Dodane: 07-07-2010 20:48
Hmmm...To znaczy wiesz chętnie bym spróbował właśnie kolorami tylko że to raz
jeśli kredkami to trzeba było by kupować od razu jakieś konkretne
a dwa jeśli obróbka na kompie to nie zabardzo się znam i nie wiem jakim programem by to robić ;p

Dodane: 08-07-2010 08:22
widzisz ja też trochę rysuję z mojej nie małej kolekcji kredek różnych firm wybieram te które mi odpowiadają bo przeciez można nada intensywne kolory lub pastelowe i jasne, Ja rówiez nie wiem jak poradzic sobie z tym na kompie

Dodane: 08-07-2010 15:58 -

Dodane: 08-07-2010 16:07 -
U Rukii już z twarzą lepiej, ale za to z ręką ci się nie powiodło - sam zobacz, że zgina się za nisko.

Dodane: 08-07-2010 16:18
Twarz jest , bardzo dobrze narysowana , ale jedynie do czego bym się doczepił to te ręce tak jakoś dla mnie dziwnie wyglądają , dobrze powiedział kordos

Dodane: 08-07-2010 21:55
Tak jak poprzednicy: twarz jest narysowana bardzo dobrze, jednak ręka jest za nisko zgięta... Popraw to
--------------------

Dodane: 08-07-2010 22:13
Cheon napisał/a:jednak ręka jest za nisko zgięta... Popraw to
już poprawiłem jednak nie wstawiłem mam wstawić?

Dodane: 08-07-2010 22:22
Oczywiście możesz wstawić

Wielu tutaj chciałoby zobaczyć zmiany w twoim rysunku. Pozdrawiam i czekam
--------------------

Dodane: 08-07-2010 22:50
MidulGT napisał/a:Cheon napisał/a:jednak ręka jest za nisko zgięta... Popraw to
już poprawiłem jednak nie wstawiłem mam wstawić?
Noooom , oczywiście jak będzie poprawiona ta ręka to rysunek naprawde będzie B.d.b więc czekam xD

Dodane: 10-07-2010 18:24
No MiduLGT masz prace jak prace ;p spróbuj może, przećwiczyć jeden element np. oczy postaci, i jezeli to opanujesz dodawaj pomalutku nastepne elementy powiedzmy wlosy, usta itp. Dziękuje Serdecznie za pomoc z moim pierwszym postem bo w sumie gdyby nie Ty moich prac by tu nie bylo. Jeszcze raz Dzięki i pozdro.
Wiadomość doklejona:I zapomniałem dodać ze ludzie z Ciebie bedą ;D masz całkiem niezle rysunki

Dodane: 11-07-2010 17:39 -

Dodane: 11-07-2010 18:02
Sorki MidultGT, ale dla mnie ta pierwsza rukia DOKLADNIE taka sama jak ta wczesniejsza, tylko jakies napisy na rekawie odrozniaja je.
Co do reszty - swietny efekt. Fajnie rysujesz tylko pocwicz jeszcze wygladzanie krawedzi.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 14-07-2010 16:35
Kolejny rysunek z seri Bleach tym razem Urahara:
http://a.imagesha.../imgdi.jpg byc może jest to mój ostatni rysunek na 2 tygodnie gdyż jadę do Holandii
jeśli znajdę czas będę rysował
komentarze mile widziane ;p

Dodane: 14-07-2010 16:43
Co do Rukii nie widzę żadnych zmian , no dobra Uruhara bardzo dobrze narysowana , cieniowanie OK , jakiś specjalnych błędów nie widzę , dla mnie to twój jeden z najlepszych rysunków...

Dodane: 14-07-2010 17:11
Ten ostatni rysunek nawet mi się spodobał.Jeszcze trochę popracujesz i będzie naprawdę dobrze

Ja chyba też zacznę rysować

Dodane: 14-07-2010 17:12
Prace oczywiście nie stoją na wysokim poziomie, ale nie jest tak źle. Ta ostatnia nawet mi się spodobała. Pracuj dalej, a efekty przyjdą same.
--------------------

Dodane: 15-07-2010 20:45
Rysunek fajny- troche malo widac(za slabo cisles olowek).
Jedank z tego co widze to ksztalt juz do mangi bardzo mocno podobny.
Szybko sie uczysz.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 16-07-2010 21:25
Przejrzałem część twoich prac i muszę powiedzieć ze choć rewelacji na razie nie ma, to jesteś na dobrej drodze.

Szkoda tylko ze Uraharze oko wydłubałeś, lepiej jakby je miał. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-07-2010 21:28
Bociak napisał/a:Przejrzałem część twoich prac i muszę powiedzieć ze choć rewelacji na razie nie ma, to jesteś na dobrej drodze.

nie chciałem żeby to właśnie tak wyglądało ten kapelusz miał przysłaniać jedno oko a drugie pozostawić odkryte niestety nie udało się ;p
no wielka szkoda postaram się to poprawić ;p

Dodane: 20-07-2010 07:59
MidulGT napisał/a:Bociak napisał/a:Przejrzałem część twoich prac i muszę powiedzieć ze choć rewelacji na razie nie ma, to jesteś na dobrej drodze.

nie chciałem żeby to właśnie tak wyglądało ten kapelusz miał przysłaniać jedno oko a drugie pozostawić odkryte niestety nie udało się ;p
no wielka szkoda postaram się to poprawić ;p
Ja widze ze on ma oko zakryte i mi sie podoba, pozatym w mandze/anime tez czesto jest podobnie przedstawiony
--------------------
Come back Gin.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.