Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:25
OnLine: 64, statystyki
index > Media > Film
Temat: Film: Najgorszy tytuł
Dodane: 20-11-2010 19:28
Chyba takie debilne jak kontynuacji kilkanaście beethowena czy kevin sam w domu 3 czy 4 bo to już żenada wg mnie xD

Dodane: 31-12-2010 03:36
#LuKeR - user - 40%
Ja powiem że najgorszy film to horror pt: Rzeźnia: Zakaz wstępu.
Pisało że to horror a ja po kilku minutach śmiałem sie że sąsiedzi zaczeli przychodzić ze skargami. Film był oryginalny ale niestety po kilku minutach został wyjęty z DVD i płyta została połamana.

--------------------

INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!
Dodane: 30-05-2011 18:33
#owerfull - user - max%
Najgorszy film, jeżeli chodzi o konkretny tytuł, to zdecydowanie zmierzch. Niby akcja, niby SF ale taki chłam dla nastolatek że się nie da. Tak samo spora część z mayli cyrus, filmy typowo dla dzieci w wieku około 10 lat, później już tego oglądać nie można. Jeszcze high high school musical, to samo, ta sztuczność aż kole w oczy.
Ikar, nie jest najgorszy, nie jest to też chłam dla nastolatek, nastolatki podniecają się tylko Robertem(aktor który gra Edwarda) i nic więcej nie widzą w tym filmie.Zmierzch i następne części są bardzo dobre, zaczynając od fabuły, po postacie w nią zaplątane, oba gatunki(wampiry jak i wilkołaki mają swoją historię, fajna rodzinka Edwarda), ma klimat.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 30-05-2011 18:47 - Edytowane przez manfred dnia 30-05-2011 18:48
#manfred - user - 60%
Najgorszy to ten horror z Paris Hilton nie pamiętam nazwy a po nim seria zmierzch. Dlaczego? Bo po prostu [^*$%*&%] jak patrze na tą gre aktorską tej [*&%*%] Belli to mnie krew zalewa. Książka w miare fajna film, katastrofa [umarl]

krupek123 napisał/a:
Dla mnie najgorszą tandetą to jest wojna polsko-ruska kilka razy podchodziłem do tego filmu i nigdy nie zobaczyłem nawet 30 minut tego gó**a. Na ogół lubie poskie filmy bo można się po śmiać (ch*ju,k**wo) itd ale ten gniot jest tragiczny

Jeżeli traktowałeś wojne polsko-ruską jako komedię, którą można sobie w sobote obejrzeć to gratuluję ..

film sam w sobie nie jest rzeczywiście jakiś super dobry, jak to polskie filmy, ale ukazuje Polskę pod obiektywnym kątem bo tak właśnie ona wygląda. Denerwuje mnie to że tak wiele ludzi uważa np. Galerianki i Wojne polsko-ruską jako komedie.

--------------------

Dodane: 30-05-2011 19:08
#bake1 - user - 50%
gadacie
te filmy ktore wymieniliście to błachostki
najgorszym filmem jaki w życiu widziałem jest film pt"Ciastko z Niespodzianką"
jak go obejżycie zrozumiecie dlaczego jest najgorszy!

Dodane: 30-05-2011 20:45
#Bartek - user - 70%
DB Evolution czy jak to się tam nazywało, Blair Witch Project, O dwóch takich co ukradli księżyc no i Piątek trzynastego od części 5 do końca.

--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)
Dodane: 30-05-2011 21:13
#Henkok - user - 80%
najgorszy to był horror z krukami jaki ogladałem,nie pamiętam jak się nazywał ,ale były w nim kruki i zombie ,ale to zombie były te dobre a kruki złe [oczy]

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 31-05-2011 08:15
#waldaks - user - 20%
Moim najgorszym filmem jest "upiór w operze",po filmie łeb boli.Oglądałem z przymusu :( Siostrze się podobał. [skrzywiony]

--------------------
Im Vegeta!
Im Super Saiyan!
Dodane: 31-05-2011 11:23
Są filmy beznadziejne jak np. kinówka "Bloodrayane" lub "Resident evil" ale z tego można mieć jeszcze beke. Osobiście nie podoba mi się ojciec chrzestny 2 i 3. Zostane zaraz zmieszany z błotem, gównem i czymś jeszcze jak sądze.Obiektywnie patrząc film jest dobrze zrobiony ale np. ja oglądam część 2 i 3 1000 raz no i wiem że to są jakieś porachunki ale po tych wszystkich intrygach to już niewiem kiedy, dlaczego, kto, po co. Pamiętam twarze tylko tych głownych aktorów zaś reszta mi się zlewa w wielkie g... Jest to po prostu tak zaplątane że już niewiem o co w tym chodzi ;p.Ale jest to tylko moje odczucie(po za tym jedynka mi się bardzo podoba w przeciwieństwie do kontynuacji).

