Dodane: 11-07-2010 10:38 -

Dodane: 11-07-2010 11:51
Kiedy będzie można obejrzeć odcinek z napisami ?

Tydzień opóźnienia, mam nadzieję, że warto było czekać !

Dodane: 11-07-2010 11:53
Na początku teraz przypomnienia nie było tylk odrazu Gero cyborgi aktywował, przyśpieszyli z Kai'em xD teraz każda sekunda się liczy xD
Odcinek jak zwykle dobry ale bez rewelacji, w końcu już sie to widziało xD Vegeta pewny siebie ale dostanie łomot. Jeszcze troszkę i będzie Cell

Goku wyzdrowieje i się zacznie w końcu dziać coś interesującego.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 11-07-2010 15:04
kdzr napisał/a:Kiedy będzie można obejrzeć odcinek z napisami ?

Tydzień opóźnienia, mam nadzieję, że warto było czekać !
jak tydzień opóźnienia? Nie zawsze jest równo tydzień w tydzień odcinek, czasami są przerwy bo mają np jakieś święto.. Trzeba czekać wtedy

Dodane: 11-07-2010 15:37
Wiesz, byłem przekonany, że co tydzień Kai wychodzi po prostu, mój błąd

a co do napisów, kiedy będą ?;>

Dodane: 11-07-2010 15:41
Ja czekam na trening Goku z Gohana i Trunksa z Vegetą w sali ; ))
Mam nadzieje, że pokaża tam to i tamto ; )

Dodane: 11-07-2010 15:55
kdzr napisał/a:Wiesz, byłem przekonany, że co tydzień Kai wychodzi po prostu, mój błąd

Napisy będą wtedy, kiedy będą!
@
Odcinek fajny, ale myślałem, że będzie działo się coś więcej :/...

Dodane: 12-07-2010 10:20
kdzr napisał/a:Wiesz, byłem przekonany, że co tydzień Kai wychodzi po prostu, mój błąd

To kiedy wychodzą napisy też trzeba powtarzać za każdym razem? To nie zależy w większości od nas, a od grupy która tłumaczy z japońskiego na angielski. Jeżeli ona nie wyda angielskich to jak mamy tłumaczyć z japońskiego? Tłumacza angielskiego znajdziesz, a japońskiego? Trochę więcej powagi..
Wiadomość doklejona:Nie powinienem tutaj pisać tego, ponieważ będę was w ten sposób zachęcać do pisania na temat napisów tutaj.. Lecz śpieszy mi się trochę i mam nadzieje ze przynajmniej część ludzi która to przeczyta zrozumie że pisze tylko informacyjnie o napisach i żeby mi tutaj nie odpisywać.
Tak więc, wczoraj już pojawiły się napisy ENG do 64 odcinka DBKai, kasia część przetłumaczyła, więc dopiero jak wrócę z pracy w godzinach 16, lub wcześniej może nawet, ale nie wcześniej niż o 14, to od razu przerobię odcinek, o ile kasia znajdzie czas na przetłumaczenie go, i wrzucę na stronę. Także jeszcze dziś będzie zarówno online jak i do pobrania z napisami (HD też wrzucę).

Dodane: 12-07-2010 10:58
Odcinek dobry ale miałem nadzieję że będzie trochę więcej Akcjii.
Co do napisów to w NapiProject już są

Dodane: 12-07-2010 11:36
nemnes napisał/a:Co do napisów to w NapiProject już są
Wiesz co to pobierz sobie te napisy i nie rób zamieszania, ok

Dodane: 12-07-2010 15:51
Ok, napisy skończyłam, bo więcej niż połowę robiłam dzisiaj w nocy, ale nie miałam już siły, to skończyłam teraz. Ikar wraca niedługo do domu, więc za powiedzmy około 2 godziny odcinek powinien być na stronie
Co do samego odcinka, to jest to jeden z lepszych, bo już się zaczyna jakaś akcja. Zastanawia mnie, kiedy pojawi się Cell...
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 12-07-2010 21:28
Trochę mi zeszło ponieważ dopiero po 17 dotarłem z pracy do domu.. Tak więc z opóźnieniem, lecz dodaje odcinek z napisami

można tradycyjnie go pobrać spod tego adresu:
http://dbpolska.n...all_kai_64 lub bezpośrednio ze strefy plików. Odcinek online powinien się w najbliższych 30minutach pojawić, a odcinek w HD już się upuję.

Dodane: 13-07-2010 08:18
Odcinek był nudny i podobnie jak poprzedni bardzo mało posunął wydarzenia do przodu. Tak jak poprzedni można byłoby nazwać "uciekanie Gero do laboratorium", to ten można nazwać "włączanie cyborgów przez Gero". Jestem trochę zawiedziony, bo spodziewałem się, że szybko uwiną się z tym obudzeniem cyborgów i liczyłem, że może jeszcze zmieści się walka Vegety z C18.
--------------------

Dodane: 13-07-2010 08:28
Ja się troszeczkę zawiodłem, bo liczyłem, że zmieszczą walkę Vegety z C18, ale niestety... Jak poprzednik napisał, odcinek był nudny, wydarzenia mało się posunęły do przodu. Pozostaje czekać na ep.65
--------------------

Dodane: 13-07-2010 10:46 -
Odcinek , nie oszukując się nie miał zawrotnej akcji... ale i tak mi się podobał przecież od razu walki nie będzie ,nie? trzeba od czegoś zacząć , w następnym odcinku walka #18 vs Vegeta ,i mam nadzieje że w 66 będzie Cell... i fuzja Kamiego z Piccolo
--------------------

Dodane: 13-07-2010 14:36
Odcinek w porządku, czekam na cell'a !

Ciekawi mnie tylko.. dlaczego C#16 nie chciał walczyć z Vegetą? Czyżby to wina zaprogramowania?

Dodane: 13-07-2010 15:45
Nudy...

Ale można to było przewidzieć że aktywacja cyborgów zajmie cały odcinek. Na szczęście w następnym zacznie się walka
--------------------

Dodane: 13-07-2010 20:10
No obejrzałem odcinek i się trochę rozczarowałem... zbierali się i zbierali... aż sie nie dozbierali i żadnej walki nie było

Za to wszystko co najlepsze będzie w następnym odcinku

Dodane: 14-07-2010 11:19
Ehh... liczyłem już na jakąś walkę, niestety, trzeba będzie poczekać :/.
Ale już cyborgi uaktywnione, C17 mój ulubiony, C18 też niezła ^^.
W następnym odcinku sytuacja mam andzieję się rozkręci ; DD.

Dodane: 14-07-2010 11:32
Ja ściągam dopiero 22. odcinek (a oglądam 20.

). Muszę przyznać, że b. dobrze to wygląda, a ostatni raz widziałem DBZ jakieś 6 lat temu (nie wspominając o wszystkich odcinkach po kolei), więc wiecie - pamiętam że coś się działo, ale nie pamiętam kiedy i jak dokładnie xD. Więc DB kai to nie tylko szansa dlaa młodszych, żeby poznać tą legendarną kreskówkę, ale także przypomnienie dla prawdziwych fanów serii (nie chciałoby mi się ściągać ok 240 odcinków xD).
Jak dla mnie, to kai jest prawdziwą miazgą!
10/10
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.