Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:12
OnLine: 28, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Piłka ręczna
Dodane: 21-06-2010 17:06
#Cheon - user - 90%
Jest temat o piłce nożnej, koszykówce. Porozmawiajmy więc o piłce ręcznej.
Bardzo lubię oglądać, jak i grać :) Jest ciekawie, dynamicznie i prawie każda akcja kończy się golem :)
Jak wiadomo, ostatnio podczas meczu towarzyskiego poważnego urazu oka doświadczył reprezentant Polski - Karol Bielecki. Początkowo mówiono, że o kontynuowaniu kariery nie ma mowy. Aktualnie można znaleźć informacje, że jest to jednak możliwe...
Zapraszam do dyskusji!

--------------------

Dodane: 21-06-2010 17:09
Jeśli chodzi o piłkę ręczną to oglądam tylko i wyłącznie mecze reprezentacji Polski na MŚ, ME czy Olimpiadzie. Oglądam, bo osiągamy w tym całkiem spore sukcesy, jednakże nie jest to sport, który lubię. Sam nie cierpiałem grać w to na WF :)

--------------------

Dodane: 21-06-2010 17:12
Również lubię piłkę ręczną lecz niestety u mnie w szkole bardzo mało się w nią gra. Kibicuje vive kielce, a że do Kielc mam niedaleko, a mój starszy kiedyś trenował ręczną to dość często jeżdżę z nim na jakieś mecze.

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 21-06-2010 18:19
#Sango - user - 100%
Na początku strasznie nie lubiłem piłki ręcznej , no ale przełamałem się i teraz można powiedzieć że bardzo lubię xD... ale przyznam się szczerze że za bardzo nie przepadam ze oglądaniem meczy, noi kibicuje Wiśle Płock... chociaż mieszkam ponad 200km od Płocka...

Dodane: 21-06-2010 20:22 - Edytowane przez olek_mi dnia 21-06-2010 20:23
#olek_mi - user - max%
Piłka ręczna to powinien być nasz narodowy sport, w końcu to my polacy wymyśliliśmy szczypiorniaka ;) . Bardzo mi szkoda Karola Bieleckiego, bo jednak taka kontuzja zabiera mu coś najważniejszego w życiu. Kontrakt miał podpisany z najlepszym klubem w europie (czyli na świecie)... I pomyśleć, że to był przypadek :( .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 21-06-2010 21:11
#Bociak - user - max%
Piłka ręczna jest chyba gorsza niż nożna, gdyż broniąc narażasz się na szalone ciosy. Może i na innej pozycji gra się lepiej, czy fajnie się ogląda takie mecze, ale przez rzecz którą napisałem w pierwszym zdaniu, nigdy nie przekonam się do tej gry.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 21-06-2010 22:04
#Darknes - user - max%
Nie, nie, nie ! xD Nie lubię tak samo jak siatkówki i koszykówki, po pierwsze bez kłamania powiem, ze mam łamagowate ręce do piłki a w tych trzech sportach gra się właśnie rękoma (jakby ktoś nie wiedział xDD) Po drugie te sporty nigdy nie przykuwały mojej uwagi bo gdyby mi się podobały to raczej bym ćwiczył ręce aby móc lepiej operować piłką xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 26-06-2010 21:34 - Edytowane przez Cheon dnia 26-06-2010 21:35
#Cheon - user - 90%
Mimo oświadczenia o końcu kariery Karola Bieleckiego dopływają informacje, że Polak wraca do gry! (oczywiście po rehabilitacji). Jest to bardzo dobra wiadomość dla fanów piłki ręcznej :) Powodzenia Karol!

--------------------

Dodane: 29-06-2010 17:12
#Pepe - user - max%
Mój stosunek do ręcznej jest raczej neutralny. Oglądam mecze tylko wtedy jak nasi grają jakiś ważny mecz np. o medal na jakiś mistrzostwach. A tak to mnie w ogóle nie interesuje . Ale słyszałem o tragedii Bieleckiego . Jak chce wrócić po tej groźnej kontuzji do gry to mu tego życzę .

--------------------
iSayumi
Dodane: 18-07-2010 15:09
#Cheon - user - 90%
Wczoraj odbyła się ''Bitwa o Chicago''. Niemcy i Polska toczyli bój w piłce ręcznej. Przegraliśmy różnicą tylko jednego punktu... W pewnym momencie Niemcy mieli wielką przewagę, ale wielka pogoń Polaków znacznie zmniejszyła różnicę.

--------------------

Dodane: 18-07-2010 15:26
#Sango - user - 100%
Głupia sprawa w footbalu uwielbiam Niemców , ale już w ręcznej to raczej nie... kibicowałem Polakom prawie byśmi wygrali wielka szkoda może następnym razem?

Dodane: 01-09-2010 13:16
#malpex - user - max%
Piłka ręczna jest naprawdę fajnym sportem, szczególnie jak nasza drużyna wygrywa. Dzieki meczom piłki ręcznej przecież przeżyliśmy wiele pozytywnych emocji i nadal przeżywamy. Mam nadzieje ze odniesiemy jeszcze większe sukcesy niż dotychczas :d

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online