Dodane: 15-07-2010 17:40
Można powiedzieć, że rozgrywki już ruszyły, a właściwie to eliminacje do LE. Polacy również biorą w tym udział, np. Dzisiaj będziemy mieli przyjemność zobaczenia meczu Wisły Kraków

. Jak myślicie ile i czy w ogóle jakaś polska drużyna przebrnie przez eliminacje?
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 15-07-2010 18:03 -
No oczywiście mam wielką nadzieję, że jakiś polski zespół przebrnie przez eliminacje

Dziś gra Wisła z litewskim FC Siauliai. Liczę na zwycięstwo i dobrą postawę wicemistrza Polski!
EDIT: Tymczasem inny polski zespół - Ruch Chorzów gra z Valettą i prowadzi w drugiej połowie 1-0. To drugi mecz tej drużyny (pierwszy z Szachtiorem Karagandą 1-0) i zanosi się na drugie zwycięstwo.
--------------------

Dodane: 15-07-2010 18:05
Troche się pośpieszyłem z tematem no ale ok , moim zdaniem żadna z Polskich drużyn nie zakwalifikuje do rundy grupowej , no ale może stanie się cud...?

Dodane: 15-07-2010 18:47 -
No i Ruch Chorzów zaliczył wpadkę... Wydawało się do 80 minuty, że polski zespół wygrał ten mecz, no ale niestety wszystko prysło. Mecz zremisowany 1-1. Szkoda wielka. Już niedługo kolejny mecz z udziałem Polaków. Liczę na Wisłę i na Żurawskiego!
EDIT: #SanGo - edytowałem post i chciałem poprawić ''litewskim'', a zmieniłem tylko nazwę klubu

Mój błąd.
--------------------

Dodane: 15-07-2010 18:51
francuskim FC Siauliai
Sailuali nie jest Francuski lecz Litewski , a co do wpadki Ruchu niestety tego się spodziewałem , zabrakło koncentracji, i moim zdaniem zespół jest za mało doświadczony jak na Europejskie puchary

Dodane: 15-07-2010 21:46
Nie oglądałem całego meczu, tylko kawałek pierwszej i 30 minut drugiej połowy. Było warto

Wisła w ciągu 3 minut zdobyła dwie bramki (bracia Brożkowie po jednej). Cóż, Polacy wcześniej psuli łatwe sytuacji, co nie napawało niestety optymizmem. W końcówce popis braci Bróżków, którzy strzelili po bramce. Wynik napawa takim małym optymizmem przed rewanżem.
--------------------

Dodane: 15-07-2010 21:55
Mecz był żenujący, ale fuksem udało nam się jakoś strzelić dwie bramki. Ten wynik powinien nam zagwarantować przejście do następnej rundy. Chociaż z taką grą mogą liczyć tylko na szczęście

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 15-07-2010 23:17
Meczu całego nie obejrzałem ale widać było że Wisła jeszcze w fazie przygotowań do sezonu, ale zwycięstwo cieszy.Ruch natomiast to niezły popis z amatorami z Malty , po zakończeniu sezonu cieszyłem się że legła nie będzie grać w pucharach a teraz żałuje,bo jestem ciekaw jak zaprezentowały by się nowe nabytki z łazienkowskiej

.

Dodane: 16-07-2010 14:45
Już po losowaniu do 3 rundy eliminacyjnej ligi europejskiej...
Jagiellonia Białystok w 3. rundzie eliminacyjnej Ligi Europejskiej zmierzy się z Arisem Saloniki. Wisła Kraków o ile wyeliminuje FK Szawle zagra z Portadown lub Quarabag, natomiast Ruch Chorzów po przejściu Valletty będzie rywalizować ze zwycięzcą meczu Austria Wiedeń - Siroki Brijeg.
--------------------

Dodane: 16-07-2010 15:13 -
Zdecydowanie Wisła będzie miała najłatwiej oczywiście jak wygrają swój mecz,Jagielloni też dopisało szczęście chociaż nie przekreślam szans Salonikom , a Ruch jak pokona Vallette , a będzie musiał grać z Austrią Wiedeń , to będzie ciężko mają dosyć dobry skład , i myślę że wyeliminują Polaków , ale to tylko spekulacje

Dodane: 16-07-2010 23:44
Ale Wiśle się fartło xD Dopiero teraz zobaczyłem ich (potencjalnych) rywali, i muszę przyznać że szczęście im dopisało

