy, kiedy mogę (teraz

) czasem wolę po prostu poczytać, posłuchać muzyki, posiedzieć na facebooku, youtubie, npolsce, posłać kilka smsów i być zadowolony ;d
W tym sezonie Ligę mistrzów na pewno wygra europejska drużyna

Reszty pewien nie jestem.

Dodane: 27-07-2010 22:00
Obecnie jest 1:0 , tutaj ocenie ten mecz pomimo że go nie oglądałem , wydaje mi się że Sparta miała przewagę lecz Lech dobrze się bronił , i jeżeli zostanie 1:0 Poznaniacy mają jeszcze cień szansy na awans do next rundy
--------------------

Dodane: 27-07-2010 22:08
Co do meczy z udziałem polskich klubów to... szkoda gadać.
Jestem ciekawy czy Real zaskoczy a zwłaszcza jego nowy trener, który poprzedni sezon zakończył wielkim sukcesem. No cóż... ja dalej wieżę w Liverpool.
Teraz zostaje mi tylko oglądanie meczów na Polsacie. xD
--------------------

Dodane: 27-07-2010 22:19
No i koniec spotkania. Przez znaczną część meczu przeważała polska drużyna. Wielka szkoda, że stracili bramkę w 76 minucie

Wszystko się wtedy posypało. No cóż... pora czekać na rewanż, choć i tak jestem w miarę zadowolony z gry Lecha.
--------------------

Dodane: 27-07-2010 22:21
pacin napisał/a:
Teraz zostaje mi tylko oglądanie meczów na Polsacie. xD
Taa, ale jeśli znowu będą puszczali knoty ? :/ W ubiegłym sezonie się nie popisali, zamiast dawać najważniejsze, najlepiej zapowiadające się mecze puszczali bezbramkowe, bezemocyjne nudy :< Pamiętam, że chyba zamiast Barca-Inter dali Bordeaux-Lyon i wiele innych takich

Mnie przynajmniej to nie interesowało, dlatego jestem niezadowolony xD Znaczy byłem... oj nieważne !

Dodane: 27-07-2010 22:36
Naprawdę szkoda mi Lechitów, bo to oni zasłużyli na zwycięstwo a nie Sparta Praga. Bramka padła z czystego przypadku, taki jest już sport nic na to nie poradzimy. Jeśli polacy wygrają u siebie to pokażą charakter, czyli to za co ich lubię

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 03-08-2010 14:14
Dzisiaj będą (chyba) grali Lechici , no więc mają szanse na pokonanie... ale to będzie ciężkie zadanie,muszą obrać taktykę defensywną,żeby nie stracić gola ,a może przy kontrze się uda...ale jednak coś mi mówi że to będzie pożegnanie z LM , polskiego przedstawiciela.

Dodane: 03-08-2010 14:19
Jeśli chodzi o Lechitow to ich problemem na ligę mistrzów jest brak formy kluczowych graczy a przeciwko takiemu przeciwnikiowi bez formy to prawie jak gra bez bramkarza...

Dodane: 03-08-2010 14:37
Mecz Lecha odbędzie się jutro...
Mam nadzieję, że będą grali, jak w pierwszej połowie poprzedniego meczu, mobilizowani przez wspaniałych, polskich kibiców
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.