Dodane: 23-06-2010 16:56
Jak dla mnie odcinek super. Trochę gadania , ale walka również była. Piccolo walczył znakomicie. Tylko Vegeta wyglądał tak samo jak w Z myślałam, że go ulepsza. W następnym odcinku powinni pojawić się C 18 C17 i C16.

Dodane: 23-06-2010 22:39
Zawsze lubiłem ten odcinek w którym Piccolo pastwił się nad Gero, czym udowodnił swoją klasę i wielką siłę. Może nie był to najbardziej spektakularny odcinek Kaia, ale jak tylko z objęć Morfeusza wyrwą się #17 i #18, to zacznie się prawdziwa impreza.
--------------------

Dodane: 28-06-2010 17:25 -
Mi się podobało. Całkiem mile spędzony czas przy ekranie. A jak teraz do akcji wkroczy C17 i C18, to będzie jeszcze lepiej.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-06-2010 20:12
Prawda,odcinek miły w oglądaniu,chociaż troche dużo gadania.Piccolo pokazał wreszcie swoją moc,czekam teraz na walke C18 vs Vegeta
--------------------

Dodane: 01-07-2010 23:47
by_ikar napisał/a:emil9912 napisał/a:
ziomek mi chodzilo o dubbing angielski ale oryginalny twórców dragon balla zamiast japonskiego ,wiec nie mieszaj jednego z drugim bo wiem ze jest dubbing angielski ale nie tworzony przez twórców.
Yyy.. Bzdury jakich mało. Oryginalny dubbing jest japoński w przypadku DB, o czym świadczą odcinki RAW, które wstawiamy są w języku japońskim. Dodatkowo, to nie jest koleś, tylko jak już to koles
iówa ponieważ to jest dziewczyna, o czym świadczy przedwszystkim "nick" i to że wciąż o niej pisze "kasia".
hahahahahh dawno tak sie nie usmialem
gdzie ja napisalem ze dubbing japonski nie jest oryginalny ?????????????????????
po drugie zanim cos napiszecie na temat mojego posta to poczytajcie wczesniejesze to moze nie bedziecie pisac takich smiesznych rzeczy.
pisze jeszcze raz dla bardzo nie kumatych -fajnie by bylo gdyby dragon ball byl tworzony z dabbingiem angielskim przez tworcow dragon ball gdyz mialby wieksza rzesze fanow.Ale napewno ten dubbibg nie byl by taki dobry jak japonski

Dodane: 09-07-2010 09:30
hahahahahh dawno tak sie nie usmialem
gdzie ja napisalem ze dubbing japonski nie jest oryginalny ?????????????????????
Wpierw piszecie strasznie nieczytelnie, a potem pretensje... Zamiast nas to ty wyszedłeś na idiotę.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.