Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:31
OnLine: 36, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Piłka nożna
Dodane: 15-06-2010 11:27
#JCD - user - max%
Ja jakoś średnio lubię grać na hali. Trochę tam ciasno i piłka mi się tam nogi nie trzyma, nie można łatwo dryblingów robić.

--------------------

Dodane: 17-06-2010 21:58
#enigma - user - max%
Ja lubię grać, na hali, na wymiarowych boiskach i na orlikach, nie ma dla mnie różnicy. :d Ostatnio zdobyliśmy ze szkołą mistrzostwa województwa, także coś tam się gra, chociaż kondycja na pewno nie taka, jak kilka lat temu. W każdym bądź razie często gram, lubię grać i w sumie przez to też czasu na forum coraz mniej.

--------------------
Dodane: 18-06-2010 19:07
#Konrad - user - 100%
Uwielbiam ten sport...a czy na hali czy na boisku, czy na asfalcie, jest mi wszystko jedno(chociaż lepiej na trawie...bo na asfalcie nie można wślizgów robić ani się rzucić..xD Ogólnie to ostatnio się zapaliłem jeszcze bardziej mistrzostwa mnie nakręcają, i gram codziennie...dzisiaj z chłopakami 3 lekcje graliśmy, dwa WFy i wychowawczą se odpuściliśmy...ogólnie sport fajny..i mój ulubiony.. :d

--------------------

Dodane: 19-06-2010 10:36
#by_black - systemadmin - max%
Czy interesują się piłką nożną? Hmm, zdecydowanie tak, od małego bardzo stałem za Niemiecką ligą, Bayern Munchen, Lechem Poznań i Manchester United, to moi faworyci od lat i nic się nie zmieniło. sam jak byłem młodszy to planowałem wiele, ale moje serce odcięło mnie od wielu rzeczy w tym i od piłki, ale grało się w nią bardzo, ale to bardzo często. Później już nie grałem przez serducho, ale teraz nie jednokrotnie bym do tego wrócił w parku czy gdzieś na boisku, ale za to często oglądam naszą ligę, kiedy tylko odkodowuje się Canal+ Sport i obecnie mundial :p

Czasami się zastanawiam jak można obrażać kogoś kto interesuje się piłką nożną, bo rzekomo to gówniany sport, często tak mówią fani siatki, ale że tak się zapytam, jak można być fanem siatki? Tak samo jak można być fanem piłki nożnej. Dla mnie siatka jest monotonna, bardziej niż koszykówka czy piłka ręczna, bo kilku facetów, kilka kobiet po dwóch stronach odbijają piłkę na trzy. Po prostu żadnej specjalnej dynamiki.. A mimo to jakoś nikomu nie narzucam tego, że stary jak możesz się tym interesować :o To jest sprawa indywidualna, ale czy jest drugi sport, który aż tak łączy ludzi z wszystkich narodów, szczególnie podczas mundialu? :p

Dodane: 18-07-2010 16:36
#Cheon - user - 90%
Do gry trzeba też odpowiednich butów. Miałem w szkole takie dziwne adidasy, w których stopa taka ciężka była i źle się w nich piłkę kopało. Niemal debila z siebie przy całej klasie zrobiłem. Najlepiej to w zwykłych halówkach, choć czasem ślisko. Niedawno zakupiłem takie korki, co prawda tylko za 50 zł, ale i tak stopa mi rośnie szybko, więc nie widziałem sensu pakować jakiejś wielkiej kasy w to.

--------------------

Dodane: 18-07-2010 16:41 - Edytowane przez Sango dnia 18-07-2010 16:42
#Sango - user - 100%
Dopiszę jeszczę że uwielbiam grać na hali, dlaczego ? otóż dlatego że boisku jest o wiele mniejsze ( chociaż w mojej szkole wyjątkowo duże ) tam mam większy manewr do popisu itd... ostatnio mój klub spadł do 2 ligi więc raczej powodu do dumy nie mam , a i spada zainteresowanie piłką , puste trybuny eh..

Dodane: 18-07-2010 16:47
#Tomson - user - 90%
W piłkę nożną mistrzem nie jestem, ale grać lubię. Najczęściej stoję na obronie, bo zabieranie piłek i dalekie, dokładne wybicia wychodzą mi dość nieźle :) Oglądać również lubię, zarówno piłkę klubową jak i reprezentacyjną.

ostatnio mój klub spadł do 2 ligi więc raczej powodu do dumy nie mam

Mam dokładnie to samo [yyy]

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 18-07-2010 16:54
#C@rL - user - max%
Powiem tak... sport ten mam we krwi ;p Mój tata był piłkarzem lokalnego klubu, więc grać w piłkę uczyłem się od najmłodszych lat. Oczywiście zawsze sprawiało mi to przyjemność, nic na siłę. Lubię grać jak na sali jak i na boisku. Oczywiście na hali gram częściej, gdyż szybciej na piłkę halową się zbiera skład ;p Oglądać także uwielbiam. Od MŚ organizowanych przez Francję raczej na bieżąco śledzę każdą imprezę, wiadomo z upływem lat zwracam uwagę na znacznie więcej rzeczy.

--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online