Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:35
OnLine: 27, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 63 - Opinie
Dodane: 27-06-2010 08:58 - Edytowane przez by_ikar dnia 28-06-2010 21:18
#by_ikar - systemadmin - max%
Na stronie pojawił się kolejny epizod "Dragon Ball Kai", o numerku 63. Obecnie jest to wersja online PL.

LINK: http://dbpolska.n...ll_kai/63/

Tak jak napisałem w ostatnim temacie, nie będę tolerować w tematach o opiniach, postów, które nic nie wnoszą do tematu, dotyczą problemów z odcinkiem czy napisami, od tego są inne tematy. A za posty, które przed chwilą zaserwował przykładowo użytkownik Paweu jest ban na 48h. Skoro wy nie potraficie czegoś uszanować, to i was nie będziemy traktować poważnie. Jest regulamin, a wy go olewacie.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 27-06-2010 09:12
#wojti98 - user - 20%
odcinek fajny troche pogaduchy ale ogulnie teraz trzeba tylko czekać na c17 i c18 a później CELL haaahaah fajnie nie moge się doczekać

Dodane: 27-06-2010 09:53 - Edytowane przez Boban dnia 27-06-2010 09:56
#Boban - user - 30%
Same Podchody ale brak akcji rekompensowany informacjami zarówno z przeszłości jak i przyszłości czyli można się dowiedzieć czegoś więcej o samej historii wewnątrz DB , co mi się nie podobało to ten styl rysunku od początku do bodajże nieco po eyekatcher potem się polepszył , co do przyszłego odcinka powinno być ciekawie było do przewidzenia ze akcja zacznie się rozpędzać i w 64 bliźniaki zostaną obudzone , ciekaw jestem czy za tydzień czy za dwa ujrzymy bezsilność księcia .

Dodane: 27-06-2010 14:06
#Darknes - user - max%
Kurczę a myslałem, ze juz pod koniec tego odcinka Gero aktywuje cyborgi a tu dupa, trzeba jeszcze tydzień poczekać, aż coś się zacznie dziać. Poprawa kreski znikoma ale odcinek i tak niźle wypadł. A Cell pewnie pojawi się dopiero gdzieś w 66-67. Teraz nie ma zbytnio czego skrócić więc się to troche będzie ciągnąć, cała saga zakończy się pewnie w granicy 80 odcinków.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 28-06-2010 17:07
Odcinek przetłumaczony, jak Ikar wróci z pracy, to go wrzuci. Szczerze, też trochę się zawiodłam, bo myślałam, że cyborgi już będą aktywowane, a tu takie przeciąganie, trochę na siłę, ale rację ma Dareks, teraz to raczej nie ma czego wycinać czy skracać, chociaż tę podróż Bulmy mogli sobie darować ;p

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 28-06-2010 19:24
Ogólnie spójrzcie jak ten czas leci...a co za tym idzie szybko nowe odcinki sie pojawiaja,a lada moment to Buu Saga będzie xD Oczywiście też nie moge sie doczekac spotkania z komórczakiem w DB Kai :)

Dodane: 28-06-2010 20:28
Odcinek z numerkiem 63 z polskimi napisami, jest już do pobrania. Troszkę późno, lecz niestety trochę musiałem się namęczyć z megaupload, które łatwo nie daje za wygraną :/ ale całe szczęście udało się jakoś zuploadować..

Tradycyjnie odcinek można pobrać spod adresu: http://dbpolska.n...all_kai_63 bądź bezpośrednio ze strefy plików, lub z odcinka online. Wydaje mi się że tak za 30-50min powinien się online przerobić, więc jak tylko się przerobi, to od razu go wrzucę :)

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 29-06-2010 08:27 - Edytowane przez Cheon dnia 29-06-2010 08:27
#Cheon - user - 90%
Już z 10 ostatnich odcinków oglądałem ONLINE i muszę przyznać, gdy teraz pobrałem, że jakość naprawdę się poprawiła. Jeśli chodzi o sam odcinek, to sporo gadania, ale oglądając się nie nudziłem.

--------------------

Dodane: 29-06-2010 10:51
#Daichi - user - 20%
Wczoraj z nudów obejrzałem odcinek Z, właśnie z tych sytuacji, i wydaje mi się, że dodano scenę, gdy Yamcha daje Goku to lekarstwo. Nie przypominam sobie tej sceny jakoś ;P.
Odcinek fajny, już za tydzień C17 i C18, na to czekam ; D.

Dodane: 29-06-2010 17:03
#Sango - user - 100%
Odcinek,dosyć ciekawy, wreszczie jest już Trunks ale miałem cichą nadzieje że Gero uruchomi cyborgi.Zawsze lubiłem ten moment jak Gero bije Krilana xD

--------------------

Dodane: 29-06-2010 21:37
Odcinek dosc nudnawy przez te monotonna pogaduche :p
Fajnie wygladal dr.Gero z ta uszkodzona reka, Vegeta jak zwykle zimny i bezwzgledny

Zbaczajac z tematu jesli jest taka mozliwosc to prosil bym o odcinek w HD i jesli by sie dalo 62 tez

Jesli to za duzy klopot z gory przeopraszam

Pozdro

Dodane: 30-06-2010 08:33 - Edytowane przez Macias dnia 30-06-2010 08:34
#Macias - user - max%
Odcinek był nudny jak flaki z olejem. Akcja pozostała praktycznie w miejscu. Myślę, że mogliby przynajmniej to trochę przyspieszyć i dojść chociaż do momentu w którym Gero włącza cyborgi. Z drugiej strony takie rozwiązanie, że Gero natychmiast trafia do swojego laboratorium mogłoby być z punktu widzenia czysto fabularnego nieprawdopodobne i nieco przekłamane. Mam nadzieję, że w następnym odcinku zmieści się cała walka #18 z Vegetą.

--------------------
Dodane: 30-06-2010 09:37
waski3456 napisał/a:
Zbaczajac z tematu jesli jest taka mozliwosc to prosil bym o odcinek w HD i jesli by sie dalo 62 tez

Jesli to za duzy klopot z gory przeopraszam

Pozdro

Odcinek 62 w HD został dodany do strefy plików, jak tylko wrócę do domu z pracy to od razu wrzucę 63 :)

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 30-06-2010 10:54
odcinek był moim zdaniem trochę nudny ponieważ dużo gadania mało akcji. Oczywiście jak większość tutaj była za tym aby Dr.Gero uaktywnił androidy.

Dodane: 01-07-2010 16:41
#Scouter - user - 20%
Zgadzam się z szatanem1962 mało akcji i wogule ale odcinek był nawet nawet...Już nie mogę się doczekać 64 odcinku ponieważ będą c17 i c18 i też nie mogę się doczekać spotkania z komurczakiem :d

--------------------
Dodane: 02-07-2010 09:01
#Cyrus - user - max%
No już niedługo nasz Książe Sayian zostanie ładnie sponiewierany przez C-18 :d I trochę mu mina zrzednie xD Zdecydowanie za dużo gadania... no ale w końcu fabuła musi toczyć sie swoim torem ;)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 02-07-2010 09:23
#Cheon - user - 90%
Odcinki Dragon Ball Kai w wersji RAW bez napisów pojawiają się na stronie w każdą niedziele. Odcinki z napisami zazwyczaj dzień, dwa po dodaniu. Wszystko zależy od czasu tłumacza :)

--------------------

Dodane: 04-07-2010 17:05
Dlaczego dzisiaj 4 lipca 2010 nie ma jeszcze nigdzie w necie Dragon Ball Kai 64??? Może mi to ktoś wytłumaczyć???!!!

Dodane: 04-07-2010 17:14
#Cheon - user - 90%
nielot2908 napisał/a:
Dlaczego dzisiaj 4 lipca 2010 nie ma jeszcze nigdzie w necie Dragon Ball Kai 64??? Może mi to ktoś wytłumaczyć???!!!

Jak informował Marcin00, odcinek 64 Dragon Ball Kai zobaczymy dopiero za tydzień. Czasem tak jest. Każdy potrzebuje trochę wolnego.

--------------------

Dodane: 04-07-2010 19:57 - Edytowane przez wojtus2010 dnia 04-07-2010 19:58
Na tej stronie jest rozpiska kiedy wychodzi jakie anime, warto poczytać ;p

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online