Dodane: 05-06-2010 13:59
A tak dzisiaj mnie naszło gdzie by tu uciec od rodziców na całe 2 miesiące i postanowiłem założyć temat xD
Mianowicie rok szkolny dobiega końca 80% cieszy się i czeka na upragniony koniec a pozostałe 20% (głąbów i nierobów xD) stara się jak może aby wszystko popoprawiać i zdać xD
Szkoła się skończy i się was zapytuje jak zamierzacie spędzić tegoroczne wakacje ? Jakies konkretne plany już macie czy może na razie żyjecie tylko dniem dzisiejszym i nic jeszcze nie zaplanowaliście ?
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-06-2010 14:05
Jak wakacje zaplanowałem? Przecież oczywiste że się nigdzie nie wybieram.

Tak jak to było rok wcześniej, tak jak było zawsze.

Nie ma za co, nie ma czym, nie ma z kim. ;p Trzy odwieczne komplikacje, ale już się z tym pogodziłem. Choć pieniądze może bym zdobył, ale wszystko poszło by na jedną zachciankę? Posiedzę w domu.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-06-2010 14:09
Ja też większość wakacji posiedzę w domu

, a pod koniec wakacji jadę nad morze. Najgorzej jak się siedzi w domu a koledzy wyjeżdżają

Dodane: 05-06-2010 14:24
Ja też spędzę większość na chacie może pojadę na trochę do cioci. Większość czasu spędzę na dworze i przed PC

Dodane: 05-06-2010 14:32
Ja tez większość czasu w domu ale na tydzień czy 2 to nie odmówię sobie jakiegoś wyjazdu. Może nad morze lub w góry, jeszcze pomyśle
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 05-06-2010 14:59
Nad morze mogę pieszo chodzić codziennie, więc gdzie tu się wybierać na wakacje

. Już mam propozycje obozów sportowych, ale na razie je tylko rozpatruję nic konkretnego

.
Szkoła się skończy i się was zapytuje jak zamierzacie spędzić tegoroczne wakacje ?
Tak, żebym potem miał co wspominać

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 05-06-2010 15:11
Jeśli o mnie chodzi to marzę o Bułgarii. Mój wujek ma biuro turystyczne, więc będzie zniżka

Jeździłem już tam wiele razy i było super. Mam nadzieję, że w tym roku mi się uda pojechać
--------------------
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
~Napoleon Bonaparte

Dodane: 05-06-2010 15:31
I znowu to męczące siedzenie przed komputerem i wysłuchiwanie wyrzutów rodziców. Znowu ciągłe wysłuchiwanie bachorów z sąsiedztwa, które próbuję zagłuszyć gitarą. Wakacje bardzo ładnie się zapowiadają, już nie mogę się doczekać kiedy to patrząc w stronę szkoły, nie będę myślał: "Spakowałeś się? Odrobiłeś lekcje? Czy jutro nie ma jakieś kartkówki?". Ta wymorzona chwila już niedługo. Pierwsze dni wakacji to będzie spamowanie na ekranie (mego monitora), trzeba nadrobić te stracone posty. xD Później coś się wymyśli, tak więc nie mam planów na wakacje, będę gnał tam gdzie mnie wiatr poniesie.
--------------------

Dodane: 05-06-2010 15:52
Ja tam nigdzie nie uciekam
No ale nad jeziorko się wyskoczy kilka razy. Mi tam rodzice nie przeszkadzają w spędzeniu miło dnia
--------------------

Dodane: 05-06-2010 21:58
Ja konkretnych planów też nie mam ale nad jakieś jezioro sie przejechać trzeba chociaż na kilka dni, no i musze w końcu z wujkiem tą Europe sobie zwiedzić bo już dwa razy musiałem przekładać wyjazd a teraz sobie już twego nie odpuszczę

A reszta wakacji raczej w domu.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-06-2010 22:17
Jak co roku - większość wakacji spędzam u dziadków dorabiając trochę. Wyrwę się tylko w pierwsze dni lipca - na konwent i to ortodonty (możliwe, że jeszcze kiedyś, zależy od wyników rekrutacji), potem wracam dopóki sezon się nie skończy albo dopóki nie będę tak zmęczona, że sama podziękuję. W zeszłym roku to było jakoś w połowie lipca. Jak wrócę zaczną się negocjacje i wypady do muzycznego. Chcę sobie kupić basówkę dopóki szkoła się na dobre nie zacznie. Przynajmniej trochę przyjemności na koniec, tak to absolutnie bez neta czy normalnych posiłków XD
--------------------

Dodane: 05-06-2010 22:32
Ja też nie zamierzam nigdzie jechać. Posiedze w domu i będę grał w Cs'a i Metina lub wyjdę na podwórko. A tak przy okazji to zapraszam do Sanoka poskakać na rowerach.
--------------------
Ból bycia samemu... jest nie z tego świata, czyż nie?
Czy ktoś, kto nie był w stanie uratować swojego przyjaciela, może zostać Hokage? Jak myślisz, Sasuke?
Już dawno się obudziłem…z tych moich głupawych marzeń odnośnie przyszłości i żyję w spokoju. To, dlatego opuściłem wioskę. Dlatego tak pragnę tej mocy. Moja przyszłość nie leży w moich marzeniach… Moja przyszłość istnieje w przeszłości. Tam gdzie zawsze była…

Dodane: 05-06-2010 22:34
Nie mam pojęcia co będę robił w te wakacje, ale mam nadzieję, że będą udane

. W te wakacje planuje tylko zacząć naukę prawa jazdy

.
--------------------

Dodane: 05-06-2010 22:48
A ja będę pewnie całe wakacje aktywnie spędzał z moją dziewczyną

A w wolnych chwilach na kompie popykam z bratem w CS-a

I tak nigdzie nie jeżdżę nigdy

a sam nie chce
--------------------

Dodane: 06-06-2010 08:40
praca, praca i jeszcze raz praca. Ja wakacje mam w sumie od 30 kwietnia, gdyż do matur zbyt poważnie nie podchodziłem

i tak już od 7 maja sobie pracuję i mam zamiar pracować do końca sierpnia. Może jak coś zaoszczędzę, to w wrześniu nad morze, bo ceny po sezonie będą niższe

Dodane: 06-06-2010 11:12
Ja na początku lipca jade na obóz nad jezioro

A reszta wakacji w domu, może jeszcze pojadę z rodzicami pod namiot .
--------------------
D'oh

Dodane: 06-06-2010 13:42
Ja przed soba mam jeszcze cała sesje więc do wakacji jeszcze długo

a plany też nie sa strasznie ciekawe bo na pewno miesiąc praktyk i jeżeli nie bedzie poprawek egzaminów we wrześniu to jeszcze miesiąc do pracy. A reszta czasu w domu, w robocie ale nie płatnej
--------------------
-------------------------------

Dodane: 06-06-2010 14:23
Bez względu na wynik sesji egzaminacyjnej muszę znaleźć robotę. Oszczędności się kończą a wydatków przybywa. Jakiś ewentualny wypad to może co najwyżej weekend nad morzem...
--------------------

Dodane: 06-06-2010 22:14 -
Ja pewnie pojadę na wieś na ryby ,wykąpać się nad jeziorem i może pomogę w żniwach ,a jak wypali to pojadę jeszcze na 2 tygodnie do Poznania

Dodane: 07-06-2010 01:39
Upłyną pod znakiem napisanie idiotycznego licencjatu, chociaż patrząc na moją motywację to być może wakacje 2010 będę wspominał jako te "podczas których miałem napisać licencjat" xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.