) Oczywiście po ubiegłorocznej porażce z Estończykami biorę na nich dużą poprawkę, lecz uważa że do IV rundy powinni awansować
Ruch? Jeśli przyjdzie mu grać z Austrią to nie daję im najmniejszych szans. Jeśli z tym drugim zespołem to może się udać xD
Jagiellonia? 0 doświadczenia w europejskich pucharach to nie jest argument, którym można przeciwstawić się Grekom. Szanse są mizerne, by nie powiedzieć 0.
--------------------

Dodane: 17-07-2010 00:45
Spokojnie , Wisła dopiero wchodzi w sezon , parę meczy i będzie dobrze . Litwni się ciągle bronili a Wisła marnowała sytuacje . To kwestia kilku meczy . Tylko niech sobie kupi Wisła stoperów ze dwóch jak chcą fazę grupową LE. Lech powalczy ze Spartą i mniejmy nadzieje że wygra ten dwumecz. Ruch myślę ,że odpadnie . Odejście Niedzielana = wyrwanie serca niebieskim , a Jaga coś czuję , że sprawi niespodziankę . Franek i Grosik pokażą grekom .
Pozdro dla fanów futbolu . Nie dla kiboli .

Dodane: 17-07-2010 01:05
FORZA LA JUVE !

Oczywiście liczę na łatwe przejście eliminacji przez mój ukochany klub, no i końcowy sukces w całych rozgrywkach

a szanse są

pozdrawiam !

Dodane: 18-07-2010 10:27
W LE może być nawet interesująco, tak jak chociażby w ostatniej LE, jestem ciekaw jak sobie poradzą nasze zespoły szczególnie Ruch Chorzów, który sobie utorował drogę do LE eliminując Legię Warszawę
--------------------

Dodane: 18-07-2010 14:52
Dokładnie ale dodam jeszcze że wiele zespołów (dobrych) będzie startować w tej edycji np: Liverpool,Juventus , Man City ( po dużych wzmocnieniach ) , i obrońca tytułu Atletico w tym roku może być wiele niespodzianek...

Dodane: 25-07-2010 08:17 -
Jestem zadowolony z meczów Wisły Kraków, choć nie jestem ich zagorzałym fanem. W drugim meczu bardzo im się poszczęściło (czerwona kartka dla przeciwnika), przez co mieli mniej krętą drogę do bramki. Mimo wszystko worek z golami posypał się dopiero w drugiej połowie, gdy drużyna z Litwy opadła z sił. Do tego czasu FC Šiauliai dotrzymywało kroku Wiśle. Wynik cieszy...
--------------------

Dodane: 25-07-2010 10:07
Nie jestem fanem z żadnych Polskich drużyn ale teraz Wisła pokazała że jest lepsza od Lecha(moim zdaniem w poprzednim sezonie Lech powinien zakotwiczyć na 2 miejscu, mam nadzieję że Zieliński wyciągnał wnioski po meczu z Azerami...) ,to zwycięstwo było efektowne...
Mam pytanie z kim będzie grała Wisła w następnej rundzie, bo coś tego znależć nie mogę...

Dodane: 25-07-2010 10:11
SanGo napisał/a:
Nie jestem fanem z żadnych Polskich drużyn ale teraz Wisła pokazała że jest lepsza od Lecha(moim zdaniem w poprzednim sezonie Lech powinien zakotwiczyć na 2 miejscu, mam nadzieję że Zieliński wyciągnał wnioski po meczu z Azerami...) ,to zwycięstwo było efektowne...
Mam pytanie z kim będzie grała Wisła w następnej rundzie, bo coś tego znależć nie mogę...
Pokazała, że jest lepsza od Lecha? Zobaczymy w sezonie. Grali z różnymi przeciwnikami. Litewski klub nie jest znów taki dobry. Nie przesadzajmy... A Wisełka będzie grała z Karabachem Agdam Baku.
--------------------

Dodane: 25-07-2010 10:15 -
Pokazała, że jest lepsza od Lecha? Zobaczymy w sezonie. Grali z różnymi przeciwnikami. Litewski klub nie jest znów taki dobry. Nie przesadzajmy... A Wisełka będzie grała z Karabachem Agdam Baku.
Tak,moim zdaniem Wisła była ciut lepsza oglądałem sporadycznie mecze Ekstraklasy ale zaauważyłem że piłkarze z Krakowa grali lepszą piłkę , myślę że klub Litewski był nawet silniejszy niż ci Azerowie,zobaczymy... mówię że Sparta zniszczy Lech po kilka do zera , jeżeli nie poprawią gry (znacząca)

Dodane: 25-07-2010 10:19
Pożyjemy, zobaczymy. Ja bym Lecha w meczu z czeską Spartą Pragą tak szybko nie skreślał. A jak poradzi sobie Wisła - zobaczymy. W tamtym roku też skompromitowali się z Levadią.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.