Dodane: 20-06-2010 10:26
Na stronie pojawił się kolejny epizod "Dragon Ball Kai", o numerku 62. Obecnie jest to wersja online RAW.
LINK:
http://dbpolska.n...ll_kai/62/ Tak jak napisałem w ostatnim temacie, nie będę tolerować w tematach o opiniach, postów, które nic nie wnoszą do tematu, dotyczą problemów z odcinkiem czy napisami, od tego są inne tematy. A za posty, które przed chwilą zaserwował przykładowo użytkownik Paweu jest ban na 48h. Skoro wy nie potraficie czegoś uszanować, to i was nie będziemy traktować poważnie. Jest regulamin, a wy go olewacie.

Dodane: 20-06-2010 11:10
Zajebi... odcinek jeśli chodzi o następujące rzeczy począwszy od prelude , gdzie widzieliśmy Goku ciężko chorego w domu , czego nie było w 61 , bardzo ciekawie to wyglądało , oczywiście walka Zielonego taka troszkę wolniejsza i mniej dynamiczna niż Vegety czy Goku ale też się popisał , kolejna rzecz to przybycie Trunksa który nie poznał cyborgów no i realizacja Vegety kim jest chłopak o imieniu Trunks , ogólnie odcinek bardzo przyjemny dla oka , ucha i umysłu

a za tydzień pościg i może pod koniec odcinka Dr. Gero zamknie się w tym labo i może w 64 już sie akcja z właściwymi cyborgami zacznie .

Dodane: 20-06-2010 17:36
#by_ikar Jeśli byś mógł i pamiętał to wrzuć też HD

Odcinek fajny

Ja już chce Cell

i SSJ2 Gohana

Dodane: 20-06-2010 17:42
Walka Gohana SSJ2 z Cellem była bezsensowna . Na początku gohan położył cela jednym ciosem a nieco pózniej ledwo dał rade go kameha położyć .Dlatego najlepsza jest Saiyan saga .Ja czekam na napisy .

Dodane: 20-06-2010 17:46

Dodane: 20-06-2010 18:04
Co ty

Najlepsze anime są po japońsku i warto czekać

Jak chcesz to idź oglądać wersje Reamstred, jest po angielsku
Czekam oczywiście sobie na napiski i walkę Piccola
--------------------
THIS
IS
SPARTA

Dodane: 20-06-2010 18:14
#Punkbuster: Gohan miał później kłopoty, bo Cell niemal zginął. Mając komórki trzech sajan (Goku, Gohan, Vegeta), jego moc podwoiła się.

Dodane: 20-06-2010 18:15
Odcinek dobry ale nudny muszę się przyznać, że trochę przewijałem xD Skrócić nie dało rady zbytnio czego wieć praktycznie to samo co w Z ujrzeliśmy. W Nasepnym juz powinny być C17, C18 i C16 a wkrótce Cell
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 20-06-2010 18:33
najlepsze sa po japonsku ? pod jakim wzgledem ? bo napewno nic nie rozumiesz
glosy osob podkładających sa dobre

Dodane: 20-06-2010 18:57
Ja uwielbiam oglądać anime po Japońsku. To ich fajne "kesooo", albo "Nanda korałaaaaaa!?" daje taki fajny klimat. Wolę to niż "Damn it!" lub "What?!". Dubbing i ta orginalność głosów. Przez to
--------------------
THIS
IS
SPARTA

Dodane: 20-06-2010 18:59
No dokładnie... Dubbing japoński naprawdę dużo daje w tym anime. Najlepszy zwrot według mnie to ''Konicziła'' małego Gohana
Odcinek bardzo ciekawy
--------------------