--------------------

========================================================
"Wygrana cieszy ale porażka cie wzmacnia i czyni bardziej doświadczonym"
========================================================
"Nie proś o nic tylko to zdobywaj, w ten sposób osiągniesz swój cel"
Dodane: 31-05-2011 15:13
#JaroTrn - user - 10%
Cast Away bez wątpienia jest to najgorszy film jaki widzialem. Zawsze jak z kumplami po imprezie nie mozemy zasnac to oczywiscie .... Cast Away poza śswiatem

Dodane: 31-05-2011 15:29
#GokuDBZ - user - 60%
owerfull napisał/a:
Najgorszy film, jeżeli chodzi o konkretny tytuł, to zdecydowanie zmierzch. Niby akcja, niby SF ale taki chłam dla nastolatek że się nie da. Tak samo spora część z mayli cyrus, filmy typowo dla dzieci w wieku około 10 lat, później już tego oglądać nie można. Jeszcze high high school musical, to samo, ta sztuczność aż kole w oczy.
Ikar, nie jest najgorszy, nie jest to też chłam dla nastolatek, nastolatki podniecają się tylko Robertem(aktor który gra Edwarda) i nic więcej nie widzą w tym filmie.Zmierzch i następne części są bardzo dobre, zaczynając od fabuły, po postacie w nią zaplątane, oba gatunki(wampiry jak i wilkołaki mają swoją historię, fajna rodzinka Edwarda), ma klimat.

owerfull , nie można mieć odmiennego zdania ? np. ja nie lubie zmierzchu a Ty lubisz .
Pozdrawiam.

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 31-05-2011 15:32
#hlkpl - user - 80%
Najgorszy film jaki widziałem to Lejdis. Wszyscy tak zachwalali ten film, ja do dziś się zastanawiam co ludziom podobało się w tym filmie. Czy Adamczyk grający geja , a może kuna machająca cyckami, albo bezsensowna akcja w tym filmie? [umarl] [placze]

--------------------
Dodane: 31-05-2011 15:37
#owerfull - user - max%
GokuDBZ napisał/a:
owerfull napisał/a:

owerfull , nie można mieć odmiennego zdania ? np. ja nie lubie zmierzchu a Ty lubisz .
Pozdrawiam.

Nie można [wesoly] , nie wiem co jest nudne w Zmierzchu, pierwsza część jest średnia, druga trochę lepsza, ale trzecia jest bardzo dobra... dla mnie gównianym filmem są np "Galerianki"

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 31-05-2011 17:04
#Darknes - user - max%
Ower weź nie żartuj nawet. Ty chcesz komuś swój gust wcisnąć ? xD

Zmierzch nie jest jakiś strasznie beznadziejny ale po obejrzeniu pierwszej części jakoś nie mam ochoty na następne, film jest przeciętny. Niby można się podniecać wilkołakami i wampirami ale obydwa gatunki wypadają w tej serii dosyć lamersko, taki Van Helsing czy seria Underwold'a to są zarąbiste filmy o tej tematyce. Teraz wszędzie wciskają wątki miłosne co się robi wprost żałosne, jak chce se obejrzeć coś o miłości to oglądam film z gatunku "Komedia romantyczna" czy coś a nie, w filmie akcji jest więcej lolitowatej miłości niż akcji.

Ostatnim takim dość nudnym filmem było "Podkręć jak Beckham" produkcja Bolywoodzka (chyba), sam nie wiem co mnie podkusiło ale w połowie miałem ochotę wyłączyć ale stwierdziłem "Dam radę! Obejrzę do końca!" xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 31-05-2011 17:18
#GokuDBZ - user - 60%
Darknes napisał/a:

Ostatnim takim dość nudnym filmem było "Podkręć jak Beckham" produkcja Bolywoodzka (chyba), sam nie wiem co mnie podkusiło ale w połowie miałem ochotę wyłączyć ale stwierdziłem "Dam radę! Obejrzę do końca!" xDD

Pamiętam to też to oglądałem jak to było żałosne :d

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 01-02-2012 09:53
#Byczusia - user - 80%
Uważam, że najgorszym filmem jest Iluzjonista. Nie dość, że miał tak nudną fabułę, że o mały włos nie usnęłam w kinie, to jeszcze tak naciąganą. Postacie jakby zrobione w ostatniej sekundzie i nic nie widziałam w nich ciekawego.

Dodane: 01-02-2012 10:51 - Edytowane przez Esey dnia 01-02-2012 11:03
#Esey - user - 80%
Iluzjonista najgorszy? Bój się Boga...

Jak dla mnie najgorszym tytułem jest "Pterodaktyl". Powalające na kolana efekty specjalne, wspaniała gra aktorska, ogólnie cud miód. Moja mina przez cały film? WTF O.o!?

Zaraz za tym filmem stoją produkcje takie jak: słodki High School Musical, Prawdziwa historia Kota w Butach i Justin Bieber: Never Say Never - porażka totalna.

Dodane: 02-02-2012 13:37
#DeaDMen - user - 90%
Wydaje mi się że takim filmami były kontynuacje Kevina jak dla mnie to było już po prostu żałosne po raz 100 oglądać to samo tyle że z nowymi złodziejami... blisko zajęcia tego zaszczytnego miejsca były:High School Musical i Podkręć jak Beckham.

Dodane: 02-02-2012 13:52 - Edytowane przez Bociak dnia 02-02-2012 13:52
#Bociak - user - max%
Jeśli chcecie poznać naprawdę fatalne produkcje to zapraszam do recenzji Nostalgia Critica. Znajdziecie tam takie perełki jak The Room. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 02-02-2012 14:49
Mało filmów oglądam, lecz najgorszymi były DB Evolution i 1920 Bitwa Warszawska. Ten pierwszy po prostu był zrobiony dla kasy. Jedyne powiązania z oryginałem to imiona i nazwa. Widać było, że próbowano uwspółcześnić DB ale Goku chodzący do szkoły, mnisi którzy stworzyli kule i Bulma nie za bardzo przypadł mi do gustu. 1920 oglądałem w kinie by urwać się z lekcji w szkole. Po obejrzeniu miałem odczucie jak bym oglądał wersję demo. Sceny były tragicznie posklejane, fabuła się słabo łączyła przez co nie miałem kłopoty z oglądaniem. Innych filmów nie pamiętam.

--------------------

"W życiu piękne są tylko chwile"
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online