Dodane: 07-07-2010 20:51
Marcin dobrze pisze cały czas gadacie o dziewczynie a tu problem był w matce.
Widząc jak się zachowuje jej dziecko powinna sprowadzić ją na ziemie a nie pozwalać jej się zachowywać jak rozpuszczony bachor. Najlepsza to by była jakaś kara nie koniecznie cielesna albo wysłanie do psychiatry.
Możliwe ze matka nie do końca interesowała się losem swojego dziecka. Ale nie znam sprawy to są tylko moje przypuszczenia.
--------------------
"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz

Dodane: 08-07-2010 18:34
Widzę, że trochę mnie nie było i już tyle się dzieje. Powiem szczerze, że dziewczyny nie jest mi żal, bo przez takich jak ona ludzie są dzieleni na lepszych i gorszych, bez bliższego poznania, a to jest karygodne. Wydaje mi się wręcz, że osoba, która była skromnie wychowywana i uczona życia od początku bardziej doceni swoją drugą połówke, bo po prostu umie się cieszyć z wszystkiego co ma. Nie ma nic gorszego niż lasnowanie się swoją kasą, moim zdaniem to jest pierwszy krok do bycia totalnym debilem. Nie życzę nikomu śmierci, absolutnie, ale laska jest sama sobie winna, była taka nieczuła i potrafiła tak kogoś upokorzyć to niech teraz sama zniesie upokorzenie, które moim zdaniem i tak nie może równać się z tym, które przeżył chłopak, mimo że przeżył je sam.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 22-07-2010 22:16
Głupia s*ka, szkoda że jej się nie udało, byłoby o jedną idiotkę miej na tym świecie. Szkoda tylko, że wszystkie podobne jej kobiety nie wpadły na tak wspaniały pomysł. Ale niech się tylko tną, albo wieszają byleby nie uszkodziły swoich organów ponieważ jeszcze przecież mogą się przydać. Resztę tego co z nich zostanie można wykorzystać jako naturalny nawóz. A mówie wam sporo by tego mięcha było. Ależ się rozmarzyłem, taki piękny świat czekałby nas,...ehh

Dodane: 22-07-2010 22:58
Plastus napisał/a:
Głupia s*ka, szkoda że jej się nie udało, byłoby o jedną idiotkę miej na tym świecie. Szkoda tylko, że wszystkie podobne jej kobiety nie wpadły na tak wspaniały pomysł. Ale niech się tylko tną, albo wieszają byleby nie uszkodziły swoich organów ponieważ jeszcze przecież mogą się przydać. Resztę tego co z nich zostanie można wykorzystać jako naturalny nawóz. A mówie wam sporo by tego mięcha było. Ależ się rozmarzyłem, taki piękny świat czekałby nas,...ehh
Jeżeli wszystko co piszesz, jest prawdziwe, to sadze, ze jesteś cyniczny. Robić "to" z trupem...?
Należało jej się. Zachowała się bardzo źle. Uważała się za pępek świata. Jeżeli nie przeprosiła tego chłopaka, to jest już totalnie bezczelna. Nie rozumiem, jak można zmieszać chłopaka z błotem, a potem się dziwić, ze jest się gwiazda internetu dzięki swojej głupocie.
@Zuza
Popieram Cie w 100%. Upokorzyła kogoś, niech teraz poczuje, co to znaczy.
Wiadomość doklejona:Ser3k napisał/a:
Marcin dobrze pisze cały czas gadacie o dziewczynie a tu problem był w matce.
Widząc jak się zachowuje jej dziecko powinna sprowadzić ją na ziemie a nie pozwalać jej się zachowywać jak rozpuszczony bachor. Najlepsza to by była jakaś kara nie koniecznie cielesna albo wysłanie do psychiatry.
Możliwe ze matka nie do końca interesowała się losem swojego dziecka. Ale nie znam sprawy to są tylko moje przypuszczenia.
To nie jest do końca tak.
U mnie w klasie też są takie "pępki świata". Zawsze zachowują się jakby były najważniejsze na świecie. Jednak, gdy pojawiają się rodzice, nagle stają się normalnie. I to jest właśnie powód. Takie dziewczyny po prostu grają przed rodzicami przykładne dzieci, jednak jak jest w rzeczywistości to już pisać nie trzeba.