Dodane: 21-06-2010 18:41
odcinek calkiem niezly ,ale ci tworcy z japoni chyba nie pomysleli nad tym aby dubbing byl angielski ,wtedy dragon ball trafial by w szersze grono , no i wtdy my bysmy mieli wczesniej napisy
Jak to nie pomyśleli? Przecież w Stanach leci "Dragon Ball Z Kai", ale są dopiero na tych odcinkach, jak odlatywali na Namek. Po za tym zasada - napisy brać najlepiej na podstawie tłumaczenia z oryginału, bo w takich wersjach to często są jakieś niedomówienia, albo nawet przekształcone dialogi. Po za tym japońska wersja ma swój klimat, z resztą był o tym cały temat. I ostatnia rzecz - czasami funsuby są lepsze jakościowo jak oficjalne tłumaczenie.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 21-06-2010 21:46
Przepraszam wszystkich którzy czekali, ale niestety megaupload mnie dzisiaj totalnie zawiódł. Czekam już przeszło 2 godziny na dodanie mojego pliku i wciąż mam "plik chwilowo niedostępny" :/ tak więc postanowiłem udostępnić odcinek do pobrania z serwera strony, do czasu kiedy tamten na megaupload nie zacznie mi działać poprawnie..
Tradycyjnie odcinek można pobrać spod tego linku:
http://dbpolska.n...all_kai_62 lub poprzez kategorię w strefie plików, oraz ostatecznie można pobrać z poziomu odcinka online.
Odcinek w HD jeszcze wieczorem postaram się wrzucić do pobrania. Wysokich transferów.

Dodane: 22-06-2010 10:38
Odcinek całkiem całkiem

akcja coraz szybciej sie rozwija

juz nie długo ujrzymy c17 i c18

byle do sagi Cell

Dodane: 22-06-2010 11:22
Kayleigh90 napisał/a:odcinek calkiem niezly ,ale ci tworcy z japoni chyba nie pomysleli nad tym aby dubbing byl angielski ,wtedy dragon ball trafial by w szersze grono , no i wtdy my bysmy mieli wczesniej napisy
Jak to nie pomyśleli? Przecież w Stanach leci "Dragon Ball Z Kai", ale są dopiero na tych odcinkach, jak odlatywali na Namek. Po za tym zasada - napisy brać najlepiej na podstawie tłumaczenia z oryginału, bo w takich wersjach to często są jakieś niedomówienia, albo nawet przekształcone dialogi. Po za tym japońska wersja ma swój klimat, z resztą był o tym cały temat. I ostatnia rzecz - czasami funsuby są lepsze jakościowo jak oficjalne tłumaczenie.
ziomek mi chodzilo o dubbing angielski ale oryginalny twórców dragon balla zamiast japonskiego ,wiec nie mieszaj jednego z drugim bo wiem ze jest dubbing angielski ale nie tworzony przez twórców.

Dodane: 22-06-2010 11:26
emil9912 napisał/a:Kayleigh90 napisał/a:odcinek calkiem niezly ,ale ci tworcy z japoni chyba nie pomysleli nad tym aby dubbing byl angielski ,wtedy dragon ball trafial by w szersze grono , no i wtdy my bysmy mieli wczesniej napisy
ziomek mi chodzilo o dubbing angielski ale oryginalny twórców dragon balla zamiast japonskiego ,wiec nie mieszaj jednego z drugim bo wiem ze jest dubbing angielski ale nie tworzony przez twórców.
Koleś, co Ty wypisujesz? <lol2> Przecież oryginalny podkład to japoński dubbing.
Odcinek dość dobry, trochę walki, trochę gadaniny, ale istotnej. Oby do Androidów.

Dodane: 22-06-2010 11:37
Odcinek niezły. Jako, że 1szy raz oglądam DB to mnie bardzo ciekawi jak się akcja potoczy

. Mam nadzieję, że już niedługo akcja się rozkręci na maxa! ;D.

Dodane: 22-06-2010 12:06
emil9912 napisał/a:
Yyy.. Bzdury jakich mało. Oryginalny dubbing jest japoński w przypadku DB, o czym świadczą odcinki RAW, które wstawiamy są w języku japońskim. Dodatkowo, to nie jest koleś, tylko jak już to koles
iówa ponieważ to jest dziewczyna, o czym świadczy przedwszystkim "nick" i to że wciąż o niej pisze "kasia".

Dodane: 22-06-2010 21:01
Dla mnie odcinek pełen akcji, bo nie oglądałem Zetki

Już niedługo pojawią się nowe cyborgi, a później Cell
--------------------

Dodane: 23-06-2010 16:50
Odcinek super! Fajna akcja. Picollo pokazał na co go stać, zaprezentował dobry poziom. Normalnie zapomniałem że w Zetce Szatan Serduszko też walczył z DR Gero. Jednak warto Kai'a oglądać xD Cyborgi jak na razie ciągle są zaskakiwani. Ale teraz pora na Z-team
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.