Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:43
OnLine: 39, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Liga Europejska 2010/2011
Dodane: 27-08-2010 14:14
#simon5 - user - 10%
No więc Lech zagra z Manchesterem City, Juventusem i RedBull Slazburg. Mimo że nie kibicuje Lechowi to mam nadzieje że pokażą się z jak najlepszej strony ;]

Dodane: 27-08-2010 14:23
Los Lecha nie oszczędził xD ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Na takich rywali jak MC czy Juve z pewnością przyjdzie dużo kibiców a co za tym idzie zarobią dużo kasy. Oczywiście awans wydaje się nierealny...nawet Austriacy są na tyle mocnym zespołem że walka o punkty z nimi wydaje się ponad możliwości Lecha :(

--------------------

Dodane: 27-08-2010 14:43
#shigeru - user - 40%
SanGo napisał/a:

Grupa I:
PSV Eindhoven
Sampdoria Genua
Metalist Charków
Debreceni

Metalist i Debreceni to typowe dostarczyciele punktów...będzie ciekawa walka o pierwsze miejsce pomiędzy Sampdorią a PSV

ee Metalist jest teraz jedną z wiodących sił na Ukrainie i dostrczycielem nie będzie tylko o awans spokojnie powalczy, już w zeszłym roku awansował chyba do 1/8, nie pamietam dobrze ale z grupy wyszedł napewno.

SanGo napisał/a:
Grupa J:
Sevilla FC
PSG
Borussia Dortmund
Karpaty Lwów

Ciekawa grupa...zacznę od tego że Karpaty to dostarczyciele punktów...lider to Sevilla,a PSG z BVB walka o 2 miejsce w grupie...większe szanse jednak daje PSG...mocno się wzmocnili

Karpaty mogą u siebie namieszać, sam fakt wyelminowania Galatasaray to już sukces.

--------------------
Polecam grę, naprawdę wciągająca dla ludzi lubiących świat fantasy. Zresztą zobacz sam:
http://v3.my-fant.../?ref=9979

One Love,One Live Only United !

Dodane: 27-08-2010 14:46
#Cheon - user - 90%
PSG jest bez formy. Karpatom również nie daję większych szans. Walka o pierwsze miejsce będzie się toczyła między BVB, a Sevilla. Lech trafił na grupę śmierci hehe, przynajmniej będą mieli usprawiedliwienie.

--------------------

Dodane: 27-08-2010 16:03
#Ippo - user - 80%
Masakra ile grup jest w tej Lidze Europejskiej :o . Lech musi walczyć tylko to im zostało, bo są na straconej pozycji. Będą musieli grać na 200% i jeśli będzie widać prawdziwy zapał nikt nie będzie mógł mieć do nich pretensji jeśli odpadną.

--------------------
Dodane: 27-08-2010 16:12
#shigeru - user - 40%
Warto przypomiec, że z każdej grupu awansują dwie najlepsze drużyny. Co do Lechitów mam nadzieje, że nie powtórzą wyczynu Amici sprzed kilku lat, 4 mecze 4 porażki i 16 straconych bramek :d

--------------------
Polecam grę, naprawdę wciągająca dla ludzi lubiących świat fantasy. Zresztą zobacz sam:
http://v3.my-fant.../?ref=9979

One Love,One Live Only United !

Dodane: 27-08-2010 23:15
Skoro nie ma tematu o Super Pucharze Europy to napiszę o tym meczu tutaj z racji tego że wygrał go triumfator LE z poprzedniego sezonu czyli Athletico Madryt ;) Pokonali Inter 2:0 w dość ładnym stylu.

Z taką grą Athletico również i w tym sezonie może być zaliczane do faworytów Ligi Europejskiej :)

--------------------

Dodane: 28-08-2010 00:05
#Ippo - user - 80%
Także się wypowiem w sprawie Superpucharu Europy,a chyba nie ma sensu zakładać tematu dla jednego meczu :p . Bardzo się cieszę ze zwycięstwa Atletico pokazali klasę i byli po prostu lepsi od Interu, który zagrał słabe spotkanie i nie stwarzał sobie za wiele sytuacji do strzelenia bramki. Mieli karnego, cóż z tego, że go nie wykorzystali. Jeśli Atletico będzie tak grać to zapewne będzie ciekawie jeśli chodzi o ligę hiszpańską :d .

--------------------
Dodane: 28-08-2010 11:28
#Sango - user - 100%
Ta...cieszę się że Inter przegrał...ale nie dlatego że nie lubię tej drużyny czy coś w tym stylu dla mnie to niemoralne i bez sensowne żeby jedna drużyna wygrała 5 trofeów w jednym sezonie...a tak poza tym Atletico wygrało to zasłużenie...Beniteż to dobry trener ale wydaje mi się że gdyby tam był Mourinho,,Inter miałby 5 pucharów teraz...ale to tylko takie gdybanie...