Dodane: 23-07-2010 05:27
Daichi napisał/a:Plastus napisał/a:
Jeżeli wszystko co piszesz, jest prawdziwe, to sadze, ze jesteś cyniczny. Robić "to" z trupem...?
A żeś palnął xD Mu chodziło o organy typu nerki, serce, wątroba, a nie organy te o których ty pomyślałeś xD Bardzo bujną masz wyobraźnie xD

Dodane: 23-07-2010 19:25
Cyrus napisał/a:
A żeś palnął xD Mu chodziło o organy typu nerki, serce, wątroba, a nie organy te o których ty pomyślałeś xD Bardzo bujną masz wyobraźnie xD
Cyrek, słyszałeś, że głodnemu chleb na myśli? xDD

Dodane: 24-07-2010 16:41
Napisze tylko do tych co krytykują ją:
Wielokrotnie napisaliście coś co mogłoby się spotkać z podobną krytyką - np. w innej dziedzinie. Mieliście tylko szczęście, że nikt tego nie opublikował.
Pozdrawiam więc i życzę dalej takiego szczęścia!

Dodane: 24-07-2010 16:47
jakonradek napisał/a:
Napisze tylko do tych co krytykują ją:
Wielokrotnie napisaliście coś co mogłoby się spotkać z podobną krytyką - np. w innej dziedzinie. Mieliście tylko szczęście, że nikt tego nie opublikował.
Oto nieomylny głos rozsądku niepoparty żadnym przykładem.
Fakt, wiele razy zdarza nam się mylić, w końcu nie jesteśmy zawodowym kimkolwiek, jednak bez powodu nie poniżamy ludzi, nie mieszamy ich z błotem i nie mówimy im, że są nikim, nie dajemy im poczucia wartości śmiecia, co zrobiła ta dziewczyna i w tym tkwi różnica - nie ranimy innych "bo tak". A jeśli ktoś jest pustakiem (jak ona) to nie będę wstydził się tego napisać.
Btw - możesz opublikować wszystkie moje wypowiedzi na dowolny temat.

Dodane: 24-07-2010 17:07 -
Widzisz kazdy inaczej cos odbiera.
Dal jednego byc jak smiec oznacza byc przezywanym, a dla drugiego wykorzystanym.
Ja sie poczulem jak smiec gdy ( kordos) powiedziales ze jestem glupi. Zawsze ( zarowno ja jak i inni z mojego otoczenia) uwazali , ze madrosc to moja najwieksza wartosc.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 24-07-2010 17:13 -
razor09 napisał/a:
Ja sie poczulem jak smiec gdy ( kordos) powiedziales ze jestem glupi. Zawsze ( zarowno ja jak i inni z mojego otoczenia) uwazali , ze madrosc to moja najwieksza wartosc.
Powiedziałem to, jednak nie bez powodu i dobrze wiesz o tym, bo sam potem zmieniłeś stanowisko. Czym innym jest wyszydzenie kogoś, bo jest biedny, nieatrakcyjny dla kogoś itp. a czym innym jest powiedzenie komuś, kto pisze, że "nie chciałby widzieć gejów na ulicach" i inne tego typu zdania, które wynikają z tego, że "większość tak myśli", że to idiotyzm i zachowuje się jak głupek - bo takie właśnie (idiotyczne) dla mnie były twoje wypowiedzi. W tej sytuacji to ty byłeś na miejscu tej dziewczyny, a homoseksualiści chłopaka.
Poza tym w świetle tego, co pisałeś w innych tematach o swoim otoczeniu, nie szczyciłbym się uznaniem wśród tych osób.
I w końcu im bardziej zmieniałeś swoje stanowisko, tym bardziej ton moich wypowiedzi łagodniał - wystarczy spojrzeć na moją ostatnią (pomijając tą) odpowiedź na twój post.

