Dodane: 15-01-2012 11:48
Czy sasuke w 29 odc I serii dostał pieczęć od Orochimaru? To były te "łezki" Sharingana na jego szyi. Proszę o odp. A ,i co robi ta dodatkowa pieczęć ,którą Naruto dostał od Orochimaru w 29 odc?

Dodane: 15-01-2012 12:52
Tak Sasuke " dostał " pieczęć od Orochimaru poprzez ugryzienie, ale czy tą pieczęć z własnej woli dostał?? w to bym wątpił. A jeśli chodzi o Naruto , to on żadnej pieczęci od Oro nie dostał, przynajmniej z tego co mi wiadomo...

Dodane: 15-01-2012 12:55 -
1. To była tzw przeklęta pieczęć.
2. Orochimaru nie dał żadnej pieczęci naruto, widział po prostu że naruto zyskuje dużo siły gdy używa charky lisa, tak więc zablokował pieczęć tak by nie mógł jej używać. Z tego co wiadomo to ojciec naruto pieczęć skonstruował tak, by lis był uwięziony ale mimo to naruto mógł używać jego chakry, bo wierzył iż będzie w stanie ją kontrolować.

Dodane: 22-01-2012 19:14
Pieczęć MInato była tak skonstruowana by wydobywać tak czy owak tylko część Mocy Kyuubiego. Dopiero w najbliższym chapku zobaczymy pełnie mocy Lisa .

Dodane: 26-01-2012 19:42
Witam, zaczynam od nowa oglądać shipp'a no i tutaj jest pytanie. A mi czy mianowicie, czy warto jest oglądać fillery? Są jakieś ciekawe, czy wszystkie nudne? Z góry dzięki za odpowiedź.

Dodane: 26-01-2012 19:47 -
Wszystkie fillery to jedno wielkie gówno za przeproszeniem , o tych z Sorą i tych z Guren to już nie wspomnę

Dodane: 26-01-2012 19:50
Ahh tak myślałem

No dobra to więc idą normalne odcinki. A jeszcze takie pytanie. Jest wogóle możliwość kupienia Naruto gdzieś w polsce? ;o ;D

Dodane: 26-01-2012 20:00
zrozum napisał/a:Ahh tak myślałem

No dobra to więc idą normalne odcinki. A jeszcze takie pytanie. Jest wogóle możliwość kupienia Naruto gdzieś w polsce? ;o ;D
Domyślam się że chodzi Ci o tomiki prawda ? Poszukaj na allegro , a jak nie to w empiku je dostaniesz , ale z tego co wiem to ciężko je tam znaleźć i musiał byś cały sklep przeszukać żeby 1 półeczkę z tomikami znaleźć , niemniej życzę powodzenia

Dodane: 26-01-2012 20:01
Jako mangi owszem, w sieci księgarni Empik lub Matras, ale także w Komiksolandii, jeżeli chodzi o anime, nikt w Polsce nie podjął się wydania anime na DVD czy Blu-ray, jedynie leci w telewizji na AXN Spin HD.

Dodane: 26-01-2012 22:21
#SenjuHashiramaSorki za nie sformułowanie pytania, mój błąd

Miałem na myśli Anime ;p
Ahh, tak myślałem bo nigdzie znaleźć nie mogłem

Dzięki za odpowiedź.

Dodane: 01-02-2012 10:11
wiecie co się stało z samurajami na wojnie bo się jakoś zgubił wątek kishimoto dał spokój czy coś przegapiłem?

Dodane: 09-02-2012 10:19
Powiedzcie coś na temat tego filmiku z Youtube co to może oznaczać??
http://www.youtube.com/watch?v=VZ7Y03kIKc8
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Naruto: Pytania i odpowiedzi na dowolny temat.

Dodane: 12-02-2012 12:05 -
rambo88pl napisał/a:Powiedzcie coś na temat tego filmiku z Youtube co to może oznaczać??
http://www.youtube.com/watch?v=VZ7Y03kIKc8
To jest OVA, czyli fanowski film, nie jest prawdziwy, po prostu ktoś sobie to wymyślił i takie coś stworzył : ).
Edit: OVA to nie jest fanowska produkcja. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Dodane: 15-02-2012 22:34
--------------------
Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...

Dodane: 15-02-2012 22:38 -
sonmoho1121 napisał/a:Dopiero zaczołem oglądać Shippudena i jestem przy walce z Sasorim. Interesuje mnie kto jest pokazany na openingu i czy ten grób jest Sarutobiego Hiruzena?
Daje link do openingu
http://www.youtub...MODMd8pgCY I kim jest dziewczyna w drugim endingu? Także daje link
http://www.youtub...gVeopujDCM Opening i Ending są z Filmu Kinowego. Ten grób jest grobem Naruto, ale radzę Ci teraz się tym nie zajmować, nie mieszaj sobie. Oglądnij najpierw wszystkie powstałe odcinki Shippuudena.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 15-02-2012 23:09
Dziękuje Sala8 ale mam jeszcze jedno pytanie, czy mam rozumieć że po Shippudenie Naruto zginie
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
? Czy dobrze zrozumiałem, to znaczy że ci shinobi to będzie jakaś nowa organizacja i zabiją Naruto?
--------------------
Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...

Dodane: 15-02-2012 23:14
sonmoho1121 napisał/a:Dziękuje Sala8 ale mam jeszcze jedno pytanie, czy mam rozumieć że po Shippudenie Naruto zginie
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
? Czy dobrze zrozumiałem, to znaczy że ci shinobi to będzie jakaś nowa organizacja i zabiją Naruto?
No nie ma za co, sorki, że Ci zaspojlerowałem z tym grobem.
Nie, nie zginie to jest wstęp Kinówki, ale potoczy się inaczej.
W dodatku to nie jest po Shippuudenie, a raczej w trakcie, a właściwie tego nie ma bo Kinówki są wymyślone, niepodlegające głównej fabule i mandze.
--------------------

Dodane: 18-02-2012 20:10 -
Ja jestem ciekaw czy Kakashi jest zdolny do aktywowania EMS. Skoro aktywował 3-łezkowca i Ms'a to czemu nie i EMS'a?

Dodane: 18-02-2012 20:41
zrozum napisał/a:
Ja jestem ciekaw czy Kakashi jest zdolny do aktywowania EMS. Skoro aktywował 3-łezkowca i Ms'a to czemu nie i EMS'a?
No, ale wydaje mi się, że trzeba przeszczepić sobie brata oczy?
Jednak właściwie nie musi być to jedyny sposób, myślę, że to nawet możliwe?
Tylko, że Kakashiego MS nie psuje mu wzroku, Elternal może dałby mu, że by się tak nie męczył używając go? oraz inne właściwości. W każdym razie raczej go z nim nie zobaczymy

.
--------------------

Dodane: 18-02-2012 20:49
"Można go zyskać jedynie przez wydłubanie i przyczepienie sobie oczu innego członka klanu Uchiha" Z wikipedii + Itachi mówi podczas walki z Sasuke, że jedynie członkowie Uchiha mogą go posiąść przez wydłubanie oczu innemu członkowi, ale co z tego? Itachi mówił, że wybił klan specjalnie to tak samo teraz mógł kłamać

Tobi też mówił że jest Madar'ą.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.