PS.Już się nie mogę doczekać meczu Lech vs Juve...już pewnie zawodnicy Lecha dogrywają się kto weźmie koszulkę Del Piero,lub Buffona a nawet Kraśicia albo Chielliniego xDDD,albo z Man City...tam będą się bić o koszulkę Yayi Toure lub Teveza zobaczymy jak to będzie xDDD

--------------------

Dodane: 28-08-2010 11:50
#Cheon - user - 90%
Dosyć ciekawy mecz, no i wygrał mój faworyt :) Cieszyła mnie gra Atletico i liczę na dobre wyniki w tym sezonie. Może ktoś w końcu nawiąże równą walkę z Realem i Barceloną.

--------------------

Dodane: 28-08-2010 12:04 - Edytowane przez Cinek06 dnia 28-08-2010 12:09
#Cinek06 - user - 40%
Noo, u Forlana widać było zmęczenie, to nie to samo, co 6 tygodni temu :p Aguero jakoś specjalnie dobrze też nie grał, gol wypracowany w 99% przez Simao, który stworzył 300% sytuację Argentyńczykowi :p Bez bramkarza, bez obrońców, kilka metrów od bramki xD Ale za to bardzo fajnie grał Reyes, którego nie widziałem od finału LM 2005/06, kiedy Barca wygrała 2:1 z Arsenalem, a ten wszedł na ostatnie 5 minut xd

Edit :p oprawiłem sezon i cofnąłem wątek o Lehmanie xD Pomyliłem Reyesa z Piresem...

Dodane: 16-09-2010 21:24 - Edytowane przez Sango dnia 16-02-2011 17:17
#Sango - user - 100%
Ha,żałosne jak można było zremisować z Lechem,Juventus co się z wami stało,dać sobie strzelić tym słabeuszom 3 bramki?jeszcze raz żałosne.

--------------------

Dodane: 17-09-2010 01:08
Lech póki co godnie podtrzymuję honor polskiej piłki w pucharach xD Zremisować z Juve na ich terenie to wielki sukces co daje jakąś iskierkę nadziei ;)

--------------------

Dodane: 17-09-2010 06:39
już pewnie zawodnicy Lecha dogrywają się kto weźmie koszulkę Del Piero,lub Buffona

Taa, Buffon nie został zgłoszony do rozgrywek Ligi Europejskiej, drogi kolego.

dać sobie strzelić tym słabeuszom 3 bramki?

Dlaczego od razu słabeuszom? Lech zagrał niezły mecz, szkoda tych dwóch bramek, po ewidentnych błędach Arboledy przy pierwszym golu dla Juve i Kotorowskiego przy drugiej bramce dla Starej Damy. Juventus to już nie ta sama drużyna co kiedyś, potwierdza to zeszły sezon oraz to, jak prezentują się w tym sezonie.

Kolejorz po raz kolejny potwierdził, że w tym sezonie w europejskich pucharach, bardzo dobrze - jak na polskie warunki - gra na wyjazdach, teraz czeka ich mecz w Poznaniu z Salzburgiem, który przegrał z Man City 2:0. Po tym co zobaczyłem w Turynie, liczę na trzy punkty gospodarzy w Poznaniu.

Rudnevs - dobrze że mieliśmy go w składzie, kapitalny mecz tego zawodnika :) .

Dodane: 01-10-2010 15:34
#Sango - user - 100%
Nie mogę w to uwierzyć! Lech pokonał o wiele 'silniejszy' Slazburg.Dlaczego silniejszy napisałem w cudzysłowiu otóż dlatego że ostatnio w drużynie mają wielki kryzys,atmosfera jest tragiczna więc grzechem byłoby przegrać/zremisować.

Ciekawy choć nie powalający meczyk Juve vs MC 1:1, Liverpool na remis ,reszta bez niespodzianek.

--------------------

Dodane: 01-10-2010 21:42
Najbardziej "Polski niepolski" xD klub nieco zawiodły w tej kolejce. Borussia przegrała z Sevillą 0:1. Trzech Polaków nie pomogło tym razem ;)

Lille, Obranika zremisowało z belgijskim Gent, a Palermo Kamila Glika wygrało z Laussane (chyba Szwajcaria).

O innych Polaków i ich klub w LE jakoś nie pamiętam, a pewnie jeszcze paru gra ;)

--------------------

Dodane: 02-10-2010 18:05
Myślałem, że Liga Europejska przynajmniej trochę nadgoni poziomem ta lige Mistrzów, atu kicha. Liverpool słabo, Juve i Man City, groźne dla sowich rywali, ale w walce z potentatami nie wiem, czy byli by tak silni. Lech to chyba największe zaskoczenie w tej edycji LE. Sevilla pokonała zaskakująco Borussię. Czemu jestem zdziwiony ? Bo Sevilla jest w słabej formie, atu wygrana. Grali wszyscy Polacy w Niemczech, ale tylko jeden cały mecz. Odkąd Obraniak podpisał nowy kontrakt z Lille, jest tam podstawowym piłkarzem, ciekawe ;d

--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.

Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski

"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online