Dodane: 23-10-2011 10:48 -
Już Cię zaprosiłem, mój nick to fluks146. Te 30 walk każdą postacią, to chyba właśnie najgorsze :/ Chociaż już mam 14 postaci, którymi grałem po 30 razy

Po trochu będę zdobywał te "titles", czy jak to się tam pisze i może kiedyś platynka wpadnie

Dodane: 28-10-2011 10:13 -

Dodane: 30-10-2011 14:18 -
Jiraiya10 napisał/a:siema mam pytanie do bardziej doswiadczonych graczy NUNS2.da sie w ogole robic takie combosy w normalnej walce(gra z kumplem) jiraya w trybie sage jak na tym filmiku(link ponizej)od minuty 4:56??? prosze o pomoc

pozdr
http://www.youtub...wGAwzZmunY Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 Niestety, coś takiego jest tylko w Story, aby lepiej oddać fabułę. Jest troche takich rzeczy w tym trybie
Natomiast jeśli chodzi o kombosy to dostępne jest w grze.
(Melee, uderzenie) B (x360) albo O (ps3) - i gdy zadajesz mu ciosy masz do wyboru 4 tyby kombosów.
Z przytrzymaniem Gałki/strzałki Do góry, w bok ktorykolwiek albo w dół i bez trzymania.
Z każdym robi co innego
Pozwolę sobie odświeżyć temat, uporał już się ktoś z platyną w UNS2? Bo ja ostatnio próbowałem i szlag mnie trafiał, ta gra mnie tak strasznie znudziła do tego mnie irytuje więc chyba nie dam rady xDD A tak mało mi brakuje.
Ja niestety nie, ale mam zamiar to zrobić w przeciągu 2 tygodni

Brakuje mi tych 30 zagrań każdą postacią i jeszcze paru rzeczy typu: "zbierz 30 empty can"