Dodane: 08-08-2010 23:02
Widziałem tego demota i jak dla mnie dziewczyna może (choć nie musi) być osobom płytkom skoro napisała do chłopaka, który się w niej podkochiwał takie coś. To że próbowała targnąć się na swoje życie świadczy o tym że jest słaba psychicznie i w pewnym sensie los pokarał ją za jej zachowanie. Jeżeli ta historia to prawda to wydaje mi się że jest szansa że zmieni ona swoje zachowanie i nie będzie oceniać ludzi po zasobności ich portfela czy wyglądzie zewnętrznym.
--------------------

Dodane: 12-08-2010 18:20
Jak już napisałem, należało jej się. Nie ma co bronić nawet takiej osoby, jedynie czego szkoda jest to że jeszcze żyje.

Dodane: 12-08-2010 18:41
Fakt, że była zimną suką może leżeć gdzieś w jej rodzinie. Znałam podobną dziewczynę. Okazało się potem, że ojciec ją lał, a matka miała na nią wysrane. Zaczęła się puszczać i twierdzić podobnie iż "znajomość z nią kosztuje". Wcześniej nie zastanawiałam się dlaczego jest taka. Jak zwykle okazuje się, że patologia dzieci to patologia ich rodziców. Jeśli miała myśli samobójcze to dobrze jej zrobią. O ile się nie zabije (rzecz jasna) to być może dotrze do niej, że ludzie nie zbesztali jej bez powodu. Może odkryje, że była tępą zdzirą i się poprawi. Chyba, że jak wspominacie wyżej jest na tyle pusta, żeby zostać taką jaką była lub popełnić samobójstwo. Wtedy nie mam już więcej słów na nią.
--------------------
My, którzy wielcy rozkoszować się będziemy słodyczą tajemnicy.

Dodane: 07-09-2010 03:14
Za 10 lat przychodzi Natalia R. do przyszłego pracodawcy. Ten ostatni (stary wyga internetowy) podczas rozmowy kwalifikacyjnej załapał temat z kim ma przyjemność, bo akurat często przesiaduje na demotywatorach i pyta:
- Ile będzie mnie kosztować znajomość z panią??
Natalia R. zaczyna wrzeszczeć, zalewać się łzami...
- Za dwójkę za godzinę, bo po ostatniej akcji to nikt mnie już nie chce.
A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany: Tak nas szanują ludzie, jak ich szanujemy sami.

Dodane: 07-09-2010 11:20
@jolmen
Ja ci powiem że sentencja choć fajna to z rzeczywistością się mija. Jeśli potrafisz być przydatny, jeżeli jesteś ładny to wcale nie musisz szanować ludzi bo oni ciebie potrzebują. A jeśli jesteś do tego charyzmatyczny i masz olej we łbie to nawet tego nie widzą.
Co do tematu, ewentualnej próbie samobójstwa jest winny jej były chłopak. On zrobił demota? On. Od tego zaczęły się szykany? Od tego. To spowodowało taką decyzję? To.
To że dziewczyna jest typem cholernie płaskiego człowieka to kwestia zupełnie oddzielna, a ja nad wyższością jej czy chłopaka rozwodzić się nie mam po co. Ale na litość... nie wierzę że facet tego nie zauważył. Przecież zaczął z nią chodzić, to nie była znajomość na jeden raz ale para. A parą się nie zostaje od tak, chyba że jakiś desperat. Więc... widziały gały co brały.
Inna sprawa że ja w ogóle jestem wielkim przeciwnikiem jakiegokolwiek złośliwego przedstawiania w internecie osób prywatnych bo nie raz już na jaw wyszło że internauci w ''usprawiedliwionym, słusznym gniewie'' byli równie ślepi na wszystko wokoło jak święta armia.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.