Dodane: 14-09-2010 13:29
Elo ja mam pytanie niezwiązane z tym co się dzieje z naruto tylko z ściągaiem odcinków.Ściągałem wszystkie odcinki do 80 i potem zaczeło coś się chżanić.
81 niedziała wogule 82,83 działają do 10 min,84 znowu niedziała a a 85 chodzi przez 3 sekundy i to na każdym kompie tak samo a mam 4.Proszę powiedzcie mi co to jest jeżeli możecie.
Dowidzenia

Dodane: 18-09-2010 10:35
Witam. Kiedy przeczytałem ostatni rozdział z Naruto i gdy madara powiedział, że Nagato był z klanu Uzumaki ( poznał to chyba po czerwonych włosach ) to zastanawiam sie czy Karin też jest z klanu Uzumaki bo ma czerwone włosy...?
--------------------
Pięknie k*r*a, pięknie

Dodane: 18-09-2010 10:42
nie,to że karin ma czerwone włosy to jest po prostu zbieg okoliczności i tyle.zresztą nie posiada żadnych niezwykłych umiejetności.

Dodane: 27-09-2010 23:03
Ja mam pytanie innej kategori. Czy było mówione jak zginął 1 Hokage i Mędrzec 6 ścieżek(zdaje mi sie przy powstawaniu bestii, ale nie jestem pewien) więc prosze o odpowiedź.
Z góry THX
--------------------

Dodane: 27-09-2010 23:07
Dawar napisał/a:
Ja mam pytanie innej kategori. Czy było mówione jak zginął 1 Hokage i Mędrzec 6 ścieżek(zdaje mi sie przy powstawaniu bestii, ale nie jestem pewien) więc prosze o odpowiedź.
Z góry THX
Jeśli chodzi o Hashiramę Senju to chyba nie wiadomo jak zginął,a jeśli wiadomo to niech ktoś inny się wypowie

Mędrzec 6 Ścieżek zginął prawdopodobnie śmiercią naturalną(ze starości).
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 28-09-2010 02:25
Co do Hashiramy nie wiem może Kakuzo,
wspominał że jako jedyny pokonał I Hokage ale czy go zabił to nie pamiętam

Dodane: 30-09-2010 19:45
Chciałby się spytać dlaczego naruto ciągle używa tej samej techniki (replikacja cienia)

.....

Dodane: 30-09-2010 19:58
@up
Tutaj pytamy o fakty, a nie opinie czy teorie. Takie pytania to do Masashi'ego Kishimoto, tylko i wyłącznie.
--------------------
"I'll keep you by my side with my superhuman might..."

Dodane: 30-09-2010 20:00
adamin1101 napisał/a: Chciałby się spytać dlaczego naruto ciągle używa tej samej techniki (replikacja cienia)

.....
wiesz... sama się nad tym zastanawiam i momo, że wprost kocham Uzumakiego, to zaczyna mnie już wkurzać tym swoim Kage bushinem.. niech sie nauczy czegoś nowego.. np. technik ze stylu ognia, czy wody... fajnie by było jakby sie nauczył czegoś nowego, a nie ciągle jedno i to samo.. Chociaż trzeba przyznać, że NAruto jest chyba jedynym ninja, który potrafi w pełni wykorzystać swoje klony i stworzyć ich duuuuuuużą ilość
No, ale nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać, aż Kishi sie nad nami zlituje i wymyśli dla NAruto jakąś nową technike

Dodane: 01-10-2010 16:24
szpila59 napisał/a:adamin1101 napisał/a: Chciałby się spytać dlaczego naruto ciągle używa tej samej techniki (replikacja cienia)

.....
wiesz... sama się nad tym zastanawiam i momo, że wprost kocham Uzumakiego, to zaczyna mnie już wkurzać tym swoim Kage bushinem.. niech sie nauczy czegoś nowego.. np. technik ze stylu ognia, czy wody... fajnie by było jakby sie nauczył czegoś nowego, a nie ciągle jedno i to samo.. Chociaż trzeba przyznać, że NAruto jest chyba jedynym ninja, który potrafi w pełni wykorzystać swoje klony i stworzyć ich duuuuuuużą ilość
No, ale nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać, aż Kishi sie nad nami zlituje i wymyśli dla NAruto jakąś nową technike
Technika klonowania dla Naruto to jak Błyskawice dla Sasuke, jutsu z akamaru dla Kiby, czy cień dla Shikamaru. Moim zdaniem on najlepiej używa klonów i posługuje sie nimi do tworzenia rasen-gana/shirkena.
--------------------

Dodane: 04-10-2010 07:29
dzieki ....................................................................................................................

Dodane: 06-10-2010 22:17
Tu jest coś na temat yin-yang
http://pl.naruto....i/Yin-Yang kakashi mówił naruto że go nauczy panowania nad yin-yang (przy treningu FRS)
czy to znaczy że naruto będzie mógł tworzyć "fikcję" ???

Dodane: 07-10-2010 14:39
Jestem tylko ciekaw jak Kakashi mógłby go nauczyć takiej techniki, skoro zapewne sam nie ma o tym zielonego pojęcia.
--------------------

Dodane: 07-10-2010 19:27 -
nie chodziło o technikę a o panowanie nad czakrą yin-yang
jak sam wiesz to dość ciekawy "wątek" Takie izanagi bez limitów i oczek XD (przykład)

Dodane: 09-10-2010 11:28 -
Kyuubi00 napisał/a:
Co do Hashiramy nie wiem może Kakuzo,
wspominał że jako jedyny pokonał I Hokage ale czy go zabił to nie pamiętam
nie powiedział że go pokonał tylko że walczył z nim

Dodane: 13-10-2010 17:26
A co mi powiecie o zapieczętowanej przez Tobiego statuule Gedo, i tym co pozostało po Hasiramie Senju?? To jakaś forma życia, jakiś kwiat?? Jedyne co pewne to że Tobi nas zaskoczy jezcze niieraz

Dodane: 13-10-2010 17:38
to jest klon hasiramy senju,sam tobi to powiedział że zdobył jego komórkę podczas walki.a statuła gedo jest podobizną 10 ogoniastego yuubiego

Dodane: 15-10-2010 12:18
Pierwszy Hokage, współzałożyciel Wioski Ukrytego Liścia, dziadek Tsunade i Nawakiego. Do perfekcji opanował mokutona.
--------------------

Dodane: 18-10-2010 19:29
Ayumi95-Post dziwny bo to nie jest takie pytanie jakiego powinniśmy się spodziewać na tym temacie

.Ale jak jest to tak jakby odpowiem

.Lepsze zakończenie byłoby jak to ująłeś "drastyczne" śmierć jakiegoś bohater nie koniecznie Naruto i sporo Shinobi mogło by zginąć.
--------------------

Dodane: 18-10-2010 19:38
mysle ze naruto sie skaczy jak naruto umze smiercia natoralna
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, na misji np. jak bedzie kogos chcial oslonic
, nawruci sasuke a on go kiedys zabije
lub odejdzie z wioski i zacznie zyc na wlasna reke a konohamaru zostanie hokage